Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
"Міністр оборони України Олексій Резніков є дуже ефективним переговірником з Заходом в питанні постачання зброї." (чиясь цитата). Це, мабуть, особливі критерії оцінки роботи посадовця: отут він герой, а отам - так собі. На зразок - роль Отелло артисту вдається, а от решта - не дуже.
Так видайте йому посаду перемовника, нехай робить свою справу ще ефективніше. І призначте замість нього людину, яка може бути міністром в цілому, а не фрагментарно. Здавалось би.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
Афтершоки продолжаются
"После землетрясения на сегодняшний день произошло более 100 афтершоков, самый сильный из которых был магнитудой 6,6."
![]()
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
шас продолжается землетрус, дома рушатся, на раз, капец...
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
По мнению Залужного Украине сейчас нужны не самолеты. Есть более действенное оружие. Которое пока нам не дают.
Знакомимся ))
Радник Залужного просить Захід про DPICM: Кожен снаряд вбиватиме кількох росіян
За його оцінкою, поки на території України існує російська лінія фронту, "вона має знаходитися під вогневим натиском найбільш смертоносної конвенційної зброї, яку може надати Захід".
"А це DPICM і ATACMS. DPICM (Dual-purpose improved conventional munition, удосконалений звичайний боєприпас подвійного призначення, касетний боєприпас) потрібен на полі бою прямо зараз. Це насправді законна зброя. Очевидно, що Україна використовуватиме таку зброю лише проти зрозумілих військових цілей. Ті на Заході, хто виступає проти надання Україні DPICM, ніколи не були в Україні під час війни", – сказав він.
— Как вы спите?
— В пижаме, без обуви и в темноте.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks