Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Тут всі так.... Вже пора й звикнути.... кожен намагається підганяти реалії під свої мрії. Головний досвід цієї війни особисто для мене це відкриття того, що не має значення наскілки людина розумна, головне який в неї світогляд (кругозор російською). Навіть якщо ти чемпіон світу по шахам, але твій світоогляд не виходить за 64 клітини й 32 фігури, то для реального життя користі від тебе нуль...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Мені тобі тут лекцію прочитати про елементарні закони економіки? Мені пох розумієш ти ситуацію чи ні.
ЗІ з за проблем з економікою Росія розпочала війну проти України, й на Україні не зупиниться, тому що захоплення України не вирішує соціально-економічних проблем Росії. Я б навіть сказав, що їм (проблеми) поглиблює.
Зеленского не смотрю, а читать иногда - уже какой-то испанский стыд даже возникает,
каждый день, как на коленях уже просит, дайте нам далекобойные, разрешите нам стрелять по территории врага,
Байден - я тебе даже схему с координатами нарисовал, куда хочу стрельнуть - разреши только..
А Байден пузо на пляже греет,
это как уже.. это 6лядь, как.. это что за война?
за лендлиз надо было так просить, и требовать, два года назад, каждый день - утром и вечером,
возможно ситуация была бы и иной..
Востаннє редагував Alexs: 02.09.2024 о 10:54
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Это шедевр от тебя, Шурик...))). Фиксирую его. Оказывается РФ начала войну против Украины из-за ....проблем со своей экономикой.)))
Такого мнения я еще не слышал. Разные мнения слышал, но такого еще нет. Просто Супер мнение.)))
Мне вот интересно каким образом ты пришел к такому шедевральному выводу?
До выборов президента в США 32 дня
В игноре: Антуриум, KpoT, Дейнерис, VitЁk, habubabur, observer
Ну а почему бы и не это тоже?
Войны не начинают из-за "кто в какого бога верит и на каком языке говорит". Подобные идеи это не причина, это повод. Придуманный для тех, кого надо отправить воевать. Уже много веков так, с поисков гроба господня ).
Причины обычно более приземлённые - деньги, захват и контроль территорий (опять-таки деньги).
Неможливо пояснити роботу атомної електростанції людині яка не знає закон Ома. Це я чудово розумію. В мене є аргументи для тих хто в темі. Для тих хто не розуміє що таке інфляція ні в мене ні в когось іншого аргументів не має. Якщо тобі це дійсно цікаво, ти й без мене знайдеш відповіді. Якщо не цікаво й в тебе бажання просто все заперечувати, то нах воно мені потрібно...
ЗІ розпочни з інфляції...
если дать человеку рыбу - он будет сыт один день. если дать человеку имя Сыт - он будет сыт всю жизнь.
... і це не багатоповерхівка... і не опалення...У Кам'янському чоловік впав у кому через отруєння чадним газом від генератора. Інцидент стався вночі в одному з гаражів, де 44-річний чоловік проводив газозварювальні роботи з працюючим генератором при прикритих воротах. Охоронець помітив світло з гаража та знайшов чоловіка без свідомості в оглядовій ямі. Постраждалого госпіталізували до реанімації з діагнозом «Отруєння чадним газом. Кома І ступеня». У лікарні його стан почав покращуватись.
Убежал в кусты. Оттуда аргументов от тебя я вряд ли услышу...Про РФ придумано очень много мифов и про ее экономику, в том числе.
Типа слабая, не кудышняя....Как при слабой экономике можно платить контрактикам в первый год по 40-50 тыс. баксов? Эти данные есть в наших СМИ и зарубежных.
До выборов президента в США 32 дня
В игноре: Антуриум, KpoT, Дейнерис, VitЁk, habubabur, observer
А як Душа підсвітили, а?
Прям любо-дорого читати )
Якщо так і далі піде, ризикую до секти впасти
зи: а ні, всьо.
Вже не ризикую.
А нам з тобою своє робити (с)
Петиції щодо присвоєння звання Герою
В місяць?
ЗІ в борг...
ЗІ ЗІ Душ ти мене звичайно вибачай, але для мене твій рівень, це рівень базарной бабки.... Тому вважай що я втік в кущі, вважай що хочешь, але я не бачу сенсу щось з тобою серйозно обговорювати... до речі про проблеми економіки Росії. Падіння цін на енергоносії.... Велика конкуренція на ринку енергоносіїв. Однобокість російської енономіки.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks