Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 93 з 97 ПершаПерша ... 43838485868788899091929394959697 ОстанняОстання
Всього знайдено 1921, показано з 1 841 по 1 860.

Тема: Загальна флуділка. Черговий том

Звідки Ви
    Дніпропетровськ
    Дописів
    66 033

Типово

ждем всеми наследниками с нетерпением того же относительно Бссарабии и Буковины.
    Лесопилка была у деда или ритуальные услуги?

Звідки Ви
    Украина, г.Днепропетровск
    Дописів
    16 103

Типово

опять землетрясение..
    и чего-то про воду вспомнилось,
    я уже тут как-то спрашивал, давно правда, как оно ситуация с водой в колодцах, по селам?
    раньше, когда был в селе(а это еще задолго до войны), жаловались - вода постоянно уходит,
    приходится длину тросика добавлять, чтобы до воды доставало,
    ставки высыхали,
    а как оно сейчас с этим обстановка..

интересно кто наблюдал этот процесс в течении последних 5+ лет
    "Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)

Дописів
    67 599

Типово

Цитата Допис від Eльфа Переглянути допис
    в Польше вроде он анонсировал как-то свой концерт , в итоге - отменил -желающих не набралось на концерт ))
    Гггг

Терпеть его не могла....
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    8 423

Типово

Цитата Допис від SofiElena Переглянути допис
    Гггг

Терпеть его не могла....
    ))
    зараз думала хто з чоловіків - Пономарьов мені ок , якщо вибирати з співаків 2000 ...

Дописів
    67 599

Типово

))
    зараз думала хто з чоловіків - Пономарьов мені ок , якщо вибирати з співаків 2000 ...
    Ни, цей Теж не ок. И Эльза не ок. И вопли. И Козловский. И бабурка и Дантес и эль кравчук и Монатик и и и))))

Никто мне не ок.(((

Мож Козак Сиромаха только и Ярмак((
    Востаннє редагував SofiElena: 29.07.2025 о 12:39
    когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

Головне шо не Дєрьмак))

А попробуйте Альона Альона вона крута вобще))

Звідки Ви
    Make America Great Again
    Дописів
    58 753

Типово

Каким-то бабам дали билеты на него(((
    Я попрошу...не каким то бабам, а мэр города абсолютно всем сотрудникам гумдепартамента, учителям, воспитателям, помощникам, и тех персоналу выдали пригласительные...там был переполненный стадион.да, и я там был, мёд пиво пил как говорится...приглашали даже за кулисы, отказался.

Звідки Ви
    ЖК )
    Дописів
    8 423

Типово

Ни, цей Теж не ок. И Эльза не ок. И вопли. И Козловский. И бабурка и Дантес и эль кравчик и Монатик и и и))))

Никто мне не ок.(((

Мож Козак Сиромаха только и Ярмак((
    смаки ))))

ось він тут ще молоденький - https://www.youtube.com/watch?v=Y9qf...rv=dBIp-Zdu6PI

я на Ріану ходила ))) нам квитки корпорація тоді купила )) оце мабуть найскращіве шоу було, яке я взагалі бачила.

але фото с Козловським в мене до речі тесь десь є )))з новорічного корпоратива ))))))))))))))))))) він до речі без пАнтів , ось вчора купувала в Аврорі насіння Алмаз - соняшника - а там - Вітаю, я Віталій Козловський )))))))))) мене засунили сюда )))) - ну хоч його засунули ))))) нарешті))

Дописів
    67 599

Типово

Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Я попрошу...не каким то бабам, а мэр города абсолютно всем сотрудникам гумдепартамента, учителям, воспитателям, помощникам, и тех персоналу выдали пригласительные...там был переполненный стадион.да, и я там был, мёд пиво пил как говорится...приглашали даже за кулисы, отказался.
    Зрозумило(((

Нам не давали медикам. Потому я не люблю его. )))))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    МВФ наносить удар по подxyйловским казнокрадам (зеле и дерьмаку) або внєшнєє управлєніє здорової людини

Теперь эти 2 гандона (зеля и дерьмак) не смогут пи3дить миллиарды на митнице и держ пидприемствах и кормить свою шоблу коррупционеров)))

Гггг
    Шо ж це робиця, як тепер жить ??? Путин памаги, путєн введи вайска !!!! ))))

Теперь понятно чого дерьмак сказал марьянке настрочить такой текст )))
    а хто пише пропозиції МВФ?
    ти дивись, щоб не вийти на під***льонишів ЗеЄрмака Марченка та Гетьманцева
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    и к хорошим новостям: появлется закон о реституции. пока Восточные Кресы

Наследники принудительно переселенных в 1944-1951 годах лиц с территорий, входивших в состав Польши, получат компенсации и право на возвращение имущества: Зеленский подписал закон

ждем всеми наследниками с нетерпением того же относительно Бссарабии и Буковины.
    це тобі треба звертатися до румунського парламенту)))
    "Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    а хто пише пропозиції МВФ?
    ти дивись, щоб не вийти на під***льонишів ЗеЄрмака Марченка та Гетьманцева
    коли призначать голову беб то дєрьмак не зможе контролювати великий бізнес
    не зря ж зєля із дерьмаком не призначють його вже скільки ? бояться тварі шо не зможуть кошмарити бізнес

те саме і з наглядовими радами - будуть призначати за конкурсом із іноземними наглядачами порядних людей
    а не всяку піддєрьмаковську неосвідчену корумповану підxyйловську шваль як зараз
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Дописів
    67 599

Типово

смаки ))))

ось він тут ще молоденький - https://www.youtube.com/watch?v=Y9qf...rv=dBIp-Zdu6PI

я на Ріану ходила ))) нам квитки корпорація тоді купила )) оце мабуть найскращіве шоу було, яке я взагалі бачила.

але фото с Козловським в мене до речі тесь десь є )))з новорічного корпоратива ))))))))))))))))))) він до речі без пАнтів , ось вчора купувала в Аврорі насіння Алмаз - соняшника - а там - Вітаю, я Віталій Козловський )))))))))) мене засунили сюда )))) - ну хоч його засунули ))))) нарешті))
    ))))))

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 704

Типово

Цитата Допис від observer Переглянути допис
    Лесопилка была у деда или ритуальные услуги?
    я только созіваю семейный совет. из вероятных вариантов: винзавод в Буджаке, небольшой шале в Черновцах и несколько улиц в Вилково
    доходные дома были почти в каждом селе наши

Почетный форумчанин
    Остроумие года 2007, 2008, 2010
    Рекламист года 2008
    Подпись года 2009, 2012
    Циник года 2012, 2013
    Звідки Ви
    Киев, эт. 6, 25 кв.
    Дописів
    58 704

Типово

Цитата Допис від Subolg Переглянути допис
    це тобі треба звертатися до румунського парламенту)))
    достаточно румынского БТИ. там все свои

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

тупорилому Зе лохторату зайдет, там 2 извилины
    Де Ви у них звивини знайшли? Ті, в кого є хоча б одна-дві, вже давно НЕ в зебидло-стаді, бо ЗРОЗУМІЛИ свою помилку 2019 року.
    Цитата Допис від Smith Переглянути допис
    Вовчицы , беда то какая...кинул вас ваш кумир
    ...кстати много песен на русском языке у него...теперь выходит враг народа???
    Голос у нього дуже гарний - співав опери. Пісні мені не подобаються, а старим бабам заходять. Але як людина, як чоловік - блювати тягне. Після того, як я дізналася, ЯК його вивозили з країни (в салоні на підлозі, накритий ковдрою!! ), огида та презирство такого рівня, що не описати жодними словами.
    А про відсутність українського громадянства бреше, звісно: є воно в нього. Якби не було, спокійно - без проблем - виїхав би з країни НА пасажирському кріслі, а не ПІД ним.
    У Дзідзьо шикарний оперний голос. Але знову ж таки, пісні... Хоча ті, які останнім часом співає з Пономарьовим, непогані.
    Мені Пивоваров подобається. Раніше прохолодно до нього ставилася, але після того, як він почав писати та співати пісні на вірші відомих українських поетів (Л.Українка та ін.), змінила свою думку про нього. І голос в нього шикарний.
    Взагалі-то зараз українська популярна музика дуже радує: з'явилися нові - дуже гарні - співаки/співачки/групи з цікавим репертуаром: хтось подобається, хтось - не моє, але головне, що вони Є і що всі вони співають УКРАЇНСЬКОЮ. Українська земля завжди була багата на таланти, але лише зараз у них (талантів) з'явилася можливість розвиватися.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    14 916

Типово

В той час як дрібні шахраї (зєля і дєрьмак) думають тільки про те як наїбать єврокомісію і МВФ, щоб жити на гроші євросоюзу і будувать тут рашку, порядна людина і досвідчений генерал Залужний поступово будує свій політичний рейтинг

Залужный появился в Vogue Ukraine — стильный костюм, колонка и политические сигналы

Бывший главнокомандующий ВСУ, а ныне посол Украины в Британии Валерий Залужный стал героем свежего выпуска Vogue Ukraine. Он не только принял участие в фотосессии в элегантном синем костюме, но и опубликовал авторскую колонку — о национальной идентичности, единстве и вызовах войны.

Появление Залужного в глянце может быть не просто данью моде, а сигналом о начале новой публичной фазы — возможно, и предвыборной. На фоне слухов о будущем возвращении генерала в политику, такой жест — это как минимум напоминание о себе.

Обычно такие материалы в модных журналах появляются в начале предвыборной кампании, когда политик собирается посоревноваться за голоса женщин.
    цікаво, місцеві жінкині вам подобається більше клоун, у якого зріст 1.60 (майже як у xyйла) чи крутий мужик і досвідчений генерал ростом 1.85 ?
    Мали, Буркина-Фасо и прочие Нигеры тоже формально считаются государствами. и воюют там безличь всяких. и ничего (с) алкаш #гамнаурі - дешеве лайно )))

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

коли призначать голову беб то дєрьмак не зможе контролювати великий бізнес
    не зря ж зєля із дерьмаком не призначють його вже скільки ? бояться тварі шо не зможуть кошмарити бізнес

те саме і з наглядовими радами - будуть призначати за конкурсом із іноземними наглядачами порядних людей
    а не всяку піддєрьмаковську неосвідчену корумповану підxyйловську шваль як зараз
    ти таке смішне, контролюємі державою банки працюють на Зе при наявності наглядових рад, укренерго як лояльно до ахмета ставилось, так і ставиться, могу тобі ще декілько компаній де на****ові ради типу

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Ни, цей Теж не ок. И Эльза не ок. И вопли. И Козловский. И бабурка и Дантес и эль кравчик и Монатик и и и))))
    Никто мне не ок.(((
    Просто Пономарьов поступово стає несучасним, тому і намагається вижити за допомогою колаборацій з іншими співаками. "ОЕ" люблю, але вибірково. Решта з Вашого списку не моє.
    Моє: "Без обмежень", "Kozak system", "Антитіла" (не всі пісні), Cheev, Пивоваров. У Melovin просто бомбезний голос і величезний талант, але, знову ж таки, пісні - не моє.
    А попробуйте Альона Альона вона крута вобще))
    +10000 Я не люблю реп, але пара-трійка її пісень мені таки зайшли. Вона просто глиба в цьому жанрі! Талантище! У всьому світі таких на пальцях порахувати можна.
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    оттуда
    Дописів
    87 453

Типово

Цитата Допис від 1960 Переглянути допис
    достаточно румынского БТИ. там все свои
    там закон про інше, що тих кого виселили в ході операції вісла з польщі, можуть компенсувати все втрачене в поляндії у українського платника податків, це скоріш за все вимога поляків до нашого вступу до ЄС, щоб не почалось виселення поляків))

Сторінка 93 з 97 ПершаПерша ... 43838485868788899091929394959697 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті