Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 228 з 253 ПершаПерша ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 5058, показано з 4 541 по 4 560.

Тема: Клуб владельцев А380. Том 2

Дописів
    28 088

Типово

я к тому что поставь себе мониторинг
    понаблюдай как график меняется, может там напруга резко падает тогда это точно беда акума
    и ты не ответил заряжаешь ли постоянно в машине или нет
    должна же быть причина такому
    я пофигистически относился к зарядкам и втыкал когда угодно
    но вроде поки живой
    если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith

Типово

Цитата Допис від Glavriba Переглянути допис
    я к

и ты не ответил заряжаешь ли постоянно в машине или нет
    В коротких поездках нет, в длинее часа бывает, но их там 4-6 в месяц. Ну летом больше кнеш. Но все рано не каждый день.
    А чем зарядка в машине отлияается то?
    Востаннє редагував _pavel: 05.02.2025 о 14:57

Дописів
    33 466

Типово

Перегрев? Толстые чехлы + нагрузка?

Типово

Цитата Допис від Zebr Переглянути допис
    Перегрев? Толстые чехлы + нагрузка?
    Чехол кожаный, оригинальный. Не сказал бы чтобы он толстый.
    Нагрузка как нагрузка, единственное что выделить можно это тот пресловутый трекер для страховки. Он жрёт нормально, в движении.
    Востаннє редагував _pavel: 05.02.2025 о 15:07

Дописів
    33 466

Типово

omfg

Дописів
    28 088

Типово

точно точно финальное?))

Звідки Ви
    Днепр
    Дописів
    59 521

Типово

в этом году да ))

Автознаток года 2010 Аватар для VitЁk
    Звідки Ви
    ОТ...ТУДА
    Дописів
    54 736

Типово

Та хай ещё сто раз финалят.
    Я только за
    "...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
    Перевозка всякой всякости ГАЗелью

Типово

Ну вот, теперь думай как к этому относится, если это все не пистеж

Типово

Ну вот принёс смуту.
    Сиди тут, думай теперь.
    Скорее всего будет быстрый sold out.
    С другой стороны, возраст и здоровье "виновников" кипиша под вопросом, скорее всего на биг3 скинут основное внимание.
    Езе неронятно куда Мастейна дели, без него список неполный
    Востаннє редагував _pavel: 05.02.2025 о 21:06

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    24 918

Типово

Цитата Допис від Nills Переглянути допис
    Ну я теж вимикаю коли мені треба максимум, але в повсякденні 80% на день з головою... як результат - працює так як і 2 роки тому, але на жаль немає фенсі графів щоб це якось довести.#жижиталізація приват нагадав що треба відправити звіт, тицнув "створити", пробігся очима по всіх полях - все заповнено коректно, натиснув "підписати і відправити". 50$ додаткових відправив на русоріз (справедливості заради веду паралельні підрахунки для контролю - збігаються)
    Але я пам'ятаю нелюбов до привата
    Сильно я сомневаюсь, что банк просчитает правильно декларацию ФОПа. Может для IT-услуг и пойдет, но даже там могут вылезти проблемы, не говоря уже о торговле. Плюс еще некоторые приложения к годовой декларации есть...

Дописів
    3 330

Типово

Цитата Допис від Александр_L Переглянути допис
    Сильно я сомневаюсь, что банк просчитает правильно декларацию ФОПа. Может для IT-услуг и пойдет, но даже там могут вылезти проблемы, не говоря уже о торговле. Плюс еще некоторые приложения к годовой декларации есть...
    А чому ні? У них є всі транзакції, аналітика і була присутня, питання лише у правильних запитах та формулах для конкретних звітів, конкретних декларацій. Скажу навіть більше, вони і валютні надходження коректно враховують.

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    24 918

Типово

А чому ні? У них є всі транзакції, аналітика і була присутня, питання лише у правильних запитах та формулах для конкретних звітів, конкретних декларацій. Скажу навіть більше, вони і валютні надходження коректно враховують.
    Я могу предположить, что тот-же Приват корректно отобразить суммы по своим терминалам в точках продажи, и правильно учтет собственную систему LIQPAY. Но это только предположения. Огромные сомнения, что правильно учтет оплаты через фин.компании и 100% неверно посчитает наложку "новой почты" через "НоваПей".
    Ну и явно не будет приставать с вопросом "а кому вы платили через "Кошик платежив"", и скорей всего и не отобразит эту оплату.

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 167

Типово

Олександр правий, мені вже виправили уточнюючу по ЕСВ після привату, нарахували податкового боргу автоматично.
    Випадково взнав і перевірив в кабінеті, міг би вляпатись. Й питання не про гроші - якіб теж прийшлось сплатити, а про штрафи й всю ту возню та втрачений час потім з податковою, щоб розрулити. Тай хз колиб це вилізло, взагалі потім, як камінь з неба.
    ЗИ: едине що мені сподобалось у приват, це електронна книга обліку доходів і витрат. вона мене свого часу дуже бісила.
    Востаннє редагував Цветочник...: 05.02.2025 о 22:16

Дописів
    28 088

Типово

да понятно что автоматом оно нормально может только для 5%тщиков
    посчитать все приході и уплаті налогов вообще не сложно
    шаг влево-вправо уже начинаются нюансы

Дописів
    3 330

Типово

Цитата Допис від Цветочник... Переглянути допис
    Олександр правий, мені вже виправили уточнюючу по ЕСВ після привату, нарахували податкового боргу автоматично. Випадково взнав і перевірив в кабінеті, міг би вляпатись. Й питання не про гроші- якіб теж прийшлось сплатити, а про штрафи й всю ту возню та втрачений час потім з податковою.
    А з ЄСВ що могло бути не так? Це ж фіксована сума...

Олександре, я можу допустити що якісь новапей не врахуються (мені туди не треба)... але чи правильно я розумію що всі ці кошти з платіжних майданчиків так чи інакше йдуть на рахунок ФОП чи ні? Якщо так, то чому тоді вони не можуть бути автоматично пораховані?

Джентльмен года 2011
    Цветовод года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Симферопольская, 21
    Дописів
    70 167

Типово

Сума фіксована, але система ніфіга не розуміє, що те ЄСВ могло бути вже спалаченим в іншому місці (це якщо коротко, ньюанси й інші є).
    Я потім погуглив, так вляпався не тільки я, масово у цьому році - хто формував декларацію у приват, хтоб знав.
    Я цього року тільки вперше спробував приват звітність, теж думав що там такого, все автоматом ...ага ... ((

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    24 918

Типово

Олександре, я можу допустити що якісь новапей не врахуються (мені туди не треба)... але чи правильно я розумію що всі ці кошти з платіжних майданчиків так чи інакше йдуть на рахунок ФОП чи ні? Якщо так, то чому тоді вони не можуть бути автоматично пораховані?
    Потому, что везде удержана комиссия платежной системы/финансового посредника. И когда тот-же LIQPAY зачислит 98 500,00 в декларации надо отобразить 100 000,00. Но если LIQPAY связан с Приватом и там я допускаю что система просчитает все правильно, так же как и терминалы в торговых точках. То вот платежи от фин.компаний - там сумму комиссии надо искать в тексте назначения и кроме всего прочего процент комиссии у них плавающий, зависит не знаю от чего. А у "НоваПея" и в назначении про комиссию ни полслова, только в акте выполненных работ за месяц, или в реестре платежей за каждый закрытый день.
    Кстати, возможно ошибка и в другую сторону. В поступлениях может быть возврат денег от поставщика (а это совсем не доход), а в расходе возврат денег клиентам/покупателям (что уменьшает сумму дохода)
    Востаннє редагував Александр_L: 05.02.2025 о 23:26

Дописів
    28 088

Типово

фиксированая минимальная
    никто не запрещает платить больше типа на будущее на пенсию)

Дописів
    33 466

Типово

Цитата Допис від _pavel Переглянути допис
    Ну вот принёс смуту.
    Сиди тут, думай теперь.
    Скорее всего будет быстрый sold out.
    С другой стороны, возраст и здоровье "виновников" кипиша под вопросом, скорее всего на биг3 скинут основное внимание.
    Езе неронятно куда Мастейна дели, без него список неполный

Сторінка 228 з 253 ПершаПерша ... 128178218219220221222223224225226227228229230231232233234235236237238 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті