Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
не то, чтобы забавно. закономерно, у кремлевского шута петечки кремль что-то украл. такое.
не совсем понятно, у петечки хозяева украли его бойови корабли, чи его завод у Севастополі??
все честно заработанные на депутатьску зарплатню с 1998 года, разумеется. бо других доходов вин по закону не мав.
якщо питання виникнуть про сіськи-піськи, отоді да, тоді форум - авторитетне джерело. (с) Йоран
А видели как НАТО жостко отреагировали на падение беспилотников у них? Начали бетонные укрытия устанавливать.
Е6ать
No Actoin Talk Only
Зрозуміла, дякую.
Мені питати?? А нащо це мені? Про "обмежено придатних" мені було цікаво ще до початку війни в 2014. І це ніяк не пов'язано з бажанням/небажанням захищати Батьківщину. Тим паче, що захищати її можна не лише в окопі з автоматом в руках.Не хочеш - шукай лазівки, бігай від патрулів, доказуй в судах, що не гідний - коротше - у смітів про це питайте.
Гавкнуло рашистське сміттєзвалище з дивана. Як же ж тобі хочеться, щоб Україна капітулювала!
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Ага, ага, віримо, віримо, що ти не заздриш! Ця "незаздрість" прямо зі всіх щілин в тебе пре!
Щойно ви прослухали коротку автобіографію сміттєзвалища.
+10000 Я просто хрінію від того, що якась міліардерська паскуда сміє пхати свого рила в міжнародну політику. Влада Штатів ініціює розслідування - сподіваюся, його поставлять на місце.
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
А яким боком він взагалі ДО ВСЬОГО, окрім скріпок? В якому законі написано, що през МАЄ право допускати свого завхоза до міжнародних переговорів, державної таємниці тощо?
То вже РЕЗУЛЬТАТ! А починалося там все так само, як при вашому ідолі!
НАБУ та САП були створені ЗЕЛЕЮ???Особенно " при порохе" бггг.)
Квакнула курка, в якої у ВСІХ проблемах держави винен виключно ПОРОХ, навіть в тих, які сталися ДО його президенства.
О! Так в сміттєвоза сьогодні свято!
согласно купленным билетам. и взносам. никому из сильных мира сего ни Румыния, ни Болгария, ни даже Польша в xуй не впали.
маргинальные страны НАТО внесли денег только на бетонные укрытия для своих крестьян.
даже больше- вся Єуропа тупо обосралась от одной мысли пойти умирать за НАТО. не осознавая, что умирать все равно придется.
а теперь предложение задуматься тем, кто как придурки бегали за шоколадной манипульятивной мразью, и одобрительно хрюкали когда оно ломало Конституцию Украины под позорные НАТО поправки.
что эти жалкие абортончики в итоге получили? выкидыш картонной гидности под скисшим майонезом своих ущербных мозжечков.
Востаннє редагував 1960: 13.09.2023 о 22:02
якщо питання виникнуть про сіськи-піськи, отоді да, тоді форум - авторитетне джерело. (с) Йоран
Да, загнивает Запад, разлагается...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Цим дуракам і томос поганий
Бо від рашки відділилися
Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш
А нам з тобою своє робити (с)
Петиції щодо присвоєння звання Герою
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks