Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Повністю)) на перший погляд як мільон європейців, які нічим не видатні зовні. Можна сплутати з українцями. Є різні, канеш, але середня температура по палаті. Тільки з часом починаєш помічати певні риси обличчя і то далеко не у всіх.
Албанці, особливо старше покоління, як я охарактеризувала - не спорчені цивілізацією)) вони доброзичливі, завжди привітні і готові допомогти. На базарі так легко торгуються, я ніколи такого ще не зустрічала)))
І якщо взнавали що з України могли відмовитися від грошей за мілкі послуги.
Вони, як всі балканці, лінуваті і неамбітні. І як всі балканці і південніше - засранці))
Не просто спитав, а ще й додав кусмочок обезцінювання.
Як можна відповісти чим, коли це почуття?
Тобі просто добре в цьому місті.
Люди зустрічалися доброзичливі, виховані.
Атмосфера містечка дуже затишна. Водночас цивілізація присутня. Природа теж.
А ще я колись любила македонця
Красавчик.
Через пару месяцев:
- Как тебя зовут?
- Не надо обесценивать!
Якщо коротко, то це та країна, яку за різними аспектами можливо осилити: мова, фінанси, їх взяли в Шенген, то може в плані навчання будуть якісь подвижки (буде видно). Не тільки найближчим часом осилити, а і в перспективі на багато років вперед, з урахуванням насуваючуї дупи.
В мене не та дитина, яка палко бажає вчитися))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks