вот людям нех**й делать ))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
вот людям нех**й делать ))
Востаннє редагував Дейнерис: 29.03.2023 о 21:03
Ну до ідола йому далеко. Відкрию тобі таємницю : він не ідол - він президент нашої держави на час управління якого випали дуже тяжкі часи і тому він потребує підтримки заради нашої перемоги.
А от хто твій ідол,дивлячись на те,як ти сереш на нашого президента і всіх ,хто його зараз підтримує,навіть питати не треба. Твій кумір пуйло і януковощ твій президент.
ПОТОМУШО перед тире надо пробел, а его нет. А после дефиса не надо пробела, а он есть. И так у неё ВСЕГДА. Это не знак препинания, а какая-то химера
підтримувати треба ЗСУ для нашої перемоги
у президента все добре, це не він спить в холодних окопах, під обстрілами
це не він обморожує руки ноги, бо немає нормального спорядження
і це не в нього немає навіть інколи їжі і приходиться волонтерам спішити і привозити
і не його жінка з дітьми сидить по бомбосховищах
В парашабота забули спитати кого і як підтримувати.
Spoiler: ...
бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає
щоб зрозуміти, що каже співрозмовник, треба мати хоч крихту розуму, але з цим проблеми- розумію
не перевантажуйте себе
На долю попереднього президента теж випали важкі часи! Але ваше бидло-стадо чомусь НЕ ВВАЖАЛО за потрібне підтримувати його!
Викласти фото З МЕРЕЖИ - це срати?як ти сереш на нашого президентаТи б до психіатра звернулася.
Ваше бидло-стадо не соромилося срати у бік Пороха всі п'ять років його правління!Срати ТАК, як нам, порохоботам, навіть в страшному сні не наснилося!
Від дзеркала відійди, рашистка.Твій кумір пуйло і януковощ твій президент.
Вибачаюся, але треба бути реально хворою на голову, щоб срати в людину через те, що вона не поставила пробіл.
Галька не вважає дефіс/тире знаком пунктуації - то нічого, безграмотність можна простити; Маргрет не поставила пробіл - це найжахливіший злочин, за це треба лайном жбурляти.
Навіть в мене іноді не буває пробілу там, де він потрібен, хоча я володію сліпим швидкісним набором тексту, - не буває просто тому, що кнопка НЕ СПРАЦЮВАЛА, а я цього не помітила. Який злочин з мого боку - не описати словами!
+1000000000000
я не обираю явно некрасиві, провальні зразки. чи гердани з бісеру з портретом. чи подушки, на яких вже надрукували всіх. я тільки красиве
більш того - най би воно було, якщо це економічно вигідно. наприклад.
на німецькому книжковому ринку 6 різних біографій Зе продають одночасно. німецькою мовою. це і правильно, ну хто ж подбає про нас і нашу представленість на книжкових полицях мовами світу?
але тоді не треба казати про секти ніде окрім мос.патріархату
Востаннє редагував Мафальда: 29.03.2023 о 22:25
бідний жлоб і багатий жлоб - це один клас, і Маркс пролітає
Зрозуміло. Просто потявкати зайшло.
Та якщо вже мова про крихти розуму,то якби вони в тебе були,ти б розуміло,що зараз в Україні у кожної нормальної людини своя ділянка фронту. І в президента вона теж є,хоч і не в окопах. І в моєї знайомої бабусі- пенсіонерки,яка щомісяця з пенсії донатить на ЗСУ. В різні джерела,та з однією метою.
І тільки такі як ти рашапропагандони не втомлюються стверджувати,що в нас армія окремо від народу чи уряду.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks