Сабж.
Всё, что связано, ассоциируется, посвящается и т.д.
Начну, пожалуй
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Сабж.
Всё, что связано, ассоциируется, посвящается и т.д.
Начну, пожалуй
Востаннє редагував Lenuhen: 05.01.2023 о 22:25
перші дні дуже тримав байрактар
хуже не будет. во всех обещаниях и мировых тенденциях. а мне кажется, будет смена колоссальная, что нифига. мы знаем как, мы хотим поменять и вам понравится
хуже не будет. во всех обещаниях и мировых тенденциях. а мне кажется, будет смена колоссальная, что нифига. мы знаем как, мы хотим поменять и вам понравится
Українська лють
+ дівчата із ЗСУ
Востаннє редагував Lenuhen: 19.06.2022 о 15:43
+
Метро, раз по Жадану з Собаками
Господь із тобою ночує на станції метро
Ленухен ви геній
вона самашедша відьма, знаю її.
в 17му році почула її стилізацію старовинної кельтської еv sistr щось там
Не люблю Барских, но это най буде)
На память про первые дни и недели
Шабля. Браття українці /Гімн оборони України/
Иначе не хочет вставляться(.
Записана в 2015 г., сейчас звучит по-особенному.
Добрий ранок, Україно
Доброго вечора, ми з України
Востаннє редагував Lenuhen: 03.08.2022 о 11:32
Ivan NAVI x KRUTЬ - Журавлі (ft. LeVoice)
«Є такі люди, з яких я беру приклад. Приклад того, як не стати такою ж твар’ю, як вони». (с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks