Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 9 з 13 ПершаПерша 12345678910111213 ОстанняОстання
Всього знайдено 250, показано з 161 по 180.

Тема: Українська мова та література, ІСТОРІЯ УКРАЇНИ. ЗНО, ДПА, шкільна програма. Європейський бульвар

Комбінований перегляд

Дописів
    49

Типово

Добрый день. Интересует подготовка к ДПА по украинскому языку 9 класс, территориально - центр. Идет ли еще набор учеников (желательно вторник или четверг), стоимость занятий

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від Бурежка Переглянути допис
    Добрый день. Интересует подготовка к ДПА по украинскому языку 9 класс, территориально - центр. Идет ли еще набор учеников (желательно вторник или четверг), стоимость занятий
    Доброго дня. До ДПА готую. Заняття на Гоголя. Далі пишу в приватні.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Є декілька варіантів для охочих скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
    Заняття у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30
    Заняття за адресою Гоголя 15

Дописів
    1 641

Типово

))) с удовольствием почитала дискуссию. особенно нравится то, что преподаватель математики учит преподавателя украинского.

Максим Александрович, хоть я и не знакома с Вами и Евгенией Владимировной, у нас с вами общая ученица, Анжелика (собственно, бывшая ученица). и, судя по её шикарным баллам ЗНО по украинскому (я уж не буду интересоваться у оппонента, получали ли её ученики 199.5, сдавая ЗНО), полагаю, можно судить о профессионализме того, кто её готовил. безусловно, в этом заслуга и Анжелики. она невероятнейшая умняшка ))). одна из самых моих любимых учениц.

и вообще, коллеги, зачем заходить в тему? чтобы поучить специалиста? ну ей-богу же. давайте относиться к коллегам с уважением, а? лучше радоваться чужим успехам ))).

с уважением

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від bagheera Переглянути допис
    ))) с удовольствием почитала дискуссию. особенно нравится то, что преподаватель математики учит преподавателя украинского.

Максим Александрович, хоть я и не знакома с Вами и Евгенией Владимировной, у нас с вами общая ученица, Анжелика (собственно, бывшая ученица). и, судя по её шикарным баллам ЗНО по украинскому (я уж не буду интересоваться у оппонента, получали ли её ученики 199.5, сдавая ЗНО), полагаю, можно судить о профессионализме того, кто её готовил. безусловно, в этом заслуга и Анжелики. она невероятнейшая умняшка ))). одна из самых моих любимых учениц.

и вообще, коллеги, зачем заходить в тему? чтобы поучить специалиста? ну ей-богу же. давайте относиться к коллегам с уважением, а? лучше радоваться чужим успехам ))).

с уважением
    Дякую, що навіяли приємні спогади про кудряву розумницю. Так, її 199.5 ще досі не дають мені спокою, відчуття незавершиної місії))))) та й історію вона тоді дуже добре написала. Але , дійсно, це на 99 відсотків досягнення Ангеліни, адже це адекватне ставлення дитини до занять з репетитором. Розібрали-розжували-вивчили- закріпили.

Стосовно діалогу з колегою, я думаю, що просто людина поспішила та не встигла коректно сформулювати своє звертання. Наприклад, я не стверджую, що я чи моя дружина геній, ми все можемо, все знаємо. Ми як і всі - інколи помиляємось. Справа вчителя не тільки навчити чомусь, а й вчитись разом з дітьми( хоча є й багато дорослих учнів у нас, найстаршій учениці 50+), удосконалюватись та рости професійно. Ми присвятили години три цьому питанню та чітко висловили свою думку)

Якщо у будь-кого є сумніви стосовно нашої компетентності(більше 500 учнів, що ми випустили за 8 років роботи це не показник зовсім), цікавлять якісь мовні чи історичні питання - ласкаво просимо до нас на каву-чай та розмову)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

ЗНО та ДПА українська мова/література, історія України

Звідки Ви
    Тополь
    Дописів
    911

Типово

Доброго вечора! Цікавить підготовка до ДПА ( 9 кл) укр.мова ( я вірно розумію, що це буде диктант?). Яка вартість та тривалість заняття. Чи є місце в суботу на 10-30. Дякую Вам!

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від violaanna Переглянути допис
    Доброго вечора! Цікавить підготовка до ДПА ( 9 кл) укр.мова ( я вірно розумію, що це буде диктант?). Яка вартість та тривалість заняття. Чи є місце в суботу на 10-30. Дякую Вам!
    Доброго вечора. Відповів у приватні.
    0638461831 Максим Олександрович

Звідки Ви
    12 квартал
    Дописів
    710

Типово

Добрый день! Интересует стоимость уроков по укр.мове и литературе, истории для 6-го класса.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від >Kasada< Переглянути допис
    Добрый день! Интересует стоимость уроков по укр.мове и литературе, истории для 6-го класса.
    Добрий день. Вартість години заняття з будь-якого предмету 100 грн.
    Якщо це 6й клас, то шкільна програма не важка зовсім, тому проблем бути не повинно(лише сконцентрувати увагу учня треба)
    Працюємо в центрі міста.
    Якщо будуть питання- звертайтесь, будь ласка.
    0977280240 Євгенія Володимирівна

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Є декілька варіантів для охочих гарно скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
    доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Є декілька варіантів для охочих гарно скласти ДПА з української мови(диктант)+ опрацювання помилок
    доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00, сб. 10.30

Звідки Ви
    Победа
    Дописів
    256

Типово

Добрый вечер.Интересует наличие мест и стоимость занятий по украинскому языку и литературе для сдачи ЗНО. Территориально - в центре. Спасибо.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Цитата Допис від LuckyS Переглянути допис
    Добрый вечер.Интересует наличие мест и стоимость занятий по украинскому языку и литературе для сдачи ЗНО. Территориально - в центре. Спасибо.
    Доброго дня.
    Вибачте за невчасну відповідь, але, на жаль, до січня місяця часу точно немає.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

доступний час у вівторок о 18.30, середу о 17.00, п'ятницю о 17.00

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

З нового навчального року всі заняття будуть проводитись в районі Європейського бульвару.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

З нетерпінням чекаємо 15го червня(як ніколи...) Цього року особисто писали ЗНО, виявилось це доволі цікаво.. Тести були більше на логіку, на вміння аналізувати. Багато учнів розхвилювались та не змогли зібратись з думками, отже, треба ще більше практики та роботи з тестами. Результати ЗНО показують не тільки рівень підготовки до предмету, а й вміння контролювати свої емоції та в потрібний момент мобілізуватись.

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Підготовка до ЗНО з історії України, української мови та літератури
    Центр міста

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

Підготовка до ЗНО з історії України, української мови та літератури
    Центр міста

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    1 152

Типово

14 червня експертна комісія Українського центру оцінювання якості освіти встановила поріг «склав/не склав» для тесту зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, який у 2017 році дорівнюватиме 24 тестовим балам. Відповідне рішення комісії було прийняте під час засідання, що відбулося у Міністерстві освіти і науки.

http://osvita.ua/test/56152/

Сторінка 9 з 13 ПершаПерша 12345678910111213 ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті