Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
тот, кто пишет много букафф))).
вы родственница Ангелинн или ее клон?
меняйте стиль - палитесь)).
Вы никогда не дойдете до своей цели, если будете швырять камни в каждую собаку,
что на вас лает. Уинстон Черчилль
Ти дивись "какіє страсті"....
Вся жизнь такая суета. Остановись.
Погладь кота.
Доброго дня! Я трохи іншій тему, ну щось по пошуку не знайшла...Була вже якийсь час на нашому форумі.
Підскажіть будь-ласка може хтось знає контакти гарного адвоката по цивільним питанням компенсація збитків по ДТП та питання зі страховою !
Дякую.
Шановні модератори! Скільки ще ця чорнорота буде ображати Анжелінн за її ВОЛОНТЕРСТВО?Не за порохоботство, не за якісь "не такі" (для чорноротої) людські якості, а за те, що вона ДОПОМАГАЄ АРМІЇ!!!
Хто дав їй право поділяти волонтерів на "таких" і "не таких"?
Вона сама ПРАВИЛЬНА волонтерша, а Анжелінн НІ???
По всій країні тисячі волонтерів виготовляють маскувальні сітки для армії і вони НЕ ВСТИГАЮТЬ виготовити потрібну кількість, бо запитів ДУЖЕ БАГАТО! А ця тварюка сміє їх ображати за це, бо в її хворій реальності наша промисловість начебто ПОКРИВАЄ всі потреби армії, а значить, волонтери займаються НЕПОТРІБНОЮ справою. Її вже давно потрібно відправити у бан, щоб в неї з'явилося більше часу для вивчення цієї теми.
Р.S. Їжу наша промисловість теж виготовляє в ДОСТАТНІЙ кількості. І МО більш-менш нормально годує наших військових. Тим не менш тисячі волонтерів чомусь ПРОДОВЖУЮТЬ виготовляти тони продуктів та відправляти їх на фронт. Електричка повинна бути послідовною і в них теж ГАДИТИ!
Востаннє редагував Дейнерис: 24.03.2023 о 12:12
мы кофе не пьем и не потеем, зачем нам дезодоранты?))
я ошибся дверью (Плейшнер)).
Вы никогда не дойдете до своей цели, если будете швырять камни в каждую собаку,
что на вас лает. Уинстон Черчилль
sonechkook, доброго дня! Дуже рада бачити Вас знову. Я часто згадую Вашу минулу ситуацію, коли Електра поливала лайном і Вас, і Вашого брата військового (царство йому небесне!), і навіть Ваших батьків. Це вищій рівень ницості!Вона не лише ображала тоді Вашого брата і навіть потім, коли він загинув, не знайшла в себе мужності вибачитися, а ще й тепер бреше, що вона НЕ ОБРАЖАЛА Вашу родину!
І ще й сміє звинувачувати мене у брехні, коли я стверджую, що це було і навіть маю пару скрінів (на жаль, більшість дописів модератори вже видалили
).
Цій паскуді немає сенсу щось пояснювати - у рашистів своя реальність, а те, що вона РАШИСТКА, не викликає сумнівів. Прийміть мої щирі співчуття щодо втрати Вами брата: він був героєм! Нехай спочиває з миром. А Вам бажаю мужності - ви чудова людина!
Кажись я понял.
Айкью и хер мерялись одной линейкой.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks