любите аквафреши? сфоткайтесь и вы с ним, мне надо для одного сайта.
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
любите аквафреши? сфоткайтесь и вы с ним, мне надо для одного сайта.
У конкурсі "Україна очима ʚіvɐʞɔоw" виграв Микола, який виклав триметрове слово УКРАЇНА очима ʚіvɐʞɔоw!
Да, про секту свидетелей святого петьмана можно говорить вечно и одно и тоже.....тупой и ещё тупее тупого, на тупом сидит и тупым погоняет....
прикинь до чего мы докатились....67 "ой, да молодой ещё"
а когда в 16 за девками гонялись - ты шо, она ж старуха, ей 26...
- Привет. Меня зовут Олег и я пiздобол.
- Привет, Олег!
- Я не Олег.
Юрий Шатунов 48 лет, сердце......![]()
тюююю... шо ж они такие молодые все и сердешные.... пусть в его окна смотрит беспечный розовый вечер
И каждый день всё новой гранью сверкает слово охренеть...
хороший москаль -- дохлий москаль![]()
У конкурсі "Україна очима ʚіvɐʞɔоw" виграв Микола, який виклав триметрове слово УКРАЇНА очима ʚіvɐʞɔоw!
Так о чого Ви очікували від ху.йлофана, який ненавидить Україну й піднімає келих за рашистів, які гвалтують наших дітей, катують жінок, вбивають українських військових? Я й не здивована, що він ллє сльози від смерті кацапів.![]()
Шкода, що ти сереш своїм раша-фанатизмом у ВСІХ темах форуму.
Тебе й "приравнивать" не треба - ти ним НАРОДИВСЯ!вы дошатаетесь что вас к русьне приравняют вместе с вашим кнуром мародером...![]()
"Жодній нації так дорого не обійшовся перегляд дешевого телесеріалу."(с)
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks