Тюююю
Ашотакое?
Чорнявый та стрункый.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Тюююю
Ашотакое?
Чорнявый та стрункый.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Счастья тебе, Будулай!![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
ЗЫ:: там никаких новогодних акций магазинных не ожидается?![]()
,,,,заряжаемся,,,,
помимо того, что вже е - ні. увы. разве что какая-та самодеятельность торговой точки.
Руслана - какие-то стремные руки у нее
если бы мы что-либо заплатили, я бы обиделся на вопрос.
но я улыбаюсь.
Да ладно?
Платежі Переможця Бізнес-премії – оплати, що здійснюються Переможцями Бізнес-премії, та становлять вартість послуг, що надаються учасникам та переможцям (що відповідно до статусу серед іншого включають: послуги на підготовку та організацію Бізнес-премії, проведення комплексного маркетингового дослідження споживчих уподобань та передачу експертних досліджень, матеріально-технічне забезпечення Бізнес-премії, послуги на підготовку та організацію заходів, передбачених Бізнес-премією, в тому числі заходи нагородження переможців, послуги з проведення рекламних кампаній, плату за права використання імперативів Бізнес-премії). Розмір платежів встановлюється Оргкомітетом, та залежить від обраного пакету Учаснику / Переможцю.
https://choice-of-the-year.com.ua/polozhennya.html
Это же проводит не государство, а обычное предприятие с целью получения прибыли.
ТОВ «ВИБІР РОКУ В УКРАЇНІ» та ТОВ “ВИБІР РОКУ УКРАЇНИ”, ТОВ «ВИБІР РОКУ» на умовах партнерської угоди (меморандуму) здійснюють заходи щодо організації та проведення Бізнес-премії на території України, в тому числі, з правом залучення партнерів та співорганізаторів для організації та проведення.
нас умоляли согласиться быть выбранными. наше условия - не платим. благодарили и выбирали, благодарили и выбирали.
Прикольно! Молодцы.
Значит они на других неплохо заработали. Несколько раз предлагали участие. У них там этих номинаций - чуть ли не на каждый КВЭД имеется
если честно, я не в курсе. эти процессы в маркетинге, они там постоянно что-то придумывают. может и платили.
мне не нужно, и я не выяснял.
но то, что нас уже все хотят я вижу по дистрам.
если даже 3 года назад нужно было включать "искусство переговоров" "7 этапов визита" и пр. сейлз лабуду, сейчас мы пугаем дистров что заберем свой пакет из их портфеля если чуть что не так.
не хвастаюсь.
Надо будет до винотеки доехать якось. Дыку вышню подвезли. Есть кого угостить.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Шийсятий, а на фото дві пляшки тризіркові однакові? Бо мені колір різний... Чи то таке освітлення, чи у вас є два види тризіркового?
криворукие фотографы и слепой бренд-менеджер.
спасибо, что подметила то, что подметили все в офисе. а Оля осталась без бонуса за ляп. )
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks