Who's next?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
Who's next?
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Так а что за афера? Тип, после того как сье6ал, ещё пару лет получал ЗП как депутат и зам мера - низахyй, а потом раз и крякнул.
Не, инфаркт конечно штука непредсказуемая, но от сытой спокойной жизни не случается, наверное. Писали что в каком то мелком городке засел, где и жителей то кот наплакал. Не спроста это было
Война идет -солдаты гибнут(С)
Нет ничего утомительнее человека , который всегда прав(С)
My Photo
Не, бывает. Даже после оргазма)от сытой спокойной жизни не случается, наверное.
My Photo
В какой то степени я сам умирал уже так не один раз, если вы понимаете о чем я
а я пару добрих слів скажу про Прокурора
всі памятають як на новий рік він їздив форумських діточок вітав, як деяким форумчанам допомогав себе знайти чи повернути, що з цого приходом у Дніпро пішли програми освітлення, таж розмітка та таке інше, що дійсно облегшило життя городянам та повисило безпеку в місті
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
My Photo
Улицы города переполняют слёзы жителей
https://t.me/hyevuy_dnepr/77246
Вроді таки помер в Дніпрі...напередодні були у нього з обшуком... Так кажуть " зліє язікі".
Тіж самі язікі кажуть що зі здоров'ям в останній час було кепсько.
Прощання в середу в театрі опери..
Прощаться с Мишаней кто то идёт сегодни?
З.Ы. Тему можно закрывать.
закрывать наверное рано - интересно что на него повесят из недостач по міськраде
В гробу карманов нет(С)
My Photo
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks