О дякую, я хочу в кількох одразу побувать гуляючи містом, був такий похід вже, сподобалось.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
О дякую, я хочу в кількох одразу побувать гуляючи містом, був такий похід вже, сподобалось.
ДОСТАВКА КВІТІВ, ФРУКТОВИХ КОШИКІВ, ПОДАРУНКІВ - Дніпро, Україна, Світ
There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics (c)
.
Востаннє редагував _Вишенка: 08.10.2024 о 09:10
Не вір рукам, що обіцяють нести. Повір плечу, підставленому мовчки.
А подскажите, плиз, какие рестораны готовят в этом году новогодние боксы? Знаю про Confetti, What’s up, Double V, кеды и даже Е.да в этом году.
Keep smiling and one day life will get tired of upsetting you.
мені здається всі ресторани пропонують новорічне меню на самовивіз.
Нещодавно були у Мафії у них була пропозиція https://mafia.ua/ua/dnepr?gad_source...RoChnAQAvD_BwE
і в інсті у цих попадалась реклама https://nasledniki.choiceqr.com/online-menu
А підкажіть, будь ласка, різницю між "звичайним кафе" і рестораном?
Крахмальные скатерти, 8 столовых приборов и официант во фраке, подающий глазунью? А если не во фраке, то это уже или еще?
поделитесь проверенным заведением для заказа новогоднего меню (с собой)
упс
вижу уже отписались
если бы не был дауном, я бы тебе рассказал(с) Smith
Не знаю, где лучше спросить. Среди завсегдатаев заведений, пожалуй, имеет смысл..
На Набережной Победы, не доезжая 1-го массива, там где студ. общаги, была давным-давно пиццерия. Даже остановку там когда-то так называли: пиццерия.
Может у кого-нибудь хорошая память? А не склероз, как у некоторых))
Как она называлась, пиццерия эта?
I'm not arguing. I'm just explaining why I'm right
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks