Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Да ,я в курсе.живущие с диабетом 1 т более 20 лет смотрят с иронией...Сахара таки скачут от несоблюдения и от сопутствующих заболеваний. Их нужно лечить((((( сейчас есть постоянный контроль 24/7. Можно понять, почему прыжки
Если бы так всё просто было. Ладно,не та тема, сорри за офф.
32 года
Божи...я поки дочитала хто кому та що сказав
Коротенько.
Alexs, відпочиньте 2 тижні, будь ласка.
*шось мені скрозником запахло. може не дарма? подумаю*
Ustas77, Дейнерис відпочиньте тиждень, будь ласка.
На лекцію про різницю між жартом та образою за національною ознакою часу немає. Якось самі.
Панянки, тримайте себе у руцях
І так. З початком нового навчального року!
не знаю як кому, мені це нервів не додає(
Востаннє редагував Янь: 04.09.2023 о 10:34
А нам з тобою своє робити (с)
Там Шахеди в Румунію прилетіли....![]()
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Я просто залишу це тут. Це щодо глибинного менталiтету "руського народу":
https://twitter.com/Gulyaev_S/status...207992625?s=20
Перевiрено. Не фейк. Слова трiшечки iншi (може, вони справдi у рiзних редакцiях вiдрiзняються ?), але взагалi - сенс той же самий.
Востаннє редагував Traveler: 04.09.2023 о 11:26
Никогда не говори - "НИКОГДА" !
ага. как и с поляками - либо раися не при чем, украинцы виноваты что так криво сбили, либо это были украинские Байрактары, котороые над речкой бились с шахедами.
в любом случае это не повод для 4 а тем паче 5 статьи договора НАТО. ))
считаю, что лучшего подтверждения разделения членов наты на сорта и не найдешь. а балтийским странам после этого оооочень хорошо приготовиться. никто за них вписываться не будет.
долбаса мы модет стать сленом (с) ohdesu
безумея. То рощробляє (с) Мафальда
Румуни теж відсмоктали... "Не ставили прямої воєнної загрози" Міноборони Румунії.....![]()
Не має ніякого НАТО. То міф....
Ещё пару раз таких "реакций", и Прибалтику могут аннексировать потихоньку под шумок...
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks