Глафира, срочно регистрируйте ТМ и айда в массы. Я Вижу Деньги. (сисьгё идут в приятную нагрузку)
НА-МАЙ_ДАН!!! (бессребреное спасибо on-off за избитую идею)
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Глафира, срочно регистрируйте ТМ и айда в массы. Я Вижу Деньги. (сисьгё идут в приятную нагрузку)
НА-МАЙ_ДАН!!! (бессребреное спасибо on-off за избитую идею)
"Не укради и не убий, власть не терпит конкурентов"(с) "Систему определяет не ошибка, а реакция на ошибку"(с)
О, как раз вспомнил, как ты, смешно спотыкаясь, шнявал пару-тройку недель на корявом суржике, потешая общественность, а потом сдулся, скукожился ина правую сторону лёгвернулся к русскому языку. Который ты, кстати, тоже не освоил надлежащим образом по причинам, которые даже не хочу затрагивать. )))
Медведчук, Добкін та інші «федералісти» почали зливати Януковича
Сьогодні в Харкові відбувся з’їзд голів первинних осередків Партії регіонів. Начебто на підтримку Януковича, але, насправді, проросійське радикальне крило в ПР почало шантажувати президента
Захід під патронатом Добкіна і Кернеса у Харкові вийшов відверто войовничим: створено Український фронт «тітушок» та «дружини фронтовиків», які будуть очищати українську землю від «окупантів - бандерівців», а Кернес обізвав майданівців покидьками і викликав на бій Кличка.
Зрештою, у цьому немає нічого несподіваного, як для Майдану, так і для Януковича, у якого є певний сценарій повстання «тітушок»для приборкання протестів. Але от що мало би насторожити президента так – це те, що на харківському з’їзді завуальовано прозвучала думка, що він не зовсім дієздатний у переговорах з опозицією і занадто з нею панькається.
Про це свідчить те, що на харківському з’їзді було вирішено, що новоспечений Український фронт має вступити в переговори з «екстремістами» на Майдані, а, крім того, стати одною зі сторін у переговорах Януковича з опозицією.
http://espreso.tv/new/2014/02/01/medvedchuk_dobkin_ta_inshi_federalisty_pochaly_zly vaty_yanukovycha
Я вижу,что вечер перестает быть томным .Начинается переход на личности.Поэтому удаляюсь поглощать куриные крылышки жареные под майонезом с чесночком и под "Першу гiльдiю".
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks