Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 59 з 60 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960 ОстанняОстання
Всього знайдено 1190, показано з 1 161 по 1 180.

Тема: Новини України, світу та довкола цього

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Головне, що зестадо в захваті.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко
    3 год ·
    От дивіться. Це прихильники УПЦ МП, типу щойно забороненої Зеленським, за що його зараз вилизує ЗЕботва. Прихильники УПЦ МП влаштували хресний хід в Україні Зеленського де через війну, типу заборонені ходи і демонстрації.
    Перешкоджання поліції не помічено. Роботи ТЦК - так само. Я ж казав, зелений закон про УПЦ нічого не забороняє. А влада буде оберігати роботу московських попів як тільки зможе. УПЦ МП тепер УПЦ ОП.

«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    24 519

Типово

По поводу "запрета УПЦ (МП)" было хорошо расписано на Цензоре в блогах..

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

2 год ·
    Дивовижна новина. До Дня Незалежності влада заходилася знімати борди Європейської Солідарності. От просто так - без пояснень. Так само як заблокували Прямий канал, П'ятий канал і Еспрессо - заблокували, але ніхто не може сказати хто наказав і за що.
    Що поробиш? Сильно поперек горла владі стали гасла "Армія. Мова. Віра" та "ЄС. НАТО. Україна". Ще б пак. У нас же за версією ЗЕботви саме НАТО і ЄС винні в тому що найвпливовіший все ще не в'їхав у Москву на білому коні, з лейблом "Квартал-95" на дупі. А віра... ну певно колють очі згадки про віру преЗЕденту, який спершу кидається московських попів забороняти, а потім дає задню довжиною у дев'ять місяців.
    Все зрозуміло. Зрозуміло й інше. Реальна підтримка ЄвроСолідарності наразі владу лякає. Тому й такі круті заходи. А всі байки про "антирейтинг" та "низьку підтримку Порошенка"... та якби справді було так - не боролися б з бордами.
    Це - зізнання.
    «Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Печера Дракона
    6 д. ·
    ДЕВ'ЯТЬ МІСЯЦІВ ДЛЯ МП
    Всіх вітаю, ніякої заборони УПЦ МП не буде. Стефанчук розкрив плани ОПУ щодо "посилення духовної незалежності". І от як вони збираються "посилювати".
    Планується заборонити РПЦ - якої в Україні нема як явища. Водночас всім організаціям, афільованим з РПЦ хочуть дати дев'ять місяців аби розірвати усі зв'язки з Москвою. А якщо будуть заяви, що не розірвали, буде призначена експертиза, яка визначить - афільована конкретна релігійна організація з Москвою чи ні? І якщо афільована - то гуд бай, організація припинить діяльність. Але організація ще може подати апеляцію і в суді довести що вона не афільована.
    Ви все зрозуміли? А тепер сеанс відкриття.
    Щось так у травні 2022 року УПЦ МП заявила що вона вичистила зі свого статуту все що пов'язувало її з Москвою. Але існують два нюанси. УПЦ МП не оприлюднила зміни в своєму статуті... до кінця війни. І ще.
    УПЦ МП постійно плачеться що повний розрив з Москвою виведе її в стан розкольників з усіх боків. Бо євхрестичне спілкування зі Вселенським патріархатом УПЦ МП розірвала синхронно з РПЦ і наразі не відновила. А тут вивиться що й до Москви вони стосунку не мають. Але ж по факту зараз от так і є. УПЦ МП сама, добровільно пішла у розкол проти всіх. Звісно, якщо московські попи не брешуть.
    Але. Очевидно, УПЦ МП буде апелювати до того свого рішення, мовляв вони до Москви вже ніяким боком. А якщо призначать експертизу і вона доведе що таки афільована?
    А тоді припинить діяльність не УПЦ МП, а лише її певний приход. Бо юридично УПЦ МП - не єдина організація, а конгломерат релігійних громад, кожна з яких була зареєстрована окремо. Тобто якщо припинять діяльність одної релігійної громади, де піп досі вішає у церкві портрет Путіна - УПЦ МП від того не постраждає ніяк.
    Але й це не все. Скільки часу відвели УПЦ МП аби "розірвала зв'язки з Московю"? Дев'ять місяців. Тобто якщо закон приймуть зараз (а його ще не прийняли), часу московські попи матимуть до травня наступного року. До того часу вибори президента і Верховної ради статися можуть - не те що "розірвання з Москвою".
    І от явно під перспективу виборів, влада й тягне із забороною УПЦ МП. Бо сподівається на підтримку московських попів - на противагу ПЦУ.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Валерій Прозапас
    2 д. ·
    Ну понеслась - Чмут вже заявляє, що "втрата Донецької області не трагедія".
    Правильно, трагедією була цибуля по 7 гривень в 2018 та розробка "непотрібної" Богдани.
    Чекаємо позітівних смі***очків про "свідків пройобаних фортифікацій" та новий осінній сезон "руханок" на "єдыному".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

3 д. ·
    Поговорив з товаришем по фронту - він і зараз на фронті. Новина карколомна. Костянтинівка - фсьо. Захоплена ворогом. Не та Костянтинівка, яка між Торецьком і Дружківкою - та яка біля Вугледару. Колись я нею їздив з бази на позиції. Уже не проїхати.
    Посадки з яких ми літали захоплені ворогом. Асфальтного сполучення з Вугледаром уже нема. Лише по грунтовках. Тобто коли підуть дощі...
    Хоча, вибачте. Певно не треба про це писати - бо зараз знову набіжать старі знайомці і розкажуть що я ганяю зраду на "премію Порошенка І ступеня" і що порохоботи колись за свою позицію серйозно відповідатимуть.
    Краще піду подивлюся які в нас нереальні успіхи в Курській області. Актуальна ж Курська область, правда? Але... як
    Я досі зберігаю на телефоні фотки розбитої Павлівки біля Вугледару - коли вона ще була наша. Зберігаю аби не забути. Я пригадую Вугледар - місто-примару, в якому не стало більшості мешканців. Села у тих краях. Людей. Важко переконати себе, що Курська область - важливіша.

Дописів
    8 184

Типово

Шокуючі зізнання розвідника Олександра Жолобецького про Вагнергейт і репресії!

"як єрмак скаже, так і буде"

https://www.youtube.com/watch?v=V-5yhj1f9d4

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

2 д. ·
    Міністр оборони США Ллойд Остін повідомив, що не бачить потреб дозволяти Україні бити углиб Росії американською зброєю, бо, цитата: "Україна має власну зброю для дальніх ударів по РФ".
    І чорт забирай - він правий!
    Я просто нагадаю такі відомі всім нам назви: "Нептун", "Грім-2". Ракети перероблені з радянських С-200. Пригадуєте як Україна завдала удару по аеродрому в російському Енгельсі? Тоді багато писали про модернізовані радянські БПЛА Ту-141 "Стриж". Було чи не було - невідомо, але те що "Стрижи" могли застосувати - факт. І чорт забирай, "Стрижи" випускали на Харківському авіазаводі, тобто креслення - у нас! Як там справи в цьому напрямку?
    Американцям скажуть, що Україна на розвиток всіх цих проектів не має грошей? Думаю краще цього не робити, бо може статися так, що у відповідь американці повідомлять скільки мільйонів денег у нас вкрадено - прямо під час війни. Далі зрозуміло?
    Це я не згадую безпілотники, яким Україна уже завдає ударів по ворогу.
    Ну от поставте собі питання, якого милого американцям нариватися на проблеми з Москвою, якщо вони точно знають - Україна сама може.
    Взагалі, дивина й годі. Сьогодні Роксолана Підласа убила повідомленням, що на вересень немає грошей на виплату ЗСУ бойових. Мовляв - американці винні, вони грошей не дають.
    А тепер пригадаємо, що перед своєю відставкою заявляла пані Пені Пріцкер? А вона казала, що Україні не треба збільшувати податки, достатньо почати реально боротися з тіньовою економікою. Що зробила українська влада? Вона не бореться з тінню - вона податки збільшує.
    Ви пригадуєте, аби США бодай раз затримали допомогу у часи президента Порошенко? Я не пригадую. А у Зеленського останній рік - самі проблеми. Американці не дають зброю, американці не дають грошей, американці не дають...
    Що за лихо сталося з американцями? Чи може справа не в американцях? Може справа в тому, що США виставляють певні умови (мономарафон розпустити, наприклад), а наша естрадно-циркова влада їх в тупу ігнорить, даючи зрозуміти: "Не допоможете нам - буде лише більше мертвих українців"? А чого зеленій владі? У них в КОВІД українців помирало по два Іловайська на день. І як з гуски вода.
    Може коли американці нам "не допомагають" вони просто не хочуть годувати халявщика? Отого самого який спершу голосує за блазня що обіцяє "просто перестати стріляти", але коли сталося вторгнення волає: "Американці! Ви зобов'язані нас рятувати!!"
    Зобов'язані? Нам крупно пощастило, що американці дають нам зрозуміти протилежне аж настільки лагідно. Я знаю в історії приклади набагато більш брутальні. І безжальні - для нас.

Дописів
    51 509

Типово

От же піздун- мультиплікатор.
    Суми тієї допомоги"" яку при потрошенко не затримували,можна ж запросто знайти в інеті. 30 тисяч сухпайків... три джавеліна і списані на металобрухт бтри - це майже все за 5 років.
    Кому цікаво,що ще - подивляться самі...
    Загальна сума допомоги з 2014 по 2021 рік - всього 2.5 мільярди. Умовно 300 мільонів на рік. Десять бтрів.
    Пісатєль,ітійогомать. На яких ідіотів та писанина розрахована? Хіба що на таких,яке сюди те гівно тягає.
    Діареіс, фас!
    Востаннє редагував Антуриум: 09.09.2024 о 23:20

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Як же я хочу, щоб доля занесла тебе на "нуль". І щоб ти звідти ніколи вже не повернулася. Щоб нарешті вже закрилася раз і назавжди ця смердюча помийна яма. Якщо тебе з дитинства не навчили БУТИ ВДЯЧНОЮ, а навчили лише срати та брехати, тобі не місце серед ПОРЯДНИХ людей і взагалі на цьому світі!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Для тих, хто МАЄ хоча б крихту розуму і ВМІЄ читати та аналізувати: за перший рік війни - у 2014 році - лише від ЄС Україна отримала Є1,360 млрд. макро-фінансової допомоги. Це окрім гуманітарної, військової та інших видів допомог. Решту цифр шукайте самі - всі вони у відкритому доступі.

Дописів
    51 509

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Як же я хочу, щоб доля занесла тебе на "нуль". І щоб ти звідти ніколи вже не повернулася. Щоб нарешті вже закрилася раз і назавжди ця смердюча помийна яма. Якщо тебе з дитинства не навчили БУТИ ВДЯЧНОЮ, а навчили лише срати та брехати, тобі не місце серед ПОРЯДНИХ людей і взагалі на цьому світі!
    Не рой яму другому - сам в нее попадешь.
    На ноле тебе конечно делать нечего - жопа в окопе не поместится. А вот сдохнуть можешь в любой момент.

Дописів
    51 509

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Для тих, хто МАЄ хоча б крихту розуму і ВМІЄ читати та аналізувати: за перший рік війни - у 2014 році - лише від ЄС Україна отримала Є1,360 млрд. макро-фінансової допомоги. Це окрім гуманітарної, військової та інших видів допомог. Решту цифр шукайте самі - всі вони у відкритому доступі.
    Вище мова була про допомогу США, але так навіть наглядніше.
    Півтора мільярди усілякої допомоги, а 250 тисячна армія не те що не озброєна,а навіть боса і гола...
    Ну зашибісь же...
    І це ще тоді ракети на нас не летіли. Куди ж пішли ті гроші?
    Питання риторичне.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Не рой яму другому - сам в нее попадешь.
    Добре, що ти це розумієш, - не будеш питати "амінязашто?".
    жопа в окопе не поместится.
    Ну, тобі, яка мене жодного разу не бачила, звісно, видніше, яка в мене жопа. Мабуть, по своїй судиш.
    А вот сдохнуть можешь в любой момент.
    Тільки після того, як станцюю гопака на ТВОЇЙ могилі.
    Вище мова була про допомогу США
    А це вже неважливо. Затримки не було ні від США, ні від ЄС, ні від інших.
    І це ще тоді ракети на нас не летіли.
    Так! І це НАЙГОЛОВНІШЕ!!! Доки твій рашистський клоун лизав дупу ху.йлу, обсирав Україну та українців, реготав над побиттям студентів на Майдані, грав членом на роялі і паплюжив українську мову, "шоколадна" влада відроджувала армію і довела її майже до стандартів НАТО, ремонтувала стару радянську військову техніку, озброюючи нею нашу армію, запускала ракетні програми та нові види безпілотників, підписувала контракт на постачання "Байрактарів", "Джавелінів" тощо, будувала антипутінську коаліцію, вибивала санкції проти паРаші, - коротше, робила купу всьго того, що було НА КОРИСТЬ України і що потім твій паяц ПОХЕРИВ за перший же рік свого царствування! Всі п'ять років попередньої влади діти ходили до школи, влітку відпочивали в таборах на морі, працювали аеропорти і літали літаки, в Бахмуті та Часів Яр БУЛО ЖИТТЯ, в Маріуполі лунала УКРАЇНСЬКА мова. А головне - десятки тисяч найкращіх НАШИХ (не твоїх!) чоловіків БУЛИ ЖИВІ!!! Але ж ваше бидло-стадо таке життя не влаштовувало, вам реготати хотілося, тому ви обрали рашиста-ухилянта. І тепер Україна вже майже три роки вмивається кров'ю. Будь проклята і ти, і всі ті, хто в 2019 році реготав разом з тобою.
    Р.S. При твоєму клоуні Захід нам теж НІ ХРІНА НЕ ДАВАВ зі зборої! Навіть коли вже почалася повномасштабна війна. Почали давати лише тоді, коли побачили, що Україна встояла і буде боротися до кінця. Але ти настільки тупа, що НЕ ЗДАТНА це зрозуміти! Я не знаю, кого я більше ненавиджу: тебе чи ху.йло. Але точно знаю: і ти, і він рано чи пізно ВІДПОВІСТЕ за свої злочини.

Дописів
    51 509

Типово

Вернётся пусть тебе втройне, все то что ты желаешь мне.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Цитата Допис від Антуриум Переглянути допис
    Вернётся пусть тебе втройне, все то что ты желаешь мне.
    Жахливо навіть уявити, що ж буде з ТОБОЮ, коли тобі повернеться в трикратному розмірі все те, що ти висерала про наших військових, Залужного, волонтерів, порохоботів та їх родини. Не кажучи вже про мене та мою родину. І за те, як ти радісно віддавала ворогу наші села разом з їх мешканьцями ("скока там тєх дамов!"(с) ). Мабуть, і через 10 поколінь твої нащадки будуть вигрібати за тебе.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    46 569

Типово

Юрій Луценко
    4h ·
    На 3 році війни Зеленський заявив, що на 90% виписав пункти Плану Перемоги. І вже днями збирається презентувати його Байдену та обом кандидатам в Президенти США.
    При цьому вся пропагандистська машина Офісу Президента постійно вбиває в голови українців, що у нас проблеми тільки тому, що США не хочуть дати нам дозвіл на далекобійні ракети Jassm, Аtacms, Storm shadow/ Scalp.
    Зеленський і його 5-6 менеджерів не здатні на системні рішення. Вони не хочуть брати відповідальність за нормальну мобілізацію, за розгортання власного ВПК, в тому числі укр ракет Нептун з тією ж дальністю враження, що і Atacms.
    Довідкао: забрані у міст ПДФО на виробництво дронів використано лише на 47%, решта списано при секвестрі бюджету.
    Зе команда постійно продовжує примітивну політику простих рішень.
    Дайте танки - і ми вийдемо на кордони 91 року. Дали.
    Дайте F-16 - і ми переможемо. Дали.
    Дайте Аtacms - і вони перестануть нищити нас КАБами. Дадуть.
    Але ж це брехня, що це приведе до перемоги.
    Хоча би тому, що рос авіація вже перемістилася за межі зони дії Аtacms. Тому атаки і КАБів і балістики це не зупинить.
    Для цього вся ця брехня?
    Це звична практика перекладання своїх факапів на кого завгодно.
    На Порошенка вже не спрацьовує.
    Тепер винні союзники.
    План простий, як теорія плоскої Землі.
    1. Подаємо США новий мега список вимог по зброї і грошам.
    2. Отримуємо ввічливий сумнів, що це змінить хід війни і виведе нас на кордони 1991.
    3. Заявляємо, що нас кинули і у нас нема іншого варіанту, як повернутися до Форумів миру за участю РФ.
    4. Отримуємо на переговорах від Путіна вимоги в стилі Стамбульської капітуляції.
    5. Заявляємо, що це - предмет референдуму і для цього потрібен режим припинення вогню.
    6. Підписуємо припинення вогню.
    7. Стаємо в позу Президента миру і проводимо президентські вибори. Бажано - без скасування воєнного стану, щоб демократія не заважала, а на дільницях керували ТЦК.
    Все це цинічне шоу на раз читається і укр політикумом і нашими союзниками.
    Але платити за цей балаган пройдисвітів приходиться Героям.
    Що з цим робити?
    Як мінімум - казати правду.
    І памʼятати, що єдиною Перемогою є членство в НАТО. Все інше - від лукавого.

Дописів
    7 555

Типово

Піщана буря заблокувала рух на трасі "Чернігів-Київ"

16 вересня 2024 року на трасі М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі поблизу села Семиполки сталася піщана буря, яка заблокувала рух транспорту. Через сильні пориви вітру та пил з полів, видимість на ділянці дороги значно зменшилася в обох напрямках, що створило серйозні труднощі для водіїв.

За повідомленням патрульної поліції, на ділянці дороги завдовжки 50 км через сильний вітер і піднятий з полів пил стало неможливо нормально пересуватися. Видимість на дорозі вкрай обмежена, що збільшує ризик аварійних ситуацій. Водіїв закликають бути особливо обережними, зменшити швидкість і не намагатися обганяти інші транспортні засоби в умовах поганої видимості.

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    8 542

Типово

"...через сильний вітер і піднятий з полів пил стало неможливо нормально пересуватися. Видимість на дорозі вкрай обмежена, що збільшує ризик аварійних ситуацій. Водіїв закликають бути особливо обережними, зменшити швидкість і не намагатися обганяти інші транспортні засоби в умовах поганої видимості."
    .................................................. .................
    Альтернатива - верблюди.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Сторінка 59 з 60 ПершаПерша ... 9495051525354555657585960 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті