Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Севінфо, як справи? Есть чо?![]()
А нам з тобою своє робити (с)
Тут не Бобик один "таке" пише.
Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
Я вже відповідав - це батальони охорони та обслуговування, штаби, медичні та інші тилові частини.
А взагалі, щоб більше до цього не вертатися -
Хочеш - служи Вітчизні.
Не хочеш - шукай лазівки, бігай від патрулів, доказуй в судах, що не гідний - коротше - у смітів про це питайте. Їх багато, вони знають все це досконало. А мені вже бридко навіть говорити про це.
Хлопець у нас був в 1 роті - руку йому відірвало. Лікувався, потім в Німеччині поставили біонічний протез - зараз добився , знову в 1 роті.
Син мій в контактних лінзах воював.
Ще у одного -14,75 діоптрій на кожне око булу.
Всі вони до війни були "годные к нестроевой в военное".
Канешна есть, всё для вас пани модератор...Ын полностью поддержал все решения хутина и теперь оружия и боеприпасов хватит что бы мобилизовать обещанные 2-3 миллиона рашисткои худобы...сколько воинов у нас, считайте сами.
Саме так. Мій брат був "обмежано придатний". І в 14, і в 20, 21.
В 22 якось вирішив, що вже повністю. Самостійно вирішив.
Правда повістка до нього лише зараз прийшла)
Ну нарешті! - сказала я, - а то як чортішо десь вештаєшся.
До речі. Чомусь і досі багато хто вважає, що отримання повістки - це все. Отримав та одразу до Бахмута.
Ото і бігають..
Головне щоб ви не кашляли.
З іншим впораємось.
А нам з тобою своє робити (с)
Сходите на кладбище, посмотрите на горе матерей, жен, сестер, детей...а потом поинтересуйтесь со временем как легко ли жить без кормильца семьям и дуже ли хорошо помогает держава??? А оно с дивана конечно каждый может аляля делать...
...а за моё здоровье именно вы, не переживайте, за меня есть кому переживать, в ваших сочувствиях не нуждаюсь, поберегите силы...
На севпомойке истерика по поводу приветов ЗСУ в Крыму, некоторые начинают задумываться...)
""routir писал(а):
Чую вскоре Севастополь останется без флота.
не только вы это чуете!!! Многие уже понимают что чем пахнет. Многие говорят что пора включать заднюю пока не поздно.""
Ой. А Ви знали ,що в білорашці є на державному рівні офіційні списки " дармоїдів"?
Я оце нещодавно дізналася, аж празрЄла.
Коротше,якщо людина за будь яких причин не приймає участі в економіці держави ( робота,або навчання закордоном,або просто не працевлаштований) то його записують у тунеядці. І тоді комунальні платежі в усієї родини вдвічі вищі. Ну і там ще багато обмежень для тих людей.
Ото б туди декого з наших завжди ридаючих,як погано їх держава підтримує.)
Ой! Усим же привіт з Майорки!) Фоточки постить не буду. До моря піхтарить зі скелі далеко,але я обов'язково за всих вас скупнуся.)
Хз , як люди на місяці з Дніпра виїжджають. Так вже хочеться додому.
Одне радує - русні тут немає зовсім..жодної свинособаки не зустріли. А от українці є.)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks