к людям надо с пониманием ихних обстоятельств, ящетаю. на маойрке в гостишке по телеку поди из понятнава только рашатудєй![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
к людям надо с пониманием ихних обстоятельств, ящетаю. на маойрке в гостишке по телеку поди из понятнава только рашатудєй![]()
Лідер нації, який зумів об’єднати навколо України весь світ.
Як я люблю, коли зебидло-стадо цитує виключно ті фрази, які йому ВИГІДНІ, а не ті, що показують ПРАВДУ. А правда ось така:
Розжовую для зелені: Соколов каже про більш ДАЛЬНІ мости, - саме вони і були розміновані. А ми вже 1,5 роки ведемо розмову про ІНШІ мости - на кордоні з Кримом, Чонгарі, - вони БУЛИ заміновані станом на 24 лютого:були ще заміновані мости вглибині, на Північно-Кримському та Каховському магістральному каналах. Вони були заміновані в 2014 році, тоді там було набагато більше військ. І за рахунок цього угруповання ці мінування утримувалися. Тому що не можна залишити просто замінований міст на мирній території без нагляду.
З часом кількість військ зменшувалася, уже з 2015 року, тому що потрібні були війська в зону АТО, а потім ООС. І частина об'єктів була розмінована, тому що не було кому їх утримувати.
– Коли приблизно ці мости в глибині були розміновані?
– Мені це не відомо. Коли я перший раз заступав на посаду, в 2018 році, то вже боєприпаси знаходилися на складі.
Ще одна людина підтвердила, що Чонгар БУВ замінований. Але не був підірваний. Але зебидло-стадо продовжує брехати, що мінування не було і "зєлянєвінават".На межі з Автономною Республікою Крим все як у 2014 році обладнали, так воно й утримувалося.![]()
«Дебіли готові пробачити собі і своїм кумирам все». (Б.Береза)
Такє враження, що Україну зливають. Хай би враження хибне
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
кличте пожежників тому що я вогонь
Шановні порохоботи, ви попкорном запаслися? Можу поділитися, якщо що, в мене його багато. Навіщо нам попкорн? Бо Зеленський прибув до Штатів на Генеральну Асамблею ООН, а також для зустрічі з Байденом. Щось мені підказує, що після цієї зустрічі Байден оголосить про надання Україні ракет ATACMS. І тут почнеться найцікавіше: тупі драні курки зайдуться в мультиоргазмі й будуть верещати, як хряки на бійні, що це саме БУБОЧКА домовився про постачання цих ракет. Байден 1,5 роки відмовлявся, а бубочка приїхав в Штати, тупнув ніжкою: "Негайно дайте нам ракети!". І Байден махнув рукою: "Забірайтє!"(с) Адже тупорилі курки свято вірять в те, що вирішення таких НАДГЛОБАЛЬНИХ питань залежить виключно від ОДНІЄЇ людини. Не від двох, не від команди дипломатів і тим більше не від ОБОХ країн, а виключно від однієї людини: найвеличнішого.І знову рейтинг боневтіка підніметься, бо думати куркам нічим. Цим займаються РОЗУМНІ люди. І ці люди чудово знають, що такі серйозні питання вирішуються МІСЯЦЯМИ та навіть РОКАМИ. І не однією і навіть не двома людьми, а КОМАНДОЮ. Точніше, кількома командами ОБОХ країн. І лише титанічна праця десятків або навіть сотен людей протягом тривалого часу приносить такі результати. А приїзд президента/прем'єр-міністра/іншої уповноваженої людини - це вже формальність. Лише для того, щоб поставити підпис під офіційними паперами (які, до речі, теж ЗАЗДАЛЕГІДЬ узгоджені обома сторонами та роздруковані). Але вся багатомісячна підготовча робота великої кількості людей смердючих курок не хвилює - чхати вони хотіли на них, вони для них ніхто, пліснява, яка не варта уваги, їх нема, за що поважати. Головне - бубочка: це лише ЙОГО заслуга і нічия більше. Коротше, запасайтеся попкорном, шановні порохоботи: буде дуже цікаво.
"Міжнародна політика - це танок. Для того, щоб танок вийшов красивим, про нього треба домовлятися заздалегідь - на рівні дипломатів, радників, іноземних посередників, перемовників, міністрів, депутатів та всіх, кого залучають для отримання потрібного результата. Це все робиться системно, постійно, кулуарно і заздалегідь, а не лише напередодні "танка". Треба вибудовувати умови для танка. А інакше танок переходить у бокс."(с)
«Дебіли готові пробачити собі і своїм кумирам все». (Б.Береза)
так Чонгар був таки не разминирован?
Танунах
Она ж лично видела
И мины потом зелик на привозе продавал.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Та уже пишут, что во второй дырке бахрома наружу и она явно от внутреннего взрыва. Мол могла батарея взорваться. А чему там в той кислотной батарее взрываться... Чтобы она выработала водород, нужно достаточно много времени. И взрыв был бы объемным, а не точечным.
Может лодку загнали на краткосрочный ремонт и Калибры перед этим не поснимали?
Или был разминирован силами противника, который тоже готовился. Если о мосте. Например силами ДРГ. Там об этом вскользь,но разу мысль :возможно, кто помог?
И не Чонгаром единым, если уж. Там, да, было размнировано еще в 15 году. И понятно почему, а не зрада-зрадонька.
Там вообще много интересного, в той статье. И печального.
"Україна подала до СОТ позови проти Польщі, Словаччини та Угорщини через заборону на імпорт зерна – Мінекономіки"
https://www.epravda.com.ua/news/2023/09/18/704462/
""Для нас принципово важливим є довести, що окремі держави-члени не можуть забороняти імпорт українських товарів. Тому ми подаємо проти них позови в СОТ.
...............
Розпочаті нами кроки і тиск Єврокомісії та інших держав-членів допоможуть відновити нормальну торгівлю між Україною і сусідніми державами, а також показати солідарність між нами"
Для деяких "державних діячів" сучасності є принциповим отримати звання "Героя Кацапстана", за будь-яку ціну. І якомога швидше.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Зеленские в США на трапе украинского борта. А как, интересно?
Пффф
Леххххко
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks