Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Ми сьогодні в цілому 17 годин без світла. Я вважаю, що керівництво "Укренерго" треба віддати під суд за геноцид українців. Ніхто не запевнить мене в тому, що неможна було іншими - більш м'якими - способами провести планові ремонти всіх енергоблоків. Як варіант, максимальну кількість поставити на ремонт в ТРАВНІ. Так, і тоді були б графіки, але набагато м'якіші, оскільки не було такої спеки, а значить, і зашкалюючої потреби в е/е. В 40-градусну спеку майже на добу вимикати світло - це геноцид. Крапка. Мені жахливо навіть уявити, наскільки збільшилася кількість людей, які потрапили в лікарню з теплоударом/інсультом/інфарктом через аномальну спеку і неможливість охолодитися навіть льодяною водою. А скільки з них померло? Геноцид!
Там ще одна проблема виявлена. Зіпсовані продукти в суперах. Вночі коли виключають світло ніхто генератори звичайно не запускає. Отакої....
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Сейчас по договорной меньше чем 4.5-5квт ни у кого наверное нет. А это 100А 48-вольтовой батарейки.
3 часа -300А или 15квт\ч энергии
Поступово до дирявих, опущених і пліснявих ломів, блогерів, інстатьолочьок підтягнуться "рандомні" дєдушкі/бабушкі, дяді/тьоті, шо будуть влаштовувати істерики у громадському транспорті, магазинах та базарах, щодо пірігаворів, да. а там і Подоляк розкаже почєму єто харашо, ага.
(С)
хуже не будет. во всех обещаниях и мировых тенденциях. а мне кажется, будет смена колоссальная, что нифига. мы знаем как, мы хотим поменять и вам понравится
І да про швидку зарядку. В Дніпрі останнім часом часто квартири почали горіти...
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks