Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 9 з 177 ПершаПерша 1234567891011121314151617181959109 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 3539, показано з 161 по 180.

Тема: Православна Церква України

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Alexs Переглянути допис
    и главное какой "гениальный" план,
    то можно было разжигать только в донецко-луганском регионе,
    а теперь можно практически в любой точке Украины,
    церкви то они практически в каждом селе..

потом можно еще попов заставить читать проповеди только на украинском,
    библии только на украинском,
    кто не согласен - сепар, ну или кремлевский агент,
    да, эта музыка будет вечной, главное - правильно разжечь..
    Розпалювати збираються чомусь совки, такі як ти, як посіпаки кацапів. Освічена людина швидко долає перешкоди, просто вивчаючи чи удосконалюючи мову, таке недолуге як ти, бздить про так звану ворожнечу. Ти гірший за сепара чи кремлівського агента, вони визначилися, як вороги, а ти тільки підла смердюча тварюка, яка гадить, де живе.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    37 060

Типово

Цитата Допис від Mikela Переглянути допис
    Розпалювати збираються чомусь совки, такі як ти, як посіпаки кацапів. Освічена людина швидко долає перешкоди, просто вивчаючи чи удосконалюючи мову, таке недолуге як ти, бздить про так звану ворожнечу. Ти гірший за сепара чи кремлівського агента, вони визначилися, як вороги, а ти тільки підла смердюча тварюка, яка гадить, де живе.
    точно , все освидчены людины - дебилы которые тратят свое время не по штуке гривен в час , а на твои тупые идеи с переходами на всякую херь ...

все стоит денег и ресурсов . такие как ты сделали страну нищей потратив ресурсы впустую .

только тупица модет считать что люди должны тратить время на твои тупые идеи ... если я тебе кончу в рот , то ты сглотнешь ? это ж только перешкоды , а ты освидчена людина ...

тысячу лет люди убивают за двумя пальцами креститься или тремя ...

потому пока такие как ты думают что можно убить ЧУЖОГО времени там 10 лет - из украины будут бежать ... сбежало 9 млн человек ... тебе пенсию некому скоро будет платить ...

я не вижу проблем если тебе вставят паяльник в жопу и ты заговоришь по китайски ... можно начать с русского ... ты ж освидченный ? потянешь ?

Дописів
    13 721

Типово

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1593_rysunkowe-pociag-w-pociagu.jpg
Переглядів: 71
Розмір:  157,9 КБ
ID:	2204255
    Люди діляться на дві половини. Одні, увійшовши до кімнати, вигукують: "О, кого я бачу"!. Інші: "А ось і я"!

Дописів
    4 393

Типово

Це сумно.
    Політика не повинна втручатися у віру.
    Це сумно, бо політики використовують церкву як засіб політичних ігр.
    Реально , молитви старослав'янською мають свою особливу силу і дію. Бо вони роками намолені, та створили свій особливий егрегор. Також недаремно ім'я бога записане чотирма літерами взагалі на івріті. То що будемо на українську і це перекладати?
    Але сам масив біблії можливо звісно читати українською.

Звідки Ви
    Тутешній
    Дописів
    27 546

Типово

Цитата Допис від Caxar2011 Переглянути допис
    Це сумно.
    Реально , молитви старослав'янською мають свою особливу силу і дію. Бо вони роками намолені, та створили свій особливий егрегор. Також недаремно ім'я бога записане чотирма літерами взагалі на івріті. То що будемо на українську і це перекладати?
    Старослов'янське православ'я на службі імперських інтересів, так звана скрепа рускаго міра.
    http://s017.radikal.ru/i425/1304/de/a51ced5f2a44.jpg

Дописів
    12 043

Типово

вот интересно, скрепные кому/чему больше верят, библии или попам? ведь первое противоречит второму и вообще по разные стороны находится. или там тоже все гибридно и стороны меняются от случая к случаю? )

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

+10000
    Цитата Допис від alyak Переглянути допис
    если я тебе кончу в рот , то ты сглотнешь ?
    <...>
    я не вижу проблем если тебе вставят паяльник в жопу
    Смотрю, у всех фанатов паРаши врождённая проблема с жопой и приобретённая проблема с сексом. Может, именно поэтому они такие идиоты?
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    47 423

Типово

Опять двадцать пять.
    Реально , молитви старослав'янською мають свою особливу силу і дію. Бо вони роками намолені, та створили свій особливий егрегор.
    Это шедевр идиотизма, я считаю. Оказывается, молиться можно только на СТАРОСЛАВЯНСКОМ языке, на всех остальных языках молитвы бессмысленны, т.к. не имеют "ОСОБЕННОЙ силы и действия"(с). Православным людям других стран осталось только убиться о стену с горя.
    Також недаремно ім'я бога записане чотирма літерами взагалі на івріті. То що будемо на українську і це перекладати?
    Чем надо колоться, чтобы родить ТАКОЙ бред???
    «Світ небезпечний не тому, що деякі люди творять зло. А тому, що деякі бачать це і нічого не роблять». (Альберт Ейнштейн)

Дописів
    4 393

Типово

Старослов'янське православ'я на службі імперських інтересів, так звана скрепа рускаго міра.
    це в тебе у голові скрепа

Дописів
    4 393

Типово

так для порівняння орігінал і переклад з орігіналу

орігінал

Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна, плещма Своима осенит тя, и под криле Его надеешися: оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни, от вещи во тме преходящия, от сряща, и беса полуденнаго. Падет от страны твоея тысяща, и тма одесную тебе, к тебе же не приближится, обаче очима твоима смотриши, и воздаяние грешников узриши. Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло, и рана не приближится телеси твоему, яко Ангелом Своим заповесть о тебе, сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя, да не когда преткнеши о камень ногу твою, на аспида и василиска наступиши, и попереши льва и змия. Яко на Мя упова, и избавлю и: покрыю и, яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его: с ним есмь в скорби, изму его, и прославлю его, долготою дней исполню его, и явлю ему спасение Мое.
    переклад варіант 1

Хто живе в помочі Всевишнього, поселиться в покрові Бога небесного. Скаже Господеві: Ти - мій помічник і моє пристановище, мій Бог, я надіятимуся на Нього, бо Він мене визволить з засідки ловців і від тривожного слова. Своїми плечима тебе отінить, і надіятимешся під Його крилами. Його правда щитом тебе окружить. Не злякаєшся нічного страху, стріли, що летить в дні, діла, що проходить в ночі, припадку і полуденного демона. З твого боку впаде тисяча і десять тисяч - по твоїй правиці, а до тебе не приблизиться. Лише твоїми очима впізнаєш і побачиш віддачу грішників. Бо Ти, Господи, - моя надія. Всевишнього поставив твоїм пристановищем. До тебе не прийде зло, і бичування не наближиться до твого поселення, бо Своїм ангелам заповість про тебе, щоб тебе оберегти на усіх твоїх дорогах. На руках тебе понесуть, щоб часом ти не ударився об камінь твоєю ногою. На аспіда і васіліска наступиш і потопчеш льва і змія. Бо він на Мене поклав надію і Я його визволю. Покрию його, бо він пізнав Моє ім'я. Закличе до Мене, і Я його вислухаю, Я з ним в журбі і його визволю і прославлю. Я наповню його довтотривалістю днів і покажу йому Моє спасіння.
    варіант 2

Хто живе під покровом Всевишнього, хто в тіні Всемогутнього мешкає,
    той скаже до Господа: Охороно моя та твердине моя, Боже мій, я надіюсь на Нього!
    Бо Він тебе вирве з тенет птахолова, з моровиці згубної,
    Він пером Своїм вкриє тебе, і під крильми Його заховаєшся ти! Щит та лук Його правда.
    Не будеш боятися страху нічного, ані стріли, що вдень пролітає,
    ані зарази, що в темряві ходить, ані моровиці, що нищить опівдні,
    впаде тисяча з боку від тебе, і десять тисяч праворуч від тебе, до тебе ж не дійде!…
    Тільки своїми очима подивишся, і заплату безбожним попобачиш,
    бо Господа, охорону мою, Всевишнього ти учинив за своє пристановище!
    Тебе зло не спіткає, і до намету твого вдар не наблизиться,
    бо Своїм Анголам Він накаже про тебе, щоб тебе пильнували на всіх дорогах твоїх,
    на руках вони будуть носити тебе, щоб не вдарив об камінь своєї ноги!
    На лева й вужа ти наступиш, левчука й крокодила ти будеш топтати!
    Що бажав він Мене, то його збережу, зроблю його сильним, бо знає Ім'я Моє він;
    як він Мене кликатиме, то йому відповім, Я з ним буду в недолі, врятую його та прославлю його,
    і довгістю днів Я насичу його, і він бачити буде спасіння Моє!
    переклад 2 взагалі маячня навіть змія порівняли крокодилом

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Янукидзе Переглянути допис
    Томос чей?
    та нехай ... але навіщо спотворювати молитви крокодилами ? і чому не лишити мову орігіналу? .... ну так, треба ж чимось відрізнятися щоб відділитися, бо якщо не відрізнятися то навіщо щось змінювати?

Ви розумієте що мову використовують як засіб? чи ні?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Дейнерис Переглянути допис
    Это шедевр идиотизма, я считаю. Оказывается, молиться можно только на СТАРОСЛАВЯНСКОМ языке, на всех остальных языках молитвы бессмысленны, т.к. не имеют "ОСОБЕННОЙ силы и действия"(с). Православным людям других стран осталось только убиться о стену с горя.
    Чем надо колоться, чтобы родить ТАКОЙ бред???
    от цікаво - коли ти линдаєш по ворожкам і бабкам ти віриш в їх шаманські рітуали і за мову їм не розповідаєш.

а коли я кажу що молитви які роками намолювалися у церквах та монастирях святими людьми - мають силу - ти називаєш це брєдом.

то якщо ти не віриш в силу молитов, нащо тут пишеш?
    Востаннє редагував Caxar2011: 08.10.2018 о 11:28

Звідки Ви
    г.Днепр, Мих.Шейнкмана
    Дописів
    25 209

Типово

та нехай ... але навіщо спотворювати молитви крокодилами ? і чому не лишити мову орігіналу? .... ну так, треба ж чимось відрізнятися щоб відділитися, бо якщо не відрізнятися то навіщо щось змінювати?

Иврит выучили?

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Оригинал этот на каком языке? Ты поймёшь его (бессмысленный для тебя набор звуков)?

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 972

Типово

А Ви знаєте що оригінальна мова молитви Отче наш - це арамейська мова? Читаєте по арамейськи?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Звідки Ви
    Здешний
    Дописів
    38 972

Типово

А що означає в оригіналі "от сряща"?
    Я бесконечно уважаю чудовищный выбор моего народа (М.Жванецкий)

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від Абориген Переглянути допис
    А що означає в оригіналі "от сряща"?
    Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Ты поймёшь его (бессмысленный для тебя набор звуков)?
    Для вас обох
    Срящ
    - неприятная встреча, внезапная беда, несчастье, нападение, недуг, зараза.
    порівняємо
    от сряща, и беса полуденнаго
    з оцим
    припадку і полуденного демона
    припадку ?
    ані моровиці, що нищить опівдні
    взагалі ніякого сряща, його просто викинули з перекладу, а втулили моровицю, тобто демона.
    морови́ця — у дохристиянських віруваннях — нечиста сила, що спричиняє масову хворобу й падіж худоби; щось на зразок кістлявої корови чи коня без шкіри, що блукає по селу, корови ревуть страш*но, собаки з переляку не гавкають; нечиста сила обходить усе село, де стане — там масово гине худоба; за Біблією, п’ята кара Господня — моровиця на худобу.
    Дохристіанські вірування?! Це не зовсім арамєйська чи івріт - чи не так? Це ж якесь язичнество ))) звідки у іудеїв язичнество?

Олєжко, от я навела переклад зрозумілою мовою, а тепер поясни мені що таке ПОЛУДЕННИЙ дємон, або моровиця і чому він полуденний? Тобі ж вже все зрозуміло, цеж вже не "бессмысленный для тебя набор звуков"?
    Востаннє редагував Caxar2011: 08.10.2018 о 15:18

Звідки Ви
    Днепр, Победа
    Дописів
    20 752

Типово

Мы говорим об оригинале языка библии. Для особо одарённой: ветхий завет в оригинале написан на древнееврейском языке (библейском иврите), некоторые его части, написаны на арамейском языке, новый завет написан на древнегреческом языке.
    Много ты поймёшь в оригинале, "просвещённая" ты наша?

Дописів
    4 393

Типово

Цитата Допис від ОлегБ Переглянути допис
    Мы говорим об оригинале языка библии. Для особо одарённой: ветхий завет в оригинале написан на древнееврейском языке (библейском иврите), некоторые его части, написаны на арамейском языке, новый завет написан на древнегреческом языке.
    Много ты поймёшь в оригинале, "просвещённая" ты наша?
    Ти мені краще розтлумач що таке біс полудєнний, який на всіх мовах залишається полудєним?

Також недаремно ім'я бога записане чотирма літерами взагалі на івріті. То що будемо на українську і це перекладати?

Сторінка 9 з 177 ПершаПерша 1234567891011121314151617181959109 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті