Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
без этого вообще никак. Это обязательно. Хорошо, что Люля акцентировала,я, если честно, думала что вы в курсе.
Я тоже лежу на матрацах, сижу на стульях и еще кое на чем сидела, когда капитальный ремонт делали))). И даже в ванне лежала.
Люля, приветики, рада видеть)! Да, у нас тоже безпружинный. Точно.
Я не люблю мягкие матрацы, вернее вообще не могу на них спать - спина от них болит((.
На Земле мы все друг другу большая причина...
Кстати, о ваннах. Может у кого-то есть на примете человек, который умеет ремонтировать сколы на т.н."каменных" ваннах (чашах)?
Спасибочки.
На Земле мы все друг другу большая причина...
З 1 лютого українські банки запровадять нові обмеження на карткові перекази, в тому числі за реквізитами IBAN.
Чула у новинах, що тепер пенсіонер з маленькою пенсією не зможе сплатити зі свого рахунку на рахунок за операцію коштовну( більше 50 000грн), бо маленьку пенсію має(
То що, не можна і на свій рахунок гроші покласти
У якій темі на форумі можна поспілкуватися про ці обмеження?
Хто знає що до чого?
Не вір рукам, що обіцяють нести. Повір плечу, підставленому мовчки.
https://www.instagram.com/restavrator_ua/
+380934438393
У Дніпрі по запиту працюють.
Не вір рукам, що обіцяють нести. Повір плечу, підставленому мовчки.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks