| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Ураааа, мне чуток,
10 блиньчиков с мясом
М'ясні кульки, курячі 10шт
Жульен в тарт. 10шт
http://radikal.ru/F/s12.radikal.ru/i...b622c.jpg.html сикоко они стоят?
салат кот с изюмом и орехами
можно так? если что не можешь, давай то что можешь )
на 15-00
Востаннє редагував Ірчик: 15.03.2012 о 14:47
Здраствуйте!Хотелось бы заказать у вас фуршетик на 7 мая (понимаю, что рановато, но лучше рано чем поздно!). Пришлите пожалуйста прайсик на [email protected]
Заранее спасибо!
Можно и мне прайсик? Координаты в ЛС!
Ирчик! Со всего сняли пробу - супер!!!! Думаю, ничего не успеет испортится!
Ирочка, огроменное спасибооооооооооооо!
Все было ну ооочччееенннньььь вкусно!
Спасибочки!
Пы.Сы. На телефон 10-ка пришла? )
Ира, отмените мой заказ на колбасу((((. Обещали на 15 февраля, уже 15 марта прошло((( некорректно получается((( , а обещали.......
Без проблем. Викреслю.
Прикро, що Ви так образились, але ж я не фабрикаі ковбаса, рівно як і фуршетики, зовсім не основна моя діяльність. Маю ще й роботу, а рук у мене лише дві...А 50 кг м"яса в квартирі (зі стандартною кухонькою
), можете уявити, не дрібничка. І опрацювати його треба мати час. Про сили не кажу - цього не бракує.
Я чесно зізнавалась завжди, що на даний момент заробляти на ковбасі в тій якості, в якій я її роблю - проблематично, тому продовжую розцінювати цей напрям як приємне і смачне хобі на радість людям і собіІ щойно буде змога - я обов"язково зроблю чергову порцію*-)
Доброго утра)
По поводу "заздалегiдь"))) Бронь на фуршетик 28 апреля)
Если в твоей стране жопа, это не повод быть в ней говном! iqos стики обмен
Добрый день!
Ира, можно прайсик [email protected]
подскажите, на завтра(сб. вечер) уже поздно что-либо заказывать?
Ира, добрый день!
Можно у Вас заказать тарталетки, шт.30-40?
Сколько они будут стоить? Мне не срочно, на апрель готовлюсь![]()
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks