Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Ні-ні, наступний срач - про прикорм! Попкорну я вже накупила.
До чого тут правильні опитування? Я ще на початку цього "світлового геноциду" казала, що він був влаштований НАВМИСНО і саме з ЦІЄЮ ціллю, і що саме до збільшення тих, хто згоден на перемовини, він призведе. Час і ці опитування показали, що я була права.
+1000
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
А шо случилось!!?? Объясните пожалуйста, а то я не в теме
Попередній тендер на відновлення "Охматдиту" буде скасовано, а новий проведуть через ProZorro, - Ляшко. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/n3502823
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Оказуеця если рашка далеко то тоже низя скакать на майдане, а то xyйло пришлет своих пидарасов для подавления как он это сделал для таракана.
По некоторым сообщениям из Венесуэлы Мадуро импортировал наемников из России для подавления демонстраций — возможно, потому, что его собственная армия откажется выполнять этот приказ.
Смит, скажи «путин xyйло»
И чей Крым ?
Можно подумати Сміт вирішує, що віддавати ху.йлу, а що ні
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
А говорили ж, что в ТЦК теперь все фронтовики бывшие.Батька 4-х дітей викрали та побили за вказівкою керівника Тернопільського ТЦК — правоохоронці розкрили злочинну схему тамтешніх воєнкомів
Встановлено, що працівники Тернопільського ТЦК діяли, як ОЗГ — вимагали та отримували неправомірну вигоду за «розв'язання питань з метою уникнення мобілізації військовозобов’язаними». Аби змусити військовозобовʼязаних платити, вдавались навіть до погроз, побиття та викрадення людей.
У місяць «заробітки» зловмисників становили від 100 000 до 150 000 доларів.
Обманывали ?
А вот и говноед тут как тут
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks