| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Что круто? Я Вам сказал же - никаких доверенностей никто не подписывал. И доверенность якобы 2007 года появилась год назад .
Поймите - фраза "со мной такого не случится" не актуально. С ним такое случилось потому, что его 10 лет в Украине не было. А тут жила и умерла мать старушка. Если у Вас квартира на 1 этаже центрального района с выходом на красную линию, то Вам и уезжать не надо - обстряпают легко. И придет Вас выселять уже третий "честный" перекуп.
Так ФАМИЛИЯ нотариуса будет?
Ну, чтобы знали, если че, что продажный и все оформит.
Бо плач не дав нікому ще свободи,
А хто борець - той здобуває світ
Слушай, ну, ты говоришь, отжали с помощью продажного нотариуса. Ты ЗА нотариуса? Если нет, то почему не можешь озвучить фамилию?
Чтобы люди знали. Или не все там так однозначно? И , если я правильно поняла о ком речь, то там совсем не все однозначно, ибо мамашка была там совсем неадекватная и могла вытворить что угодно. Тем более, что Саня там давно не был.
Короче как я понял новая панда в этом случае таки не причем. Просто кое кого переполняют эмоции...
ЗЫ Соробан я тебя понимаю. Помнишь я тебе про дом на берегу Днепра рассказывал. Так вот там такое закрутилось, что эта продажа просто детский лепет по сравнению с теми событиями.
Я люблю цю країну навіть без кокаїну.
Вивчайте.
Проект пенсионной реформы: опубликовано полный текст
Хоть никто и не собирается ее получать
прям "Товарищи! В зоопарке тиграм не докладывают мяса!!!" )
а диверсивікація? а ринок споживача у порівнянні? а стартові відомі умови асоциаціі за часом?
квоти збільшувалися на початку року , саме на группу зернових. на всяк, у нас вже багато років поля в зернових, а не в овочах та іншому клопоті, який потребує наявність робочих рук в селі. немає вже 356 километрів НДІ, нема кому картоплю вибирати та цибулю вязати.
20-01-2017 14:44
Єврокомітет по зерновим на 2017 рік збільшив квоти на імпорт українського зерна в рамках тарифної угоди.
Так, квота на імпорт пшениці зросла до 960 тис. тонн (950 тис. тонн у 2016 р.). На імпорт ячменю – до 270 тис. тонн (250 тис. тонн у минулому році). На імпорт кукурудзи – до 450 тис. тонн (400 тис. тонн у 2016 році).
На сьогодні квота по пшениці вже вибрана на 570,296 тис. тонн (59,4%), по ячменю – на 6 тис. тонн (2,2%), по кукурудзі – на 450 тис. тонн (100%).
Для порівняння: квота на імпорт пшениці з США на 2017 рік становить 572 тис. тонн, з Канади – 38,853 тис. тонн, інших третіх країн – 594,597 тис. тонн. Квоти на імпорт ячменю з третіх країн (крім України) – 307,105 тис. тонн. Квоти на імпорт кукурудзи з третіх країн (крім України) – 138,994 тис. тонн.
на початок цього місяця частково:
Європейський парламент у четвер, 1 червня, проголосував за пропозицію Європейської комісії стосовно збільшення тарифних квот на імпорт з України меду, кукурудзи, ячменю, вівса, круп, обробленого зерна та виноградного соку. Про це йдеться у прес-релізі на сайті Європарламенту, де уточнюється, що збільшення квот на помідори, пшеницю та сечовину - сировину для добрив - не підтримано.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks