Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Певно вже всім зрозуміло, що реальних кандидати всьго двійко? І бачити Ваню у мерах, мені вже... що найменше не приємно! Тож вибір невеликий...
Доречі, шо маєш проти Борі, крім того, що він був більш успішний у твоїй професії?
По перше, конкретних фактів не було!
А те що написано в інтернеті і розказано в телевізорі - сам на попередній сторінці писав, що маніпуляція.
По друге, одне просте запитання: звідкіля нам брати газ і електроенергію в зимку? Хіба не повертає до тями??
Чи може ти знаєш яким чином можна "красіва і справєдліва" - повернути заводи-параходи, наприклад прокацапського олігарха і власника навіть цього ресурсу?
Зараз країна фактично безсильна проти кліптоманів у власності яких десятки мільярдів долларів і підтримка маньяка хутіна, то ж граємо в війну, з лише однією надією - мирова угода любою цною і з ким завгодно, аби відгородитися від кровожерливого і здурілого кремля.
Востаннє редагував Mr.Personality: 06.07.2015 о 13:48
Я к Боре терпимо, мне только не нравится его излишняя моральная гибкость позвоночника, которая не вяжется с грозным взглядом и тучным телосложением))
А так нормально, не хуже Хабибуллина ))
Поперше, обставини визнані загальновідомими, не потребують доказу. Якщо дуже цікаво - дивись беніфеціарів вказаних банків, дивись витяг з ЄДРПОУ, дівись розклад по Борисполю тощо. Не бачу сенсу доказування загальновідомих фактів.По перше, конкретних фактів не було!
А те що написано в інтернеті і розказано в телевізорі - сам на попередній сторінці писав, що маніпуляція.
Так от факти - "Самая упрямая вещь на свете"(с)... а байки про зубожілість держави - то є маніпуляція ))
це сьогоднішнє повідомлення Давіта з ГПУ...далі сам знайдеш ))При проведении обысков у фигурантов было обнаружено около 400 тыс.долларов наличными, автомат Калашникова и холодное оружие, много ювелирных изделий и 39 пакетов с бриллиантами.
Газ у нас є, як у Потаві, так на шельфі Чорного моря, так і Прикарпатті. Якщо Фірташу чи Ахмєтову треба більше газу, хай купують хоть танкерами, хоть трубами, хоть у Кувейті, хоть у Газпромі. То є договірні відносини двух господарючих суб'єктів, державі до того не має справи.По друге, одне просте запитання: звідкіля нам брати газ і електроенергію в зимку?
Електрики в нас великий профіцит завдяки наявності 5 АЕС. Ціна кВт - пара копійок. Хто в курсі, той знає... Якщо цікаво - почитай про е/е та її добові споживання.
Вугілля в Павлограді - як бруду. Якби не крали наші любі держлужбовці, то видобутку цього вугілля хватить до другого пришестя )) А взагалі нах нам це вушілля? Весь світ вже переходить на новітні технодлогії, а ми все демаємо чим взимку грити котел з водою... Повна маячня ))
У нашій країні все можна. Якщо приватизація відбулася з порушенням, то рішенням суду можливо переглянути результат.Чи може ти знаєш яким чином можна "красіва і справєдліва" - повернути заводи-параходи, наприклад прокацапського олігарха і власника навіть цього ресурсу?
Якщо забути про злого Путіна, а "пи3дити та стріляти оту пи3доту при владі" (с), то все буде гаразд ))... та вже через рік ми забудемо про Хутіна та злих москалів ))Зараз країна фактично безсильна проти кліптоманів у власності яких десятки мільярдів долларів і підтримка маньяка хутіна, то ж граємо в війну, з лише однією надією - мирова угода любою цною і з ким завгодно, аби відгородитися від кровожерливого і здурілого кремля.
А то як яке гімно - то Хутін та москалі... вони блеать, підняли комуналку та на законодавчому рівні заборонили збільшення з/п та пенсії.... вониж паскуди, обклали 15% митом пенсії праціючих пенсіонерів, вониж підступні гади обавлили у три рази грн (з 8 до 24)...
Тому здай свої методички у Мінстец та йди добровольцем у АТО, якщо по другому тобі не зрозуміло ))
Ти знаєш суддю, який не обісреться винисти вирок татарину?
Може сам візьмшеся за справу, по закритим судам в Запоріжжі, в яких хотіли розглянути питання по приватизаціях того мусульманина?
Я розумію, що гучний закон про валютні кредити, трохи нервує твою спеціалізованість, але ж це не привід виправдовувати військову агресію кацапів і вишукувати в інтернеті новини про корупціонерів, тим паче для перепосту їх тут.
Так корупція була і є... але за цей рік зроблено теж багато. Чи ти вірив, що десятки років тотальної коруціїї - па щючьєму вєлєнью, в мить счезнуть в аналах історії і залишаться на Україні тільки святі і ангели?
Какие-то проблемы у меня тут с почтой, мейл resurrection230 собака rambler.ru
Я повинен усі випадки приватизації оскаржити, чи лише один?
Ну поперше яб це робів у суді Лондону чи Нью Йорку... тобто поперше треба змінити підсудність.
По друге - в мене не має повноважень на представництво будь кого у іноземних судах.
По третє, якщо твоя воля буде на фінансування такого процессу - я тобі його зроблю ))
з допомогою колег )
Назбирай трошки грошей хоч на один процесс, та пиши "у лічку" ))
Закону ще нема. Є ПіАр на актуальній темі.Я розумію, що гучний закон про валютні кредити, трохи нервує твою спеціалізованість,
Як набере законної сили - тоді й побалакаєм.
Поки нема про що ))) Тільки про про депутанів, що ввечері віддають свійголос, а ранком його забирають...щоб в обід продати його знову ))
- Почему еврейки считают проституцию выгодным делом?
- У тебя есть нечто, ты это нечто продаешь, а у тебя опять есть это нечто...(с)
Досить наклепів. Приведи цитату з мого тексту, а потім базікай своїм язиком.але ж це не привід виправдовувати військову агресію кацапів
я їх не вишукую. Вони на перших шпальтах. Якщо ти читаєш тільки єтикетку з чаю, та "Кобзаря", то не дивуйся, коли інші читають дещо інше.і вишукувати в інтернеті новини про корупціонерів, тим паче для перепосту їх тут.
Так. Дуже багато.Так корупція була і є... але за цей рік зроблено теж багато.
Продали Крим, почали громадянську війну в Донбасі, снецінили доходи громадян у 3 рази, у 10 разів підвищили плату за газ, скасували пільги, тепер примусово відловлють чоловіків як скажених собак, тіпо "часткова мобілізація на громадянську війну" за ідеали (...тут потрібно щось вставити, але я не пам'ятаю, за які ідеали я повинен стріляти в такого ж громадянина України, як я...або ти)
Я не вірив, і не вірю.Чи ти вірив, що десятки років тотальної коруціїї - па щючьєму вєлєнью, в мить счезнуть в аналах історії і залишаться на Україні тільки святі і ангели?
Алеж корупція у варіанті злочинної панди - то гроші, відкати та віджим бізнесу.
А корупція у різновиді нової чесної влади - це продажа півострова, громадяньска війна, руйнування двух областей, мільони біженців, зруйновані життя мільонів людей, що втратили своє єдине та найцінніше майно - житло, та ще десятки тисяч сімей, де загинули сини та батьки, де сімь'ї залишилися на голодне життя, тисячі загиблих з обох сторін конфлікту, як військових, так і мирних громадян.
Тож у боротьбі зі старою корупцією ми зробили новий крок уперед.
Тепер це корупція на крові.
То є перемога. Слава Україні.
Чувак сидить щонайменше на 10 мільярдах баксів, за такі гроші хоч у Лондоні, а хоч у Нью Йорку... сам розумієш де опиняться твої колеги, як тільки заявлять про своє існування ))
Ну ну... як то кажуть - хай счастить ))
Не язиком, а пальцями:
Тобто ти ігноруєш факт необхідності витрачати щонайменше 100 мільйонів на день, для утримання кацапів в лугандоні?
+ виплати постраждалим?
+ зруйнована інфраструктура?
+ тиск МВФ?
...
Справа тільки в кількості НЕвбитих чиновників (працюючих на середню зарплату у 3-4 тис грн) і незважаючи на тисячі вбитих - вічливому калєнапрєкланєнію перед Володимиром Володимировичем Хyйлом?
Востаннє редагував Mr.Personality: 06.07.2015 о 23:07
Блеать, так i напиши, як вчить методичка - Обель раб Путина ))
Я зрозумiю.))
Кожному треба жити, та годувати сiм'ю.
По факту ми всі і досить довго, були хутінськими холуями!
Якщо навіть обізяну, без особливого напрягу, кацапам вдалося посадити у президенти хохлів. А татарському шулеру - віддати майже всі (в тому числі і стратегічного значення) підприємства України...
Різниця лише в тому, що хтось ще ностальгує "как харашо била раньше", а хтось розуміє, що потрібні координальні еволюційні зміни.
,
Ета ти щас про міня говоришь? или про кого? я пейсал про "как харашо біло раньше"? или дето я подрачивал на Овоча?
обоснуй пред'яву )
вотоевот виделєнноє - типа "квадратний круг"а хтось розуміє, що потрібні координальні еволюційні зміни.
тому що єволюційні зміни йдуть поступово, разом зі зміною менталітету та шляхом змін у цивільних правовідносинах
А "кардінально" можна тільки руйнувати.
Також нагадаю, що слово революція має притилежний смисл слову еволюція.
Еволюція, Елеватор,Ескалатор прочее Е - це поступовий під'йом
а РЕволюція, РЕвольвер, РЕтроград, РЕтро таінше РЕ - це повернення назад, откат , зниження .
Так от вверх йти важко, повільно та поступово
А вниз можна - Раааззз, и за рік з'їхати на рівень первісних людей. Тільки треба зробити належну РЕволюцію ))
А я татарин на лицо
Да с фамилией хохляцкой (с) Шевчук
Для поклонников Высоцкого и злобствующих русофобов-чаефилов звучит следующая пестня ))
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks