а как можно расколоть таку міцну, таку велику монобільшість?![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
а как можно расколоть таку міцну, таку велику монобільшість?![]()
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Хм, по карте, в Южной Корее за пол-недели 600 заболевших.
Кто не пьет горилку(100мл в день) и салом с чесноком не закусывает- тот точно заразится. А вообще то нужно Кашпировского звать![]()
Да да распираторы(которые закончились в АТБ) перед экраном разложить.
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
почему бы модераторам и администрации не объединить три темы (о Зеленском-президенте, о Зеленеющей жизни и эту, типа о вирусе, но на самом деле все о том же) в одну тему?
И им контролировать-чистить удобнее, и пользователям не бегать)).М ..?
А, пасиб. А то я как лох повелся.
Ксатати начал искать потому что про гимн упомянул наш гадрант в своем обращении.
Приходится, а шо делать. Хотя я не специально, это все гугл. (как выше писал - услышал от гидранта и полез проверять о чем речь... и тут такое
...ну, всмысле я подумал что "такое". А оказывается просто наш гидрант поручкался к кремлядями и вещает их фейки.)
Наступит день и я скажу все, что я думаю по этому поводу. (С)
Италиязакрыты университеты Ломбардии, Венето и Эмилии-Романьи. И карнавал в Венеции.
Спочатку тупих привели до влади, які не то що вирішити елементарну проблему вірусної інфекції типу грипу, а з простих громадян, ця влада за своєї недолугості, створила жахливу трагедію.
Треба вже розбиратися з цією владою, бо на нас чекаю антинародні законопроєкти. А замість реальної оцінки ситуації нас продовжують годувати типу розколом, коли намагаються подавити свободу, знищують права тим, хто працює, йде наступ на освіту, медицину. Буде не розкол, буде спротив і посилення війни, бо не бажаєте бачити далі свого носа. Відсидітися, сховатися не вдасться, зачепить нас всіх.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks