по ходу в луну попали
на бок завалилась
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
В Полтавской и Сумской тоже свет того.
Значит, ударили по ТЭС
Б'ють по електромережам, в 5 областях проблеми зі світлом((
Дмитро Лунін / Полтавська ОДА (ОВА)
✔
❗️Кременчуцький район. Сили ППО збили ворожу ракету. Залишаємося в укриттях! Віримо в ЗСУ
"Рашисти б’ють ракетами по ТЕС, щоб залишити нас без світла.
Низка областей без світла. Очікуйте офіційну інформацію.
Перебувайте в укриттях до кінця тривоги!"
Запорізька АЕС. Резервну лінію електропередачі вдалося поновити — МАГАТЕ.
из телеги:
"В Харьковской , Полтавской и Днепропетровской областях у многих жителей пропал свет, у некоторых свет сбоит.
Причина пока неизвестна, выясняем.
В Донецкой области и Кременчуге также в некоторых местах отключен свет!
Во многих других областях низкое напряжение. Мигающий свет."
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
надеюсь теперь с Белгородом и Курском можно не стесняться
Прильот на Горяйку насправді був здійснений Су-25, два пуски по старій мапі 1961 року, де обувна фабрика позначалась як "рабочая казарма". Моїм знайомим колегам дуже пощастило, відкараськались розбитими вікнами та трохи знервованим штатним складом.
Знищення СТО було здійснене ракетою, її ті ж самі знайомці спостерігали, але вдіяти нічим були, тому що не мають засобів ПЗРК, насправді шанс був знищити, кутова швідкість була невисокою, а висота взагалі не більше 200 м.
Мені начхати, як їх там зустрінуть, взагалі мене не цікавить, що і як там себе почуває законна здобич ЗСУ.
Меньше читайте оці ТГ-канали, бо там або суцільна брехня з блювотним зверненням неперевершенного лайна або цілком російська деза.
В цьому відео слід розуміти, що залишки напівцілої так званої техніки тікають у бік російського кордону, давлячи по дорозі колаборантів та дезертирів.
Взагалі не розумію, що такого надзвичайного. Ну захопили полоненого, допитали і далі лише "бризки червоного шампанського" по стіні. Тоді воно вже точно, з 100% гарантією нічого поганого робити не буде. Врешті решт є у кожному ****ському гаджеті камера, записали і всьо...
А хто казав, що "двожопих" будуть залишати живими?
Коли йде такий всєлєнскій піздоріз, великий гріх пити всякий шмурдяк для кінчених аватарів. Елітна алкашка лише в Розетці.
Нічого дивного не бачу в таких діях, для війни це нормальне явище.
На питання "Гдє тьі біл, когда бамбас дамбілі?" відповідаю " в отсєкє бомбардіровщіка"
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks