Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Нова єдність стала
Яка не бувала
мафульда, если бы ты ещё читала что люди пишут, точнее вчитывалась...а то как научили в совке по диагонали контрольные в тетрадках проверять за бутылкой водки вечерами под лампочкой ильича, вот так по старинке и живешь....чумачеча...![]()
если правда что зацепили и "макарова" в севастополе, то минус 12 "калибров" вместе с лодкой при залпе. Плюс сгоревшие ТУ за последние месяцы. Уже легче
переповідаєте товариству важкий трудовий шлях близької людини? нехорошо, смітя, це майже як зарада.
як кажуть у вас, узкіх, - сор из избьі ахаха
Нова єдність стала
Яка не бувала
опять пишут срал-линк отключился "случайно" во время атаки на севасрополь
шо за урод этот маск блин
- Русні пи**да!
- Воистину пи**да!
телеграмм подкинул..."Буданов подав документи на вступ до аспірантури Острозької академії на спеціальність "Політологія" на вечірню форму навчання" - подучится как раз к выборам
...
Востаннє редагував 2-DIN: 13.09.2023 о 15:37 Причина: Виправилось
Та нєєє...
Але от що аж бісило,так це сотня СМСок від усих можливих і не можливих ( бо я навіть не знала що вони існують) " контор" типу : " втікаєш від війни? Звертайся за допомогою..
"
Цуко, аж хотілося подзвонити і сказати,що я нікуди не втікаю,а просто потребую трохи відпочинку.
А головне - зв'язок лайно,інет теж,а вони всі знають коли і куди я їду.![]()
Востаннє редагував Антуриум: 13.09.2023 о 15:56
Шось до нас гостей приперло
Севінфо, як справи?
Розібрались, шо то за "Взриви странние"?
Ми ж хвилюємось.
А нам з тобою своє робити (с)
- Русні пи**да!
- Воистину пи**да!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks