Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Якось воно опосередковано працює.
В читаной в детстве "Занимательной физике" все муравьи тащили одну добычу в разные стороны, но результирующая их усилий двигала груз в определенном направлении. Значит, я, к примеру, желал чтобы мопеды упали где-то в чистом поле, 1234А мечтал, чтобы в Судаке упала СУшка , а вы хотели, чтобы Ту-95 грохнулся в Энгельсе на взлете. И, как результат наших усилий, где-то в Мали навернулся беларуский Ил![]()
но Ил то хоть был?
Та куди саме прилетів - то таке, не обов'язково це писати, особливо якщо раптом об'єкт важливий. Але про це взагалі ні слова! В жодному з чатів. Ані про вибухи у нас, ані в Запоріжжі.У нас було ТРИ вибухи. Всі ДО сирени. Про ці вибухи тоді написали всі чати і всі додали, що це, скоріше за все, балістика або С-400. І далі тиша. Жодного слова, наче нічого і не було. Нам не потрібні назви або координати, куди саме прилетіло, - не знаю, як іншим, а мені це не цікаво. Але бодай пару слів ("жертв та руйнувань немає"/"виникла пожежа, її вже загасили, поранено стільки-то" тощо) можна? Українців тримають за лохів чи що?
Тричі?Чи то и был тот самый шахид в светофор?
Ця назва ще зранку була во всіх чатах.
«Дебіли готові пробачити собі і своїм кумирам все». (Б.Береза)
Все ссылаются на MaliJet. Ну, пусть не упал при заходе на посадку, а отрицательно взлетел и загорелся. А вот что там на борту было, это уже домысливают
понятно что сейчас будут накручивать...но прикольное
У Малі племена туарегів оголосили війну ПВК "Вагнер" та починають сафарі на них.
Вагнеровці не раз проявляли свою жорстокість по відношенню до місцевого населення: застосовували надмірне насильство, вбивали, відрізали голови.(с)
https://t.me/operativnoZSU/115985
Ну так на львов с копьем же ходят..
Внутри каждого циника сидит разочаровынный идеалист(С)
а на композитора?
Іва́н Микола́йович Дем'яню́к
с кувалдой?)))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks