Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Фото чека из интернета.
Я просто помню, что это уже было разрешено
2. Абзац третій статті 2 Закону України "Про альтернативні види палива" (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 12, ст. 94; 2009 р., № 40, ст. 577) замінити чотирма абзацами такого змісту:
"поетапне збільшення нормативно визначеної частки виробництва і застосування біопалива та сумішевого палива моторного. Вміст біоетанолу в бензинах моторних, що виробляються та/або реалізуються на території України, становитиме:
у 2013 році - рекомендований вміст не менш як 5 відсотків (об’ємних);
у 2014-2015 роках - обов’язковий вміст не менш як 5 відсотків (об’ємних);
з 2016 року - обов’язковий вміст не менш як 7 відсотків (об’ємних)".
У зв’язку з цим абзаци четвертий - дев’ятий вважати відповідно абзацами сьомим - дванадцятим.
II. Цей Закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.
Президент України
В.ЯНУКОВИЧ
м. Київ
19 червня 2012 року
№ 4970-VI
А сам закон ещё с 2000 гола
Но только потом опять было куча изменений
Это все ясно, а по сути то что? Чек на приборке или ошибки компьютера уже кто то словил ?
Та весь насос
Мембрана то фигня
И в поддоне дыру выжрало
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Что бы в поддоне не выжирало дыру, надо острый перец есть с умом а не безрассудно. Так и в пузе дырка появится.
Кто такая Лили?
По сути - ты уже давно ЛилиЯ не. ТочноВсе Лили
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
В Германии давно е5 и е10
Заливаю в свою старушку е5
Думаю е10 тож можно, но я один раз случайно залил е10
И как по мне расход больше был (но он и дешевле)
Зимой глушитель разъест, инфа 100%
Ничто так не укрепляет семью, как спиртобенз
Смотрю пидоRaS, как был долпайобом так и остался...главное смотался за бугор, а там и трава не расти....но ты не переживай...за посадки европейские ты ещё повоюешь...
А че ты так агрессируешь? Слаб на глушачек? ))))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks