Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы

Результати опитування: Перемовини

Голосували
17. Ви ще не голосували в цьому опитуванні
  • Проти перемовин, вже є на обліку ТЦК, бажаю боротись ділом

3 17,65%
  • Проти перемовин, доначу з тилу, у ТЦК не збираюсь

3 17,65%
  • Проти перемовин, вже служу в ЗСУ

1 5,88%
  • За перемовини будь якою ціною

5 29,41%
  • За перемовини без територіальних посупок

5 29,41%
  • За перемовини, вже служу в ЗСУ

0 0%
Сторінка 257 з 277 ПершаПерша ... 157207247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5534, показано з 5 121 по 5 140.

Тема: Загальне флудільне 2

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    54 951

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Зелена енергетика виявилась просто черговим розпилом бабла.
    возможно, с возрастом, моя память стала мне подводить. посему, может ты вспомнишь: а какая государственная программа с момента провозглашения очередной независимости НЕ стала черговым распилом? полным или частичным? национальная или, прастихоспаде, региональная.
    ничто так не выдает человека, как то, над чем он смеётся.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    49 438

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Чи ОПа приЗЕдента не вчипилась би в це?
    Я не вірю що З і П вороги. Я бачу в тих показових суперечках лише виставу для пересічних.

Навряд друзі, але і не вороги. Такі собі партнери. Онли бізнес і нічого особистого.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Іх можна в гніздо прикурювача зарядної станції вмикати?
    В мене схожий на той, що на 2 фото, тільки не автомобільний. Шикарний! Три швидкості, під'єдную до пауербанку - лєпота! Нарешті, вночі, коли немає світла, я СПЛЮ, а не помираю від спеки, обливаючись льодяною водою та обмахуючись всім, що під руку потрапить.

Отправлено с моего DUB-LX1 через Tapatalk
    «Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    54 951

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    А вот нельзя было по тихому свои внести?
    я сейчас два раза животики порвал.
    1. про свои
    2. про по-тихому.
    ничто так не выдает человека, как то, над чем он смеётся.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    по звонку выписали электронное направление
    пришел взять другое направление к профильному врачу
    пришла СМС, с этим кодом идешь к другому врачу
    а тебе говорят пойти в регистратуру взять талончик БОМАЖНЫЙ
    в регистратуре по каждому врачу просят заполнить бомажку с ФИО, телефоном, адресом
    потому что они потом это все в течение дня вносят в систему на компьютере (зачем если все там и так есть???)
    но т.к. эти пристарелые бабушки в регистратуре делают это все двумя пальчиками на клавиатуре то у них уже стопка таких талончиков на столе
    ну и вишенка - приходишь на свое время а там живая внеочередь из ВЛК
    ахеренная система я щетаю
    Я вибачаюся, а яким боком проблеми ВАШОЇ клініки до системи в цілому? В нашій, наприклад, такого немає, особливо паперових талонів.

«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

коштом скорочення яких предметів це Щастя буде викладатися?
    Замість мови або української історії, мабуть. Нащо вони? Головне - навчити відчувати щастя без анексованих територій та з ракетами над головою.

Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:38

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Якісь вони дивні, горять зненацька , щей і парами...
    Може треба щось робити заздалегідь, планово, а не просто таріфи піднімати, я навіть не знаю як ще можна цього запобігти.
    +1000

Дописів
    3 123

Типово

Цитата Допис від Шурик Г. (гость) Переглянути допис
    Зелена енергетика виявилась просто черговим розпилом бабла. Резервним джерелом енергії вона не стала. Працює лише коли є основне джерело.
    Ты же недавно в какой-то теме себя в грудь стучал, что ты инженер. А говоришь лозунгами, как журналист-гуманитарий.
    Малая солнечная энергетика вполне себе работает автономно. Под малой я понимаю от домашних СЭС до склада, про который я писал выше.
    А большая - да, может работать только как добавка к другим видам генерации. Но никто никогда и не обещал обратного. И так во всем мире.
    На счет украинской коррупции согласен, вся эта возня с конским зеленым тарифом началась еще во времена Януковича. Под Клюева и ко делалось, у которых вдруг образовалась куча солнечных и ветровых станций.
    Потом в это дело неохотно пустили обычных домашних юзеров.
    Но это ведь давно всем известно.

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    49 438

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Замість мови або української історії, мабуть. Нащо вони? Головне - навчити відчувати щастя без анексований територій та з ракетами над головою.
    А я вангую за математику, фізику тощо. Навіщо майбутнім працівникам кайла науки, тим паче універсальні?

Щодо того вислову профільного міністра. Ну про освіту українців в Литві. Чому йому ніхто не сказав, що це ганьба ганебна((? Ганьба таке просити.

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    95 513

Типово

Цитата Допис від Bambam Переглянути допис
    Ты же недавно в какой-то теме себя в грудь стучал, что ты инженер. А говоришь лозунгами, как журналист-гуманитарий.
    Малая солнечная энергетика вполне себе работает автономно. Под малой я понимаю от домашних СЭС до склада, про который я писал выше.
    А большая - да, может работать только как добавка к другим видам генерации. Но никто никогда и не обещал обратного. И так во всем мире.
    На счет украинской коррупции согласен, вся эта возня с конским зеленым тарифом началась еще во времена Януковича. Под Клюева и ко делалось, у которых вдруг образовалась куча солнечных и ветровых станций.
    Потом в это дело неохотно пустили обычных домашних юзеров.
    Но это ведь давно всем известно.
    Ну от ти вважаєш що воно працює, а я вважаю що воно не працює. Й ти мене навряд чи переконаєш в зворотньому. А я тебе переконувати й не збирався.
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Дописів
    51 200

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    Не берусь судить, предатель Червинский, или патриот. Однако Петрликсеич снова сознательно нарушает налоговое законодательство - тратит деньги БО по своему усмотрению и вопреки Статуту БО. Финмониторинг банка должен бы заблокировать платеж, однак АТ "МІБ" тоже чей надо банк)
    Самое смешное,что сумма для него... карманная мелочь,но это жлобяра даже тут на чужом горбу пытается " в рай въехать".. и чужими руками ( деньгами) жар загребает.
    Военных облигаций опять на 35 лямов за деньги фонда закупил. Умный.) и вроде как хорошее дело сделал и 18/ не облагаемых налогом процентов снимет. А чего нет? С прошлыми 56 лямами прокатило. Лохи ещё в фонд денег накидали. А могли би сами также облигации купить.)

Почетный форумчанин Аватар для Шурик Г. (гость)
    Звідки Ви
    м. Дніпро
    Дописів
    95 513

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    возможно, с возрастом, моя память стала мне подводить. посему, может ты вспомнишь: а какая государственная программа с момента провозглашения очередной независимости НЕ стала черговым распилом? полным или частичным? национальная или, прастихоспаде, региональная.
    Я дуже далекий від думки, що на дорогах ніхто не вкрав ні копійки, але по факту вони є й виконують свій функціонал. СЕС также є, але що вони виконують й який їх функціонал ми навіть тут сперечаємось й ні фіга не розуміємо...
    Я люблю цю країну навіть без кокаїну.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Я тебя расстрою, кнуру и его собутыльникам, наши власти нынешние пока ещё, полностью отказали в поездке на тот шабаш...вот так вот.
    Ой, яке горе! Як він його переживе??
    Я тебе розчарую: заборона на виїзд не заборонить йому поспілкуватися з тими, хто потрібен і важливий для України, бо він вже не перше десятиріччя на короткій нозі зі всіма впливовими політиками світу. Черговий вибрик вашого ідола вилізе боком виключно УКРАЇНІ та вашій зелені, а Пороху він, як укус комаря.

Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:48

Дописів
    24 440

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Я вибачаюся, а яким боком проблеми ВАШОЇ клініки до системи в цілому? В нашій, наприклад, такого немає, особливо паперових талонів.
    там речь про четыре разных, если что
    Я не закусую (с) Smith

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    все помнят предателя Червинского, который навел рашистские ракеты на военный аэродром в Канатово?
    за него внесли залог 10 млн. свои же подельники - рюцке посипаки. конкретно - Пётр Алексеевич.
    10 миллионов. за товарища не жалко.
    немного портит картинку, что внёс говноед пэтро не свои. а деньги простых украинцев, которые - как лохи - донатят в фонд парашенки для ВСУ. тобто, за деньги украинцев, отданных на нужды ВСУ этот мерзавец освободил другого мерзавца, который навел рюцке ракеты на украинский аэродром и убил при этом украинских военных там.
    Яка ж ти рідкісна гнида!
    Про "Фонд Порошенка" брехню читати вже аж зуби зводить, одразу видно, що всю інфу отримуєш з РАШИСТСЬКИХ сайтів. Бо жоден УКРАЇНСЬКИЙ сайт не напише, що українці донатят в фонд Пороха, бо це БРЕХНЯ. Вже сотні разів казали, що фонд Пороха НЕ ПРИЙМАЄ донати, а фінансується виключно з доходів самого Пороха. Донатять українці "Справі громад" - саме вони збирають половину потрібної суми, а "Фонд Порошенка" додає іншу половину. Це знають всі РОЗУМНІ люди, а різне рашистська лайно продовжує розповсюджувати кремлівські методичкі про розбазарювання начебто народних грошей.

Востаннє редагував Дейнерис: 16.07.2024 о 18:50

Звідки Ви
    в тузі і бентезі
    Дописів
    82 664

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    даже не маю сумніву, що після відказу від територій та зупинки вогню нашим дітям бкдкть розповідати про перемогу у війні всілякі вятровічи з мальфадами
    про сойтись посредінє і мір в очах путіна? ахаха
    хуже не будет. во всех обещаниях и мировых тенденциях. а мне кажется, будет смена колоссальная, что нифига. мы знаем как, мы хотим поменять и вам понравится

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    30 371

Типово

Может таки одумаются. А то кладбища не только на горе в Краснополье, а и по берегам Тисы надо открывать скоро. И дети не только друзей в Европе нашли, а нашли ещё и парня/девушку и строят семью (но махонькая вероятность ещё есть что вернутся в Украину когда тут закончатся всякие бусификации и прочая дичь)

"...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від bia Переглянути допис
    Петрликсеич снова сознательно нарушает налоговое законодательство - тратит деньги БО по своему усмотрению и вопреки Статуту БО
    Ще одна. Сунути свого носа в Гугл, перш ніж щось ляпати, - це занадто складно для зефанатів, краще ганьбитися.

Звідки Ви
    Левобережный-3, Подгороднее, Центр
    Дописів
    30 371

Типово

Цитата Допис від Мафальда Переглянути допис
    про сойтись посредінє і мір в очах путіна? ахаха
    Не не не, какая середина, 5 лямов мобилизировать и шапками/мясом выстлать путь до кордонив 91го, кажется такой сценарий предлагал какой-то барбершопный молодчик в телемарафоне
    "...обслуживающий тупейший персонал, будешь мои ботинки языком слизывать..." © Glavriba 07.11.2020

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 525

Типово

Цитата Допис від Душ Переглянути допис
    Надо смотреть устав предприятия, роды деятельности.
    Гарний жарт.

Сторінка 257 з 277 ПершаПерша ... 157207247248249250251252253254255256257258259260261262263264265266267 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті