Добрый день. Интересует подготовка к ДПА по украинскому языку 9 класс, территориально - центр. Идет ли еще набор учеников (желательно вторник или четверг), стоимость занятий
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Добрый день. Интересует подготовка к ДПА по украинскому языку 9 класс, территориально - центр. Идет ли еще набор учеников (желательно вторник или четверг), стоимость занятий
Є декілька варіантів для охочих скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
Заняття у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30
Заняття за адресою Гоголя 15
))) с удовольствием почитала дискуссию. особенно нравится то, что преподаватель математики учит преподавателя украинского.
Максим Александрович, хоть я и не знакома с Вами и Евгенией Владимировной, у нас с вами общая ученица, Анжелика (собственно, бывшая ученица). и, судя по её шикарным баллам ЗНО по украинскому (я уж не буду интересоваться у оппонента, получали ли её ученики 199.5, сдавая ЗНО), полагаю, можно судить о профессионализме того, кто её готовил. безусловно, в этом заслуга и Анжелики. она невероятнейшая умняшка ))). одна из самых моих любимых учениц.
и вообще, коллеги, зачем заходить в тему? чтобы поучить специалиста? ну ей-богу же. давайте относиться к коллегам с уважением, а? лучше радоваться чужим успехам ))).
с уважением
Дякую, що навіяли приємні спогади про кудряву розумницю. Так, її 199.5 ще досі не дають мені спокою, відчуття незавершиної місії))))) та й історію вона тоді дуже добре написала. Але , дійсно, це на 99 відсотків досягнення Ангеліни, адже це адекватне ставлення дитини до занять з репетитором. Розібрали-розжували-вивчили- закріпили.
Стосовно діалогу з колегою, я думаю, що просто людина поспішила та не встигла коректно сформулювати своє звертання. Наприклад, я не стверджую, що я чи моя дружина геній, ми все можемо, все знаємо. Ми як і всі - інколи помиляємось. Справа вчителя не тільки навчити чомусь, а й вчитись разом з дітьми( хоча є й багато дорослих учнів у нас, найстаршій учениці 50+), удосконалюватись та рости професійно. Ми присвятили години три цьому питанню та чітко висловили свою думку)
Якщо у будь-кого є сумніви стосовно нашої компетентності(більше 500 учнів, що ми випустили за 8 років роботи це не показник зовсім), цікавлять якісь мовні чи історичні питання - ласкаво просимо до нас на каву-чай та розмову)
ЗНО та ДПА українська мова/література, історія України
Доброго вечора! Цікавить підготовка до ДПА ( 9 кл) укр.мова ( я вірно розумію, що це буде диктант?). Яка вартість та тривалість заняття. Чи є місце в суботу на 10-30. Дякую Вам!
Добрый день! Интересует стоимость уроков по укр.мове и литературе, истории для 6-го класса.
Добрий день. Вартість години заняття з будь-якого предмету 100 грн.
Якщо це 6й клас, то шкільна програма не важка зовсім, тому проблем бути не повинно(лише сконцентрувати увагу учня треба)
Працюємо в центрі міста.
Якщо будуть питання- звертайтесь, будь ласка.
0977280240 Євгенія Володимирівна
Є декілька варіантів для охочих гарно скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30
Є декілька варіантів для охочих гарно скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30
Добрый вечер.Интересует наличие мест и стоимость занятий по украинскому языку и литературе для сдачи ЗНО. Территориально - в центре. Спасибо.
доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00
З нового навчального року всі заняття будуть проводитись в районі Європейського бульвару.
З нетерпінням чекаємо 15го червня(як ніколи...) Цього року особисто писали ЗНО, виявилось це доволі цікаво.. Тести були більше на логіку, на вміння аналізувати. Багато учнів розхвилювались та не змогли зібратись з думками, отже, треба ще більше практики та роботи з тестами. Результати ЗНО показують не тільки рівень підготовки до предмету, а й вміння контролювати свої емоції та в потрібний момент мобілізуватись.
Підготовка до ЗНО з історії України, української мови та літератури
Центр міста
Підготовка до ЗНО з історії України, української мови та літератури
Центр міста
14 червня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, який у 2017 році дорівнюватиме 24 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.
http://osvita.ua/test/56152/
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks