Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Так кто там будет новым мером вместо Бори Фили ?
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
Шо вы тут со своими пидальками...тут вот какая новость...
Мэр Днепра Борис Филатов лазил по крыше
...это вам не пукать на рыбалке![]()
Это жители виноваты, которые на педальку не могут нажать, 100%. Стены двигали, розетки тоже
японцы такие тупые, что им неважно, мусор будут разделять (стекло/бумага/пластик/отходы) или нет?
Или сейчас привезли баки, а через полгода скажут, что надо новые, для разного вида мусора.
Востаннє редагував Marko: 26.05.2018 о 13:00
Боря бореццо?За последние несколько дней это уже третий случай пожара в "интернет-центрах".
"...надо квасить всерьез несколько лет!" ©
Перевозка всякой всякости ГАЗелью
А яке у нашому місті ще культурноє наслєдіє залишилося? По якому вкрай необхідно ще одне управлєніє організувать...
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
О, точно. І новий дєпартамент потрібно запилити - робочі місця для нужних культурних людей
Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks