Ога
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Ога
Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
My Photo
Там с восстановлением не всё так радужно, что и понятно - очень много разрушений.
Где-то дома восстановили, а где-то окна не вставили...
Интересно, у нас на Исполкомовской дорогу и фасад дома заделали? Там где прилет был летом.
Еще месяц назад всё как было, так и стояло огороженное ленточками. А в 25 метрах тротуары лепят новые...
На Земле мы все друг другу большая причина...
Слава небу.
Я видела, что там работают, но по другим дорожным вопросам.
На Земле мы все друг другу большая причина...
Но ведь в Харькове неблагодарные уeбки не бьют молотками окна после прилетов чтобы за счет города заменить на новые.
"Приходять громадяни: "Борис Альбертович, ми з сусіднього будинку, у нас теж вікна вилетіли, але ваші підлеглі нічого не роблять". Викликаю підлеглих. Ору. Підлеглі мовчать. Переминаються з ноги на ногу. повірили? Справа в тому, що цей будинок справді по сусідству від постраждалого від вибуху, але через три вулиці. Туди вибухової хвилі не дійшло. Просто громадяни, знаючи, що всім ставлять нові металопластикові вікна, вибили шибки молотком. У всьому під’їзді", - пише Філатов(с)
У вересні у Дніпрі на Соборній площі завершили будівництво перших “віденських платформ”. Це зупинка трамвая на проїзній частині, яка стала в одному рівні з тротуаром. Проте 24 грудня вона почала руйнуватись.
Так, частина плитки провалилась. Одна частина лопнула. На місці утворилось провалля. Про це повідомляє Інформатор з місця подій.
А начало Слобожанского и Солнечный сидят без отопления. Причина то понятна, а вот что делается - тишина, опять Гена будет вместо Бори рассказывать
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Борух уже отчитался что разгорнуты пункты незламности.
Да читал я.
Т.е. по Приднику он просит чтобы не отключали, а по Солнечному, значит не надо. Это при том, что на Солнечном сегодня отключения были с 6 до 12 и в 16:00 опять отключили и до 22:30.Щодо житломасиву Сонячний — впевнений, що без теплопостачання він не залишиться. Бо ми системно і заздалегідь готувалися до різних сценаріїв. По житломасиву Придніпровськ також вже працюють всі можливі служби та необхідні фахівці. Зараз 65 будинків там поки без тепла. Робимо все, аби якнайшвидше вирішити проблему. Наразі також наполегливо просимо енергетиків не відключати житломасив Придніпровськ від електроенергії за графіками
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks