| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
вот сразу видно человек понимает
смотря сколько за бортом и как холодить - если на улице 37, а климат поставить на 18, то в конкретном моем случае может и 20-25 % топливо потянуть
кстате у Лимоне я када туда устраивался, спрашивали про кондер,
не знаю как щас на практике, но на сайте деколарируют надбавку за холодок в летнюю жару, что абсолютно логично несмотря на злопыхательства экономных заказчиков - за комфорт нуно плотить
а нафіга мені це? давно пройшов час коли кожен сам собі на колінці клепав програми
нав"язувати це якщо без них не продають
хоча цікаво було б подивитись на ситуацію коли кондер іде окремим прайсом, клієнт від нього відмовляється, а на замовлення приїздить машина все ж з кондером т.як водій звик
Востаннє редагував _Jane_: 27.04.2015 о 22:51
нинада...я свободолюбивый и нипастаянный...и переборчивый...от!
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
+20% кондёркстате у Лимоне я када туда устраивался, спрашивали про кондер,
не знаю как щас на практике, но на сайте деколарируют надбавку за холодок в летнюю жару, что абсолютно логично несмотря на злопыхательства экономных заказчиков - за комфорт нуно плотить
глючит...но сделать можно...
В смысле никогда с кондером не ездил?
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks