Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
скажи любому петриоту, даже патриоту что незалежна Украина равно УССР и он выкопает В, Чорновила и будет им тебя бить.
но я соглашусь с тобой, что ты согласен со мной.
единый смысл гетьманщины (любой, всегда) = продажа себя вместе со страной. крупным или мелким оптом. но исключительно ради личной выгоды. этнокод такой.
с риском быть КО - перед тем как что-то планировать, нужно реалистично оценивать реализуемость плана.
если дать человеку рыбу - он будет сыт один день. если дать человеку имя Сыт - он будет сыт всю жизнь.
Ткач заявила, що штрафи за порушення військового обліку можуть зʼявлятися не як штраф, наприклад, за перевищення швидкості і порушення ПДР. В «Дії» ви будете отримувати лише сповіщення, якщо ви отримали штраф і не оплатили його вчасно.
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
я теперь понимаю, что чувствовала наша форумчанка Рула ( кто не знает. она пережила распад югославии)
Сало в шоколаде, и другие полезные продукты для наших Героев
вот только пришло:
"НЕК Укренерго надав розпорядження ввести екстрені відключення світла.
Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють."
странно..
по графику тетясвета должна была уже отключить от света, но..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
З 20 липня, імовірно, графіки відключень електроенергії стануть м’якшими, — член наглядової ради НЕК «Укренерго»
«Сьогодні-завтра через зниження температури поступово почнеться зменшуватись споживання е/е, потім настануть вихідні, коли воно традиційно нижче. З*понеділка ця*тенденція до*зниження попиту посилиться. Ми*все одно житимемо в*графіках, але вони будуть істотно м’якшими, ніж це*було, особливо в*останні два тижні», — зазначив Юрій Бойко.
При цьому директор центру досліджень енергетики Харченко зазначив, що на атомних станціях сталися три аварії за три дні. На Южно-Українській АЕС через спеку згоріло 2 силові трансформатори у вівторок, а*сьогодні ще один
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Продовження - https://forum.gorod.dp.ua/showthread.php?t=450606
А нам з тобою своє робити (с)
Петиції щодо присвоєння звання Герою
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks