Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
ничто так не выдает человека, как то, над чем он смеётся.
В мене схожий на той, що на 2 фото, тільки не автомобільний. Шикарний! Три швидкості, під'єдную до пауербанку - лєпота! Нарешті, вночі, коли немає світла, я СПЛЮ, а не помираю від спеки, обливаючись льодяною водою та обмахуючись всім, що під руку потрапить.
Отправлено с моего DUB-LX1 через Tapatalk
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:38
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Ты же недавно в какой-то теме себя в грудь стучал, что ты инженер. А говоришь лозунгами, как журналист-гуманитарий.
Малая солнечная энергетика вполне себе работает автономно. Под малой я понимаю от домашних СЭС до склада, про который я писал выше.
А большая - да, может работать только как добавка к другим видам генерации. Но никто никогда и не обещал обратного. И так во всем мире.
На счет украинской коррупции согласен, вся эта возня с конским зеленым тарифом началась еще во времена Януковича. Под Клюева и ко делалось, у которых вдруг образовалась куча солнечных и ветровых станций.
Потом в это дело неохотно пустили обычных домашних юзеров.
Но это ведь давно всем известно.
Самое смешное,что сумма для него... карманная мелочь,но это жлобяра даже тут на чужом горбу пытается " в рай въехать".. и чужими руками ( деньгами) жар загребает.
Военных облигаций опять на 35 лямов за деньги фонда закупил. Умный.) и вроде как хорошее дело сделал и 18/ не облагаемых налогом процентов снимет. А чего нет? С прошлыми 56 лямами прокатило. Лохи ещё в фонд денег накидали. А могли би сами также облигации купить.)
Ой, яке горе! Як він його переживе??
Я тебе розчарую: заборона на виїзд не заборонить йому поспілкуватися з тими, хто потрібен і важливий для України, бо він вже не перше десятиріччя на короткій нозі зі всіма впливовими політиками світу. Черговий вибрик вашого ідола вилізе боком виключно УКРАЇНІ та вашій зелені, а Пороху він, як укус комаря.
Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:48
Яка ж ти рідкісна гнида!
Про "Фонд Порошенка" брехню читати вже аж зуби зводить, одразу видно, що всю інфу отримуєш з РАШИСТСЬКИХ сайтів. Бо жоден УКРАЇНСЬКИЙ сайт не напише, що українці донатят в фонд Пороха, бо це БРЕХНЯ. Вже сотні разів казали, що фонд Пороха НЕ ПРИЙМАЄ донати, а фінансується виключно з доходів самого Пороха. Донатять українці "Справі громад" - саме вони збирають половину потрібної суми, а "Фонд Порошенка" додає іншу половину. Це знають всі РОЗУМНІ люди, а різне рашистська лайно продовжує розповсюджувати кремлівські методичкі про розбазарювання начебто народних грошей.
Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:50
Может таки одумаются. А то кладбища не только на горе в Краснополье, а и по берегам Тисы надо открывать скоро. И дети не только друзей в Европе нашли, а нашли ещё и парня/девушку и строят семью (но махонькая вероятность ещё есть что вернутся в Украину когда тут закончатся всякие бусификации и прочая дичь)
"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks