добрий вечір, випадково куплено он-лайн Лікувальний корм для кішок при сечокам'яній хворобі
для кішки, у якої її немає. Цей корм шкідливий буде для неї? Чи можна дати для профілактики?
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
|
добрий вечір, випадково куплено он-лайн Лікувальний корм для кішок при сечокам'яній хворобі
для кішки, у якої її немає. Цей корм шкідливий буде для неї? Чи можна дати для профілактики?
Корм для лікування та профілактики сечо-кам'яної хвороби змінює рН сечі в бік зниження . Саме так він працює.
Якщо рН сечі завеликий, його треба знижувати . Інакше в нірках та сечовику будуть утворюватися камені. Це камені "високого рН", звуться струвіти.
Струвіти можна лікувати (розчинювати) дієтою, ультразвуком тощо.
Але. Якщо рН сечі в нормі або нижче норми (5,5 та нижче) , завдяки корму він стане ще нижче. Тому теж можуть утворюватися камені - урати, оксалати. Судячи з назви ви бачите, що це "кислі" камені. Кислотні. (камені низького рН).
Треба знати, що камені "низького рН" вже ніяк не розчинити та не подробити, тільки оперувати.
До того ж, всі дієтичні та лікувальни корма не мають чогось важливого, а чогось там може бути більше, ніж потрібно здоровій тварині.
Саме я категорично проти годування лікувальними кормами, особливо якщо це стасується нірок, без потреби. Потреба повинна бути підтверджденна лабораторно та клінично.
Добрый вечер! Последние несколько лет кормил кота Pronature Holistic Cat Duck&Orange. Заказывал в Зообонусе. Теперь он пропал и не только у них. Порекомендуйте холистик для девяти летнего шотландца.
Поклейка обоев,шпатлевка,линолеум,откосы,утепление стен и др. 0632630200Life 0955140434МТС 0683103626КиевСтар Вячеслав Тема,цены,отзывы,каталог поклеенных обоев
Может кому-то нужны или подскажите куда можно отдать:
Остались препараты для лечения сердечной недостаточности. Подойдут для кота или небольшой собаки. Отдам все в одни руки.
Препараты:
1. Ветмедин 1,25мг остаток 36 таб. (срок до 05.2025)
2. Клопидогрель-тева 75 мг 10 таб (срок до 06.2026)
Также остался противомикробный препарат Ципролак 15 мг 14 таб (срок до 02.202.
И может кому-то нужны шприцы 20 мл 6 штук
Можна запитати у найближчий ветлікарні, чи є у них волонтерські тварини і віддати
в зообонусі в цьому місяці буде новий холістик https://www.charmpetfood.com/uk/products/cat/ та вже є новий беззерновий суперпреміум Opti Life https://zoobonus.ua/catalog/suhij-ko...rand=opti-life
Заглядайте на сайт або до магазину на Яворницького 78. Доставка містом безкоштовна на любу суму замовлення.
т. 067-635-86-77, 066-042-40-50
___
Я своїм беру простий Pronature (не холистик) - курку або курку-ягня, нормально заходить.
Якщо взагалі жмуся грошима на котів беру верселевську бельгійську Лару https://zoobonus.ua/products/filter/brand=lara, як на мене взагалі краще наших виробників за такуж ціну.
Ну й ще є трохи залишків Фест Чойса стерилки, по трохи видаю, як профилактику. ))
Востаннє редагував Левобережная: 08.11.2024 о 15:01
Грандорф це ж рашка трохи перефарбована, начебто стільки про це всюди говорилося, а ще хтось пропонує а може ще й купляє.
Грандорф це не рашка. Але це корм з гарним складом. І набираючий популярність.
Як би його завезли офіційно? Львів дозвіли видає на імпорт корма.
Мені здається, що це якась конкурентна боротьба... Не дуже чиста. Хто її органузував я хз, може той самий Проплан чи Акана.
В усілякому разі, вони надали дуже ємке пояснення щодо наклепу, з 12 документами:
https://grandorf.ua/ru/fakty-pro-tm-...Nb87YuvscNKSJB
Доброго дня!
Продам закрытую пачку Роял Канин уринари с\о - отдам за 500грн - осталась после прохождения курса
Востаннє редагував olga0606: 25.11.2024 о 18:02
Поклейка обоев,шпатлевка,линолеум,откосы,утепление стен и др. 0632630200Life 0955140434МТС 0683103626КиевСтар Вячеслав Тема,цены,отзывы,каталог поклеенных обоев
всем привет) подскажите пожалуйста, вдруг кто кастрировал котика в ветгоспитале в начале Хмельницкого, там хорошо делают?
Здравствуйте, помогите опознать доктора. Знакомые дали номер телефона чудо-ветеринара, хочу показать ему кота с ХПН. Есть номер телефона 098-596-09-25 и 066-741-35-98 Юрий (или Александрович или Алексеевич). Интересует фамилия, где принимает и есть ли отзывы.
Алексеевич
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
поиск по форуму выдает Мельниченко Юрий Алексеевич.
Только отзывы неоднозначные - от хороших до плохих.
Никаких фоток в теме, никаких новостей. Где у кого прибыло), например.
Я вот опять кругами хожу и поглядываю. Хотя еще недавно говорила "никогда больше!".
Но не знаю пока, не знаю....
А кто-то пробовал работать на даче, ну например укрывать виноград на зиму, когда в ногах крутится усато-хвостатое рыжее чудо.
До а, им сейчас грустно - людей практически нет, а тот кто за ними ухаживал,,, ему сейчас о другом болит
И что с ним сейчас(?
Однако у нас с дач в конце сезона все дико-нарожденные куда-то деваются. Каждый год их стадо с июня, ходят едят гуляют (мамка сначала беременная ходит питаться, а потом детей приводит)...А с октября их внезапно ноль особей. Включая мамку.
Мамка, однако,весной опять появляется одна и та же года 4 точно. И всё по кругу. Это загадка для меня.
Востаннє редагував ~ Электра ~: 15.12.2024 о 22:09
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks