рашка сама себе обстріляє
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
рашка сама себе обстріляє
Не по нраву кулебяки расстегаи надысь извольте отродясьпортянки же от москвошвеи ваши зело изрядно в пятнах фээсбэшной мамалыги
Желательно ядеркой
Хотят зробыть экономичнэ бронювання
Херня на постом масле
Зеля потужно заветирует даже если оно соберет голоса шо врядли
Зеля за нарид и справедливость, а тут получается шо панычи могут официально бухать #гамнаури в барах пока простой нарид на фронте
Востаннє редагував ohdesu: 07.05.2026 о 01:22
Выбух. Но ни один канал не написал((((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Автивка с эмблеммой. Мабуть теракт(((
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
та от пишут:
"Двоє чоловіків травмовані внаслідок вибуху у Соборному районі: поліція працює на місці
Зранку на території ДІІТу вибухнула припаркована автівка. Травмовано двоє чоловіків.
Вогонь перекинувся на автівку, яка стояла поруч. Сюди приїхали рятувальники та медики."
--
непонятно только, что ж там было в той автивке, ипонуло так не хило, не слабее чем прилет дрона..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Я так понял тут одни томоснутые чатятся? Типа вье6али по щеке, сглотни и поставь другую?
такие же, не такие же..
извечный психоделический вопрос - кто лучше/больше/правильнее убивает, и кто правильнее/патриотичнее радуется "правильным" убийствам..
люди часто ведут себя иррационально - разрушают/убивают друг друга, хотя могли бы сотрудничать, развиваться, помогать друг другу..
или не могли бы..?..))
Раптор, є цікава статистика
починаючи з 19 віку втрати населення по відношенню до військових в війнах та конфліктах почали зростати в геометричній прогресії
початок 20 віку - біля 5%
1 світова - біля 15%
2 сітова - 60-65%
війна во вьєтнамі - 60-65%
інші конфлікти менше 50% не спускаються
війна в Україні (за даними ООН) втрати населення складають 10-12% від втрат військових
які твої думки з цього приводу?
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks