Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 939 з 1235 ПершаПерша ... 4398398899299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499891039 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24690, показано з 18 761 по 18 780.

Тема: Будет ли дорожать(дешеветь)недвижимость?

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від AlexSerp Переглянути допис
    А меж тем цирк под названием "Поймай призывника" утроил гастроли по всему городу...
    мне говорили шарятся у Эпицентра и по АТБ

я вот только не понимаю, они там МИЛЛИОН пытаются мобилизовать? иначе такие приколы необъяснимы

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від Obelix Переглянути допис
    То може пан Персоалити вже собі й пейси відпускає?
    Хліб мацу та сіль приготував назустріч новій чесній владі? ))
    Певно вже всім зрозуміло, що реальних кандидати всьго двійко? І бачити Ваню у мерах, мені вже... що найменше не приємно! Тож вибір невеликий...
    Доречі, шо маєш проти Борі, крім того, що він був більш успішний у твоїй професії?

Ви щось маєте зауважити щодо наведених фактів, або тільки по методичці Мінстець - "вата", "раб Путіна", "всьопрапало", "насзливають".
    Якщо Россія - країна агрессор, то чому воржий газ, літаки, потяги тощо спокійно йдуть через територію неньки? та приносять кошти у бюджет РФ, з якого фінансються військові дії на Донбасі?
    Чому всілякі ВТБ, Сбєр та Альфа банки продовжуьб працювати на нашій землі, їх майне не націоналізовано а діяльнінсть не препинено?
    Чому димлять труби "Євраз-холдінга", а не "Державний металургійний завод"?
    Відповіді на ці прості та доречні запитання можливо повернуть вас до тями, та спонукають повернути методички своєму роботодавцю...
    По перше, конкретних фактів не було!
    А те що написано в інтернеті і розказано в телевізорі - сам на попередній сторінці писав, що маніпуляція.

По друге, одне просте запитання: звідкіля нам брати газ і електроенергію в зимку? Хіба не повертає до тями??
    Чи може ти знаєш яким чином можна "красіва і справєдліва" - повернути заводи-параходи, наприклад прокацапського олігарха і власника навіть цього ресурсу?
    Зараз країна фактично безсильна проти кліптоманів у власності яких десятки мільярдів долларів і підтримка маньяка хутіна, то ж граємо в війну, з лише однією надією - мирова угода любою цною і з ким завгодно, аби відгородитися від кровожерливого і здурілого кремля.
    Востаннє редагував Mr.Personality: 06.07.2015 о 13:48

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Цитата Допис від AlexSerp Переглянути допис
    А меж тем цирк под названием "Поймай призывника" утроил гастроли по всему городу...
    Сам був пійманий, чи ватноголовий товариш поділився фобіями?

Дописів
    32 545

Типово

Цитата Допис від Mr.Personality Переглянути допис
    Сам був пійманий, чи ватноголовий товариш поділився фобіями?
    это не фобии, слышал от людей которым незачем врать, видели лично

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Доречі, шо маєш проти Борі, крім того, що він був більш успішний у твоїй професії?

Аж мне интересно стало.)))
    Эт где же ты наблюдал,упоротый ты наш,где Обель с Борей писюнами в процессе мерились???
    Ну,шоб такие заявы кидать?

Дописів
    16 602

Типово

Я к Боре терпимо, мне только не нравится его излишняя моральная гибкость позвоночника, которая не вяжется с грозным взглядом и тучным телосложением))
    А так нормально, не хуже Хабибуллина ))

По перше, конкретних фактів не було!
    А те що написано в інтернеті і розказано в телевізорі - сам на попередній сторінці писав, що маніпуляція.
    Поперше, обставини визнані загальновідомими, не потребують доказу. Якщо дуже цікаво - дивись беніфеціарів вказаних банків, дивись витяг з ЄДРПОУ, дівись розклад по Борисполю тощо. Не бачу сенсу доказування загальновідомих фактів.
    Так от факти - "Самая упрямая вещь на свете"(с)... а байки про зубожілість держави - то є маніпуляція ))
    При проведении обысков у фигурантов было обнаружено около 400 тыс.долларов наличными, автомат Калашникова и холодное оружие, много ювелирных изделий и 39 пакетов с бриллиантами.
    це сьогоднішнє повідомлення Давіта з ГПУ...далі сам знайдеш ))

По друге, одне просте запитання: звідкіля нам брати газ і електроенергію в зимку?
    Газ у нас є, як у Потаві, так на шельфі Чорного моря, так і Прикарпатті. Якщо Фірташу чи Ахмєтову треба більше газу, хай купують хоть танкерами, хоть трубами, хоть у Кувейті, хоть у Газпромі. То є договірні відносини двух господарючих суб'єктів, державі до того не має справи.
    Електрики в нас великий профіцит завдяки наявності 5 АЕС. Ціна кВт - пара копійок. Хто в курсі, той знає... Якщо цікаво - почитай про е/е та її добові споживання.
    Вугілля в Павлограді - як бруду. Якби не крали наші любі держлужбовці, то видобутку цього вугілля хватить до другого пришестя )) А взагалі нах нам це вушілля? Весь світ вже переходить на новітні технодлогії, а ми все демаємо чим взимку грити котел з водою... Повна маячня ))

Чи може ти знаєш яким чином можна "красіва і справєдліва" - повернути заводи-параходи, наприклад прокацапського олігарха і власника навіть цього ресурсу?
    У нашій країні все можна. Якщо приватизація відбулася з порушенням, то рішенням суду можливо переглянути результат.

Зараз країна фактично безсильна проти кліптоманів у власності яких десятки мільярдів долларів і підтримка маньяка хутіна, то ж граємо в війну, з лише однією надією - мирова угода любою цною і з ким завгодно, аби відгородитися від кровожерливого і здурілого кремля.
    Якщо забути про злого Путіна, а "пи3дити та стріляти оту пи3доту при владі" (с), то все буде гаразд ))... та вже через рік ми забудемо про Хутіна та злих москалів ))
    А то як яке гімно - то Хутін та москалі... вони блеать, підняли комуналку та на законодавчому рівні заборонили збільшення з/п та пенсії.... вониж паскуди, обклали 15% митом пенсії праціючих пенсіонерів, вониж підступні гади обавлили у три рази грн (з 8 до 24)...
    Тому здай свої методички у Мінстец та йди добровольцем у АТО, якщо по другому тобі не зрозуміло ))

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

У нашій країні все можна. Якщо приватизація відбулася з порушенням, то рішенням суду можливо переглянути результат.

Якщо забути про злого Путіна, а "пи3дити та стріляти оту пи3доту при владі" (с), то все буде гаразд ))... та вже через рік ми забудемо про Хутіна та злих москалів ))
    А то як яке гімно - то Хутін та москалі... вони блеать, підняли комуналку та на законодавчому рівні заборонили збільшення з/п та пенсії.... вониж паскуди, обклали 15% митом пенсії праціючих пенсіонерів, вониж підступні гади обавлили у три рази грн (з 8 до 24)...
    Тому здай свої методички у Мінстец та йди добровольцем у АТО, якщо по другому тобі не зрозуміло ))
    Ти знаєш суддю, який не обісреться винисти вирок татарину?
    Може сам візьмшеся за справу, по закритим судам в Запоріжжі, в яких хотіли розглянути питання по приватизаціях того мусульманина?

Я розумію, що гучний закон про валютні кредити, трохи нервує твою спеціалізованість, але ж це не привід виправдовувати військову агресію кацапів і вишукувати в інтернеті новини про корупціонерів, тим паче для перепосту їх тут.
    Так корупція була і є... але за цей рік зроблено теж багато. Чи ти вірив, що десятки років тотальної коруціїї - па щючьєму вєлєнью, в мить счезнуть в аналах історії і залишаться на Україні тільки святі і ангели?

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    10 049

Типово

это ппц
    Нам все одно у Україні - НКВС або Гестапо

Звідки Ви
    улица Пушкина дом Колотушкина
    Дописів
    1 518

Типово

Цитата Допис від igorentij Переглянути допис
    это ппц
    Вы получили ответ? Что-то я не вижу в "отправленных".

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    10 049

Типово

Цитата Допис від Irina P-R Переглянути допис
    Вы получили ответ? Что-то я не вижу в "отправленных".
    Неа. Личку почистил.
    Нам все одно у Україні - НКВС або Гестапо

Звідки Ви
    улица Пушкина дом Колотушкина
    Дописів
    1 518

Типово

Какие-то проблемы у меня тут с почтой, мейл resurrection230 собака rambler.ru

Дописів
    16 602

Типово

Ти знаєш суддю, який не обісреться винисти вирок татарину?
    Може сам візьмшеся за справу, по закритим судам в Запоріжжі, в яких хотіли розглянути питання по приватизаціях того мусульманина?
    Я повинен усі випадки приватизації оскаржити, чи лише один?
    Ну поперше яб це робів у суді Лондону чи Нью Йорку... тобто поперше треба змінити підсудність.
    По друге - в мене не має повноважень на представництво будь кого у іноземних судах.
    По третє, якщо твоя воля буде на фінансування такого процессу - я тобі його зроблю ))
    з допомогою колег )
    Назбирай трошки грошей хоч на один процесс, та пиши "у лічку" ))

Я розумію, що гучний закон про валютні кредити, трохи нервує твою спеціалізованість,
    Закону ще нема. Є ПіАр на актуальній темі.
    Як набере законної сили - тоді й побалакаєм.
    Поки нема про що ))) Тільки про про депутанів, що ввечері віддають свійголос, а ранком його забирають...щоб в обід продати його знову ))
    - Почему еврейки считают проституцию выгодным делом?
    - У тебя есть нечто, ты это нечто продаешь, а у тебя опять есть это нечто...(с)

але ж це не привід виправдовувати військову агресію кацапів
    Досить наклепів. Приведи цитату з мого тексту, а потім базікай своїм язиком.

і вишукувати в інтернеті новини про корупціонерів, тим паче для перепосту їх тут.
    я їх не вишукую. Вони на перших шпальтах. Якщо ти читаєш тільки єтикетку з чаю, та "Кобзаря", то не дивуйся, коли інші читають дещо інше.

Так корупція була і є... але за цей рік зроблено теж багато.
    Так. Дуже багато.
    Продали Крим, почали громадянську війну в Донбасі, снецінили доходи громадян у 3 рази, у 10 разів підвищили плату за газ, скасували пільги, тепер примусово відловлють чоловіків як скажених собак, тіпо "часткова мобілізація на громадянську війну" за ідеали (...тут потрібно щось вставити, але я не пам'ятаю, за які ідеали я повинен стріляти в такого ж громадянина України, як я...або ти)
    Чи ти вірив, що десятки років тотальної коруціїї - па щючьєму вєлєнью, в мить счезнуть в аналах історії і залишаться на Україні тільки святі і ангели?
    Я не вірив, і не вірю.
    Алеж корупція у варіанті злочинної панди - то гроші, відкати та віджим бізнесу.
    А корупція у різновиді нової чесної влади - це продажа півострова, громадяньска війна, руйнування двух областей, мільони біженців, зруйновані життя мільонів людей, що втратили своє єдине та найцінніше майно - житло, та ще десятки тисяч сімей, де загинули сини та батьки, де сімь'ї залишилися на голодне життя, тисячі загиблих з обох сторін конфлікту, як військових, так і мирних громадян.
    Тож у боротьбі зі старою корупцією ми зробили новий крок уперед.
    Тепер це корупція на крові.
    То є перемога. Слава Україні.

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

Я повинен усі випадки приватизації оскаржити, чи лише один?
    Ну поперше яб це робів у суді Лондону чи Нью Йорку... тобто поперше треба змінити підсудність.
    По друге - в мене не має повноважень на представництво будь кого у іноземних судах.
    По третє, якщо твоя воля буде на фінансування такого процессу - я тобі його зроблю ))
    з допомогою колег )
    Назбирай трошки грошей хоч на один процесс, та пиши "у лічку" ))
    Чувак сидить щонайменше на 10 мільярдах баксів, за такі гроші хоч у Лондоні, а хоч у Нью Йорку... сам розумієш де опиняться твої колеги, як тільки заявлять про своє існування ))

Закону ще нема. Є ПіАр на актуальній темі.
    Як набере законної сили - тоді й побалакаєм.
    Ну ну... як то кажуть - хай счастить ))

Досить наклепів. Приведи цитату з мого тексту, а потім базікай своїм язиком.
    Не язиком, а пальцями:
    Так. Дуже багато.
    Продали Крим, почали громадянську війну в Донбасі, снецінили доходи громадян у 3 рази, у 10 разів підвищили плату за газ, скасували пільги
    Якщо забути про злого Путіна, а "пи3дити та стріляти оту пи3доту при владі" (с), то все буде гаразд ))...
    Тобто ти ігноруєш факт необхідності витрачати щонайменше 100 мільйонів на день, для утримання кацапів в лугандоні?
    + виплати постраждалим?
    + зруйнована інфраструктура?
    + тиск МВФ?
    ...

Справа тільки в кількості НЕвбитих чиновників (працюючих на середню зарплату у 3-4 тис грн) і незважаючи на тисячі вбитих - вічливому калєнапрєкланєнію перед Володимиром Володимировичем Хyйлом?
    Востаннє редагував Mr.Personality: 06.07.2015 о 23:07

Дописів
    16 602

Типово

Блеать, так i напиши, як вчить методичка - Обель раб Путина ))
    Я зрозумiю.))
    Кожному треба жити, та годувати сiм'ю.

Звідки Ви
    Калиновая
    Дописів
    13 123

Типово

Я зрозумiю.))
    Кожному треба жити, та годувати сiм'ю.
    "разводами" ,поставленными на "законное" обоснование?
    крошка поперёк ещё не стала?
    ЭЛЕКТРИКА(автомобили и дома/квартиры) ВОДОНАГРЕВАТЕЛИ
    т.ноль95семь4шесть444три

Звідки Ви
    Нью-Днепр
    Дописів
    21 213

Типово

Цитата Допис від МИХАИЛэлектро Переглянути допис
    "разводами" ,поставленными на "законное" обоснование?
    крошка поперёк ещё не стала?
    Не....Выглядит акуенно...Бодр,весел,и полон здорового чувства голода...
    Я б тоже хотел в его годы так выглядеть....

Звідки Ви
    Рolitical disaster zone.
    Дописів
    13 766

Типово

По факту ми всі і досить довго, були хутінськими холуями!
    Якщо навіть обізяну, без особливого напрягу, кацапам вдалося посадити у президенти хохлів. А татарському шулеру - віддати майже всі (в тому числі і стратегічного значення) підприємства України...
    Різниця лише в тому, що хтось ще ностальгує "как харашо била раньше", а хтось розуміє, що потрібні координальні еволюційні зміни.

Дописів
    16 602

Типово

.
    Різниця лише в тому, що хтось ще ностальгує "как харашо била раньше"
    ,

Ета ти щас про міня говоришь? или про кого? я пейсал про "как харашо біло раньше"? или дето я подрачивал на Овоча?
    обоснуй пред'яву )

а хтось розуміє, що потрібні координальні еволюційні зміни.
    вотоевот виделєнноє - типа "квадратний круг"
    тому що єволюційні зміни йдуть поступово, разом зі зміною менталітету та шляхом змін у цивільних правовідносинах
    А "кардінально" можна тільки руйнувати.
    Також нагадаю, що слово революція має притилежний смисл слову еволюція.
    Еволюція, Елеватор,Ескалатор прочее Е - це поступовий під'йом
    а РЕволюція, РЕвольвер, РЕтроград, РЕтро таінше РЕ - це повернення назад, откат , зниження .

Так от вверх йти важко, повільно та поступово
    А вниз можна - Раааззз, и за рік з'їхати на рівень первісних людей. Тільки треба зробити належну РЕволюцію ))

Дописів
    16 602

Типово

А я татарин на лицо
    Да с фамилией хохляцкой (с) Шевчук

Для поклонников Высоцкого и злобствующих русофобов-чаефилов звучит следующая пестня ))

Сторінка 939 з 1235 ПершаПерша ... 4398398899299309319329339349359369379389399409419429439449459469479489499891039 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті