Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Янь, (извините может за не скромный вопрос)
скажите пожалуйста - Вы к педагогической деятельности имели/имеете какое либо отношение?
отвечать даже да/нет не обязательно, можете просто промолчать(проигнорить/послать нах), я пойму..
в меру своей испытанности..))
Востаннє редагував Alexs: 06.09.2024 о 11:43
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
а по поводу всяких голосований - я за свободу слова, и равные права и обязанности, для всех,
только натуральные, а не химические..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Любопитні які)
Знов ні.
Подальші питання лише через донати на підтримку ЗСУ
А нам з тобою своє робити (с)
Петиції щодо присвоєння звання Герою
В опитуванні не вистачає пункта пох. Тому проголосував за те, що на мою думку найбільше відповідає правилам...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
перефразировав можно применять к чату : если повезет будешь счастливым, нет философом ))
Не вижу плана празднований на день города на эти выходные...даже мост не будут перекрывать? Шото борух сдает позиции...неоткуда уже воровать видимо.
Хиреет народонаселение у нас. Количество инфарктов/инсультов/эпилепсий резко увеличилось. Особенно среди мужского населения 25-60 лет.
Закарпатський ТЦК заперечив побиття мобілізованого до смерті: У нього стався інфаркт Джерело: https://censor.net/ua/n3508579
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
У охорони табору для тримання військовополонених «Центр-3» у Дніпропетровській області виникли проблеми через те, що 100% його військовозобов’язаних співробітників отримали повістки. Про це повідомив вже колишній міністр юстиції Денис Малюська під час розгляду його заяви про відставку, 4 вересня, пише Судово-юридична газета.
«Я намагався це зупинити. Але поки що ми не можемо забронювати людей. Ми домовилися з Міноборони, що вони це питання будуть координувати, але щось не спрацювало», – розповів Малюська.
на Дне города? еще до полномасштабной, почти на каждом, даже что-то фоткать пытался, потом все..
надежд больше нету,
а все праздники для меня стали искусственными,
а искусственное я не люблю, предпочитаю натуральное..
не, оно конечно можно нажраться, поржать - но это уже не то, да и отдает душком самообмана..
Востаннє редагував Alexs: 06.09.2024 о 12:52
"вот он, корень бед бывшей УССР. пока остается хоть одно существо, понимающее шозана тут пздят о каких-то печкиных, Украины не будет."(с)
1960, не треба так тУжитись. Весь оГород і околиці і так давно знають, що ви - найпотужніший поборювач залишків проклятого совіцького минулого. Що не заважає вам стабільно нести всіляку полову в "риговському" стилі з вкрапленнями власного сумнівного бачення історії і т.д. Для душевної рівноваги, мабуть.
Хоча, можливо, вас збуджує наявність анонімних читачів, можливих майбутніх прихильників ваших талантів? Тоді ясно, що цей бурхливий потік не зупинити.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
дубль
Востаннє редагував Душ: 06.09.2024 о 13:31
До выборов президента в США 33 дня
В игноре: Антуриум, KpoT, Дейнерис, VitЁk, habubabur, observer
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks