дописувачі харять, а кіпєлов - норм. і радянська політика упослідження україніців - норм.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
дописувачі харять, а кіпєлов - норм. і радянська політика упослідження україніців - норм.
Нова єдність стала
Яка не бувала
Тобто ваш ідол до армії, постачання зброї та військових операцій НЕМАЄ відношення? Як цікаво! А ви ж вже майже два роки волаєте, що то саме ЙОГО заслуга в тому, что Україна відбивається, що нам постачають купу зброї тощо. Так коли ж ваше стадо бреше: майже два роки чи зараз?
Чия б корова мичала!І це п...дить та, в якої в БУДЬ-ЯКІЙ проблемі України винна ОДНА людина - Порох, а зелений ідол разом зі своїм кремлівським ставлеником Дерьмаком ніколи і ні в чому не винні.
В тебе й те, й інше.Стисняюсь спросить - это уот ограниченности вашего мировоззрения или уже все таки клиника?)
"Шизоїдне дибілятко (Абосруріум) різниці між "моя влада" і "влада моєї країни" нє улавліваєт. Це ж їй не рублі за зраду отримувати" (майже (с)).
Ти саме там. При чому з моменту народження.В параше?
Та ти шо??? Серйозна???Влада Може подобатись, або ні. Може бути хорошою чи поганою і тим паче вона наша.А шо ж ти так не квохтала під час правління Пороха, а тупо СРАЛА на ту владу, яка була НЕ ТВОЯ?
НАРОД за зелень НЕ ГОЛОСУВАВ - за неї голосувало бидло-стадо.Бо це нашим народом обрана влада нашої країни.
Самокритично. Тільки ти не вівця - ти шавка.А у цієї вівці ані країни,ані народу, ані влади.
Та ти шо?? А прихильників Пороха порохоскотом ХТО називає?бо для неї ми всі бидлостадоПри чому вже майже 10 років, а не 5, як я вас!
Так, ти саме воно.Якесь чмо рашистське.
Брехло.От Янукович був її президент!
Лікуйся, шизоїдна!А ті ,хто верещав " нитрогайтє мідвідчука!" для неї справжні патріоти України.
Бзднула курка, яка цілодобово тонами жере лайно проРОСІЙСЬКОГО каналу "Фридом".
Брехло.Лично я не знаю хто така скабейчук. И знать не хочу .
Брехло рашистське! Ти ЗНАЄШ, хто така Мосійчук, але БРЕШЕШ!Нахріна цю гниду таскають по всьому вашому земарафону?
Шкода, що більшість вашого бидло-стада (особливо ти) НЕ Є такими людьми.Каждый мыслящий человек способен сложить свое собственное мнение.
Тобто улюблений канал твого зеленого ідола - ЛАЙНО????Вы уж простите,но как навозные жуки тащите и жрете всякое говно.Хто зламав акаунт старої баби??
Запам'ятайте цю фразу (а я заскріню): якщо (не дай Бог) знімуть Залужного, ця рашистська шавка буде волати "ПРАВИЛЬНО зробили!", ось побачите.Безотносительно личностей. На любом предприятии если менеджер не знает как/ не может и ТД решить проблему - эту проблему решают другие менеджеры. И это нормально.![]()
Ваш теж багато, чого обіцяв: від 4000 баксів вчителям до "сайтісь пасєрєдінє". Тоді нікому й в голову не могло прийти, що "сайтісь пасєрєдінє" - це в БУКВАЛЬНОМУ сенсі, тобто в середині НАШОЇ КРАЇНИ!
Головне - частіше собі повторюй цю ахінею, а то ж раптом дізнаєшся правду!
Хто дав цій рашистці галюциногени?
Ви вважаєте її людиною??![]()
так би мовити. з поведінковим патерном "нюхання під хвостом".
Нова єдність стала
Яка не бувала
Тобто не ваша компашка говнометов по сто раз на день повторяли мантру "это военные разрешили "кварталу" светить мордой там и сям. А от всех решений их отстранили. И если только зелень посмеет вмешиваться сразу всех к ногтю."Тобто ваш ідол...
А тут теперь зелень у себя в огородах все патриоты с химарсами понаставила а военным досталось только пару ящиков гранат. Шоб в стаканы для вискаря переделывать.
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Зеленський закликав військове керівництво України не втручатися в політику: Це помилка, якщо на передовій поводитися, як політик, а не як військовий
Президент Володимир Зеленський попередив військове керівництво не втручатися у політику України, оскільки це ставить під загрозу національну єдність. Величезна помилка, якщо генерал, який керує війною, у своїх словах і на передовій поводиться, як політик, а не як військовий, вважає Зеленський.
Ось і відповідь про поведінку усіляких бузумних в останній час ...
Ну це вже "Сама придумала, сама образилася"
Як ви думаєте скільки хлопців з цієї світлини
не замислюючись наведуть вам цитати з радянських фільмів, та російськомовного року? Не один, та, навіть, не два.
Ала назвати когось з них руснею в мене язик не повернеться:
https://t.me/Ukrenergo/2440
https://t.me/Ukrenergo/2441
а не по нраву я кому-то - мне плевать (с) "Ария"
Досить сратись, є справа
Новий швидкорозчинний сухий суп.
Поживно, корисно, дуже лагідний для послаблених шлунків.
Є запит. Є собівартість 1 порції. Є можливість "підвісити" будь яку кількість порцій.
Ну і т.я. гостей тут все ще багато, усі подробиці бажаючим в приват.
Ну і з 10-тям нас.
Востаннє редагував Янь: 21.11.2023 о 12:35
А нам з тобою своє робити (с)
VitЁk, на галюциногени давно присів? Чи ще щось крутіше вживаєш?
Дуже...
На днях друг розказував. Доньці 15. Мрія - спалити самі розумієте кого та глобально.
Всі її друзі тиранять йопанатов по всім мережам. Спорт в них такий.
Я спочатку трохи ойкнула (згадавши себе в цьому віці). А потім... Нормальна реакція в дітей. 10 років з їхнього життя - війна та боротьба.
Ніхто такого своїм звісно не бажав. Але як є.
А нам з тобою своє робити (с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks