Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 9 з 64 ПершаПерша 1234567891011121314151617181959 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 1270, показано з 161 по 180.

Тема: Послання Господа нашого Ісуса Христа жінці Марія

Дописів
    1 517

Типово

Час для Мого Другого Пришестя майже тут

Понеділок, 5 грудня 2011 , 3:15 РМ

Моя дорога дочко підготовки для Мого Попередження щоб підготувати людство є завершеним.

Я хочу подякувати Моїм дорогоцінним послідовникам, які, через їхню любов до Мене, допомогли врятувати багато мільйонів душ.

Час для Мого Другого Пришестя є майже над світом. Проте так багато людей, до цих пір не підготовлені, але Моє Милосердя захистить їх.

Мій приїзд буде славною подією, чоловіки, жінки і діти впадуть на коліна в радості, подиву і з любов'ю в серці для Мене свого Божественного Спасителя.

Багато хто буде відчувати явне полегшення,бо людина не могла б вижити муки які, заподіяні йому сатаною і його мільйони темних ангелів, які приховані в кожній частині світу, і які викликають страшний біль.

Вони,- демони Сатани які так ігноруються багато ким з Моїх дітей, бо вони просто не вірять, що вони існують і викликають відчайдушні нещастя у світі.

Вони створюють ненависть між людьми, заздрість, ревнощі і бажання вбивати. Вони мають не так багато часу діти, тому що Я, ваш Спаситель, повернуся незабаром, як Я обіцяв.

Моліться всі ви, щоб врятувати всі душі у світі, щоб вони теж були готові до Нового Раю на Землі.

Ваш Спаситель

Ісус Христос
    Востаннє редагував volodymyr: 29.08.2012 о 13:34

Дописів
    1 517

Типово

Духовні ревнощі -страшна річ

Понеділок, 12 грудня 2011 , 7:00 вечора

Моя дорога дочко духовні ревнощі - страшна річ, і вражає багатьох Моїх провидців.

Вона також вражає тих послідовників Моїх які відчувають себе ізольованими і дещо розчарованими, коли Я вибрав деякі душі, щоб допомогти Мені врятувати людство. Замість цього вони повинні знати, що Я люблю їх всіх однаково.

Як це розбиває Мені серце, коли вибрані душі, перш за все, відчувають загрозу з боку інших обраних душ.

Кожній душі яку Я вибрав дано різне завдання і її попросили слідувати різними шляхами. Спільний знаменник завжди є той самий. Я бажаю, щоб усі Мої провидці,візіонери і пророки розпочали священну місію з порятунку душ.

Я використовую різні душі, смиренні серцем, для досягнення Моїх цілей.

Сатана завжди буде намагатися відвернути серця Моїх вибраних душ щоб дражнити їх. Він знає, як доторкнутися до живого в їхніх душах, кажучи їм, що інші вибрані душі є більш важливі, ніж вони.

Після цього він створює почуття образи в їх серцях і ревнощів. Це означає, що замість того, щоб любити один одного і перебуваючи в стані благодаті, вони спокушені спостерігати зверхньо один на одного. У багатьох випадках вони негайно ігнорують один одного і дозволяють гріху гордині вторгнутися в їхні душі.

Так багато хто з Моїх послідовників не тільки не люблять Моїх обраних провидців і візіонерів але вони також ставляться до них з презирством.Це спосіб,у який Я теж був зневажений самовдоволеними фарисеями.

За час Мого перебування на землі, вони допитувалися і досліджували кожне слово, яке вийшло від Моїх губ. Кожен виклик хитро був представлений для Мене, щоб вони могли довести, що Я брехун. Так само будуть Мої сучасні пророки і провидці зневажені.

Сатана мучить цих Моїх послідовників, прищеплюючи сумніви в їх умах про Моїх провидців, тому що він хоче, щоб дискредитувати Моє Святе Слово. Це його мета.

Моліться сильно, щоб кожному з вас було дано милості поважати Мої Слова через написання Моїх дорогоцінних провидців.

Візіонери ніколи не потрапляйте в пастку,вдаючись до духовних ревнощів. Це непристойно і пронизує Моє Серце, як меч.

Любіть один одного.

Проявляйте повагу і шану один для одного в ім'я Моє.

Це є найважливіший урок.

Якщо вам здається що це важко зробити, то всі інші завдання для Мене будуть безцільними.

Ваш Вчитель і Спаситель
    Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Мені важко думати про ті душі які захоплені Сатаною в Пекло

Вівторок, 13 грудня, 2011 , 8:15 вечора

Моя улюблена дочко, підготовка є важливою для всіх Моїх послідовників,оскільки Попередження наближається.

Всі ці віруючі повинні молитися старанно для прощення гріхів, щоб уникнути болю Чистилища, яке більшість людей у світі буде відчувати відразу після Попередження протягом короткого часу.

Моліться, моліться за всіх тих, хто буде травмований, коли вони побачать стан їх душі, коли їхні гріхи будуть відкриті їм під час Попередження.

Вони повинні розуміти, що їхні гріхи повинні бути відкриті для них, перш ніж вони можуть бути очищені від усякого гріха, щоб вони могли вступити в Мій Новий Рай на Землі - епоха Нового Миру, Любові і щастя, яке кожен з Моїх дітей повинен наслідувати.

Моє Серце є повним радощів,тому що Я приношу цей великий дар людству. І все ж Мій смуток зберігається через тих, хто буде просто відмовиться можливості цього нового життя.

Мені потрібно так багато молитов діти,щоб сатана міг бути зупинений від крадіжки їхніх душ. Він буде продовжувати робити це аж до останньої хвилини.

Мені важко думати про ті душі, які будуть забрані від Мене кричачи і протестуючи в знак своєї незгоди,поскільки він і його поплічники перетягнуть їх у глибини пекла.

Допоможіть Мені діти, щоб запобігти цьому через ваші молитви.

Діти ці душі повинні відмовитися від сатани і його прямих способів, якщо вони хочуть ввійти в Новий Рай. Вони повинні навернутися до Мене у будь-якому разі вільно або відмовитися взагалі.

У них є два варіанти, Новий Рай на землі,або глибини вічного прокляття в компанії сатани.

Ніколи не сумнівайтеся в існуванні пекла діти. Майте на увазі, що кожна очорнена гріхом душа, після смерті, захоплюється демонами Сатани в пекло і мучиться вічно. Незважаючи на всі свої обіцянки Сатана створив жахливий стан тортур для таких душ. Через свою ненависть до людства ці душі будуть страждати за межами їхньої витривалості. Проте вони повинні терпіти всю вічність.

Хіба ці душі не знають, що обіцянки сатани надають?

Хіба вони не знають, що багатство, слава і спокусливий матеріалізм створить чіткий шлях прямо в руки лукавого?

Прокиньтеся всі ви, поки можна. Рятуйтеся ви, а також цих бідних грішників від цього помилкового страшного кінця вашого існування.

У вас небагато часу.

Хай молитва за ці душі почнеться сьогодні.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

Дописів
    1 517

Типово

Друге пришестя трапиться незабаром після Попередження

Середа, 14 грудня 2011 , 7:15 вечора

Моя дорога дочко, ви завжди повинні довіряти Мені і знати, що жодне повідомлення яке дано вам, ніколи не буде спотворене.

Я тримаю вас міцно у Моєму Найсвятішому Серці і ваша рука керується Моєю рукою.

Тільки Моя Святе Слово може і буде написане вами для того щоб Мої повідомлення мали вплив для всього людства.

Ви не повинні намагатися встановити дату Попередження. Я не можу розкрити цю дату, бо це не з волі Мого Вічного Отця. Попередження відбудеться абсолютно несподівано, і коли людина буде захоплена зненацька.

Час дуже короткий,тому витрачайте якомога більше часу,старанно молячися щоб врятувати душі. Всі душі.

Покарання було відкладене і воно трапиться тільки в тому випадку, якщо людина не покається і повернеться у великих кількостях до злих вчинків після Попередження.

Мій Отець дав дозвіл на оголошення Мого Другого пришестя протягом дуже короткого періоду часу на землі. Це відбудеться незабаром після Попередження. Всі душі повинні бути повністю підготовлені.

Наступний хрестовий похід молитви порятунку душ наступною молитвою:

"О Всемогутній Отче,Всевишній Боже

Будь ласка, помилуй всіх грішників
    Відкрий їхні серця, щоб прийняти спасіння і отримати щедру благодать
    Почуй мої благання для моєї власної сім'ї і гарантуй, що кожен знайде ласку у Твоєму люблячому Серці
    О Божественний Отче Небесний захистити всіх своїх дітей на Землі від будь-якої ядерної війни або інших актів, які планується щоб знищити Твоїх дітей
    Збережи нас від усякої шкоди і захистити нас
    Просвіти нас, щоб ми могли відкрити очі, щоб почути і прийняти істину нашого спасіння без будь-якого страху у наших душах."

Іди з миром.

Ваш Спаситель Ісус Христос
    Востаннє редагував volodymyr: 13.01.2012 о 14:31

Дописів
    1 517

Типово

Мої діти стали нагими у цьому році очищення

Четвер, 15 грудня 2011 , 8:55 вечора

Моя дорога дочко, рік очищення майже завершений, і Мої діти в усьому світі в даний час в результаті цього готові до Попередження.

Багато хто з Моїх дітей жахливо страждали в 2011 році. Війни, насильство, вбивство і ненависть все це було спричинене армією сатани в результаті є покалічені і вбиті ці дорогоцінні Мої душі. Ці злі сили будуть страждати страшним покаранням, якщо вони не покаються після того як Попередження матиме місце.

Багато Моїх дітей стали нагими матеріального блага і постраждали труднощами, які їм ніколи не доводилося свідчити перед цим.

Ці випробування були створені і завдані людству сатаною, але це було дозволено Мною, щоб очистити душі. Жорстоко можливо подумаєте ви, Моя дочко, але це було необхідно, щоб підготувати людство і встановити смирення в їхніх душах.

Зараз, ви є більш чисті в Моїх очах,ваші серця є відкритіші, щоб прийняти правду про вічне життя. Це означає, що менше людей буде страждати під час Попередження, тому що вони пройшли це випробування.

Мої діти зараз готові прийняти Мій дар Милосердя. Час майже близько над світом. Будьте терплячі Моя дочко. Ніколи не очікуйте, щоб дати світові дату,бо це не для вашого відома, як Я вже говорив вам багато разів.

Довіртеся Мені повністю, і ви будете в мирі.

Я надам Мій дар Попередження, коли настане час, і коли Мої діти найменше цього очікуватимуть.

Ваш Улюблений Ісус
    Відкупитель Людства

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія- "Пророк кінцевих часів керується з Небес"

П'ятниця, 16 Грудня 2011 , 10:35 вечора

Моєї дитино, Я прийшла до вас, щоб принести Вам комфорт для вашого серця. Ви Моя сильна дитино відтепер матимете можливість відчувати страждання настільки, що ви сприймете його і таким чином, доведете свою витривалість в бою проголошення Слова Мого дорогоцінного Сина Ісуса Христа.

Ви моя дитино зранені. Кожен день ставить нові і більш складні завдання в цій роботі багато з яких є важкими.

Зараз настав час, щоб взяти ваші обладунки без будь-якого страху.Крокувати вперед, і боротися за Сина, щоб Його Святе Слово почулося швидко по всьому світу.Так швидко, як ви зможете. Не відкладайте. Не допускайте відволікання.

Я люблю вас Моя дитино. Ви повністю захищені від зла. Хіба ви не помітили, як мало ви страждаєте зараз, коли вас атакують інші із-за цієї роботи? Це благодать захисту.

Боріться в битві з сатаною, з вашою армією воїнів і допоможіть врятувати все Людство.

Ви є справжній пророк кінцевих часів,і керуєтеся з Небес, щоб допомогти навернути світ. Допомога буде надана швидко. Підготуйтеся. Радійте бо це є великий дар.

Ваш кожний крок керується,тож просто довіртеся Ісусові і підкоряйтеся Моєму Небесному Отцеві у всі часи.

Будьте хороброю, мужньою і крокуйте без страху в душі.

Ваша Небесна Мати
    Цариця Ангелів

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія- ніколи не уникайте надії на користь страху

Субота, 17 грудня 2011 , 3:30 вечора

Моя дитино, світ повинен бути швидко повідомлений про любов і милосердя, що мій Син Ісус Христос має місце для кожної людини на землі.

Він любить усіх, включаючи тих, з байдужою душею, і ті, хто не знає Його.

Ніколи не сумнівайтеся в тому, що ці ж самі люди, яким бракує духовності-є дуже любимі Ним.Їм будуть дана велика надія, коли благодать Мого Сина огорне їх.

Небеса будуть радіти, коли ці люди відкриють очі на правду під час Попередження. Це коли вони приймуть любов і надію, яка буде надана їм. Це буде найбільший подарунок який вони коли-небудь отримали в цьому житті на землі.

Моя дитино,люди ніколи не повинні засуджувати тих, хто не шанує Мого Отця. Вони ніколи не повинні втрачати надію для тих, хто також відкидає Мого Сина. Ці всі душі є любимими з глибокою ніжністю Моїм Сином, хто хоче лише, щоб їх врятувати.

Надія, Моя дитина є дар від Бога Отця.Надії ніколи не повинні уникати на користь страху і негативу. Милосердя Мого Сина не знає кордонів.Воно буде надано кожному з вас найближчим часом.

Надія і радість повинні бути на передньому плані ваших думок діти, тому що Мій Син збирається подарувати такий великий подарунок своїм дітям, щоб врятувати світ.

Він хоче, щоб все людство було частиною цьої великої славної ери миру, яка чекає на всіх вас.

Моліться, моліться, моліться, що всі душі на землі вітали цей люблячий подарунок з відкритим і смиренним серцем.

Це буде здійснюватися через Попередження, що Милосердя Господа буде остаточно показане людству.

Там вже не може бути жодних сумнівів після цього,щодо того як Він любить і плекає всіх своїх дітей.

Ваша Улюблена Мама
    Цариця Небес

Дописів
    1 517

Типово

Моліться так, як ви ніколи не молилися(багато) перед цим

Неділя, 18 грудня 2011 , 3:10 вечора

Моя дорога дочко ті люди, які настільки далекі від Мене є Моєю головною турботою.

Всі зусилля мають бути зроблені Моїми послідовники щоб поширити Мою молитву дану вам,звернену до Мого Вічного Отця просячи захист для їх душ (хрестовий похід молитви 13)
    "О, Отче Небесний через любов Твого улюбленого Сина Ісуса Христа, чиє страждання на Хресті врятувало нас від гріха
    Будь ласка,врятуй всіх тих, хто відкидає до цих пір Його руку Милосердя.
    Заповни їхні душі, дорогий Отче,Твоїм знаком любові.
    Я благаю Тебе Небесний Отче, почуй молитву мою і збережи ці душі від вічного прокляття. Завдяки Твоєму Милосердю дозволь їм бути першими, щоб увійти в Нову Еру Миру на Землі. Амінь ".

Я закликаю всіх віруючих, хто читає ці Мої святі повідомлення що надані світові щоб молилися, як ви ніколи не молилися колись перед цим(багато).

Мені потрібна ваша відданість щоб переконатися що всі Мої діти приймуть Мій подарунок з любов'ю і радістю в серці.

Вони не повинні боятися, бо Я приходжу з подарунком Любові та Милосердя.

Ваш Ісус
    Відкупитель і Спаситель всього Людства

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець- Мій Син вирушає щоб претендувати на Його законний Трон

Субота, 24 грудня 2011 , 6:00 вечора

Моя дочко, як Я послав Спасителя у світ вперше, щоб врятувати людство, зараз Я готовий відправити Мого Сина, Ісуса Спасителя людства ще раз, щоб врятувати ті душі, які не могли би інакше врятуватися.

Мої діти повинні зрозуміти значення гірко-солодкої жертви яку Я зробив для людства, коли Я послав Мого Сина перший раз.

Коли Я зрозумів, що єдиний шлях, щоб відкупити людство це послати Спасителя, Я знав,і Я не міг очікувати це від будь-якого пророка або обраної душі щоб віддати таку жертву. Я вирішив зробити це через другу особу Мого Божества, що Я надіслав Сина, щоб врятувати людство. Це був єдиний ефективний спосіб зірвати плани сатани, така була Моя любов до Моїх дітей.

Спостерігаючи за Моїм Сином як Він виростає і стає людиною було водночас чудовим і болючим знаючи, що чекає на Нього. Проте через глибоку ніжну любов яка у Мене є для кожного з Моїх дітей це була добровільна жертва яка була перенесена заради порятунку Моєї сім'ї.

Тепер, коли Попередження наближається Я також готую світ через ці Святі повідомлення, щоб запросити Мого Сина вдруге.

Друге Пришестя Мого Улюбленого Сина є діти близько. Він направляється щоб претендувати на Його законний трон, коли Він буде царювати як Цар людства.

Ця славна подія буде видовищною і є заключною частиною плану з порятунку людської раси від зла, яке існує у вашому світі. Сатана буде вигнаний найближчим часом. Його послідовники, і ті безбожні серця будуть шоковані і стривожені. Вони повинні будуть зробити вибір на цій стадії.Схилити коліна і благати про милосердя і спасіння. Або відмовитися від великого подарунку, який буде представлений для них.

Мої діти об'єднайте всіх вас і не бійтеся насмішок. Всі ви, керуєтеся Святим Духом і в даний час вам надається захист ангелів і святих на Небі. Це буде залежати від вас, Мої послідовники, проголосити слово і обіцянку Мого Сина, який хотів щоб ці повідомлення, поширилися по всьому світу.

Це також буде можливим через ваші молитви, що втрачені грішники можуть бути вирвані з рук лукавого.

Діти ви знаходитесь на ранній стадії фінальної битви. Ваш другий шанс для вічного спасіння надається вам через Милосердя Мого Улюбленого Сина. Не втратьте цю можливість.Об'єднайтеся як єдине ціле в союзі зі своєю родиною в Небесах, щоб зберегти ваших братів і сестер на Землі.

Радійте бо це Різдво буде особливим святкуванням,оскільки ви тепер повинні допомогти душам підготуватися до Другого Пришестя Мого Сина, після того як трапиться Попередження.

Я вас всіх люблю діти. Візьміть Мою любов. Обійміть Мене, вашого Вічного Отця, який зробить все можливе, щоб взяти Вас усіх у Нову Еру Миру.

Бог Отець

Дописів
    1 517

Типово

Грішники, які звернуться до Мене- знайдуть миттєву ласку

Вівторок, 20 грудня 2011 , 8:30 вечора

Моя дорога улюблена дочко, чому Мої діти почуваються такими покинутими у світі на даний момент?

Чому вони у розпачі від горя і самотності, коли все, що вони повинні зробити, це звернутися до Мене,їхнього Ісуса, щоб надати їм розраду?

Кожен з них повинен звернутися і попросити Мене про допомогу. Я відповім на всі молитви. Жоден запит не залишиться без уваги, і на їхні молитви будуть дані відповіді відповідно до Моєї святої волі.

Так багато хто забуває, що коли вони звертаються до Мене,тоді Я постійно стою поруч з ними.

Кожна душа на землі є дорогоцінною для Мене.

Якби тільки вони розуміли, що це дає Мені велику радість, коли вони звертаються до Мене за допомогою.

Це дає Мені ще більше радості і щастя, коли грішники просять Мене пробачити їх і показують жаль за свої гріхи.

Ці душі,є тими хто миттєво знаходять ласку. Скажіть їм, що вони ніколи не повинні боятися звернутися до Мене, бо Я завжди милосердний. Полегшення яке вони будуть відчувати потім, це благодать яку Я подарував тим, з теплими щирими серцями.

Це є період часу в році, коли Моя милість розливається по всьому світу більше всього. Так зверніться до Мене тепер для сили і благодаті які необхідні, щоб допомогти вам пережити ваші випробування у світі.

Ваш Ісус

Спаситель і Відкупитель Людства

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія--- План спокутування людства для Другого Пришестя завершений

Четвер, 22 грудня 2011 , 9:30 ранку

Моя дитино світ повинен підготуватися до Мого Сина через молитву.

План Мого дорогоцінного Сина, щоб спокутувати гріхи людства до Другого пришестя є завершений.

Було надано час, щоб віра поширилася через ці та інші божественні повідомлення.

Навіть невелика група відданих християн, які моляться за тих, хто заперечує Сина Мого, може врятувати ці душі.

Ви, дитя Моє, попросіть так багато послідовників скільки зможете щоб молилися про захист за ці бідні душі що є в гріху.

Я закликаю всіх послідовників Мого Сина ніколи не втрачати надії для всього людства.

Багато бідних душ не розуміють, що вони роблять, коли вони заперечують існування Бога, Отця Небесного.

Їх уми диктуються людською логікою, де все грунтується на тому, як це видно неозброєним оком.

Вони не розуміють, що земля просто планета, яка була створена Богом для своїх дітей. Це тільки тимчасове місце.

Новий Рай є їхньою справжньою спадщиною.

Моліться, моліться, моліться за цих дітей, щоб Святий Дух торкнувся їхніх душ і запалив любов у їхніх серцях для Мого Сина.

Ніколи не забувайте, що Різдво Святе свято на честь Спасителя, який був посланий, щоб дати вам, всі Мої діти, життя вічне.

Ваша Божа Мати
    Цариця Небес

Дописів
    1 517

Типово

Навіть гріх вбивства може бути прощений

Середа, 21 грудня 2011 , 8:10 вечора

Дорога моя улюблена дочка це Я.

Сьогодні ввечері Я прийшов з метою запропонувати комфорт для грішників, які вважають, що вони не гідні стояти перед лицем Моїм.

Я закликаю тих з вас, бідні змучені душі, які вірять, що ваші гріхи настільки огидні, що не можу пробачити вас.Ви сильно помиляєтеся.

Хіба ви не знаєте, що немає жодного гріха,що Я не можу пробачити? Чому ви так боїтеся?

Хіба ви не знаєте, що найбільш важкий гріх вбивства може бути прощений? Всі гріхи можуть бути і будуть прощені, якщо істинне сердечне каяття показано.

Я чекаю. Відкрийте свої серця для Мене. Довіртеся Мені. Я, мабуть, єдиний ваш вірний друг,тому що ви можете сказати мені що-небудь, і це не буде шокувати Мене.

Гріх є факт життя. Дуже небагато душ в тому числі обрані душі, можуть залишатися в стані благодаті протягом тривалого часу.

Ніколи не відчувайте, що ви не можете сповідати свої гріхи, незалежно від того, якими серйозними, вони можуть бути.

Якщо ви боїтеся Мене і продовжуєте повертатися спиною ви будете віддалятися від Мене ще більше.

Багато хто з Моїх дітей не відчувають себе гідними Моєї любові. І все ж Я люблю всіх, включаючи запеклих грішників. Я не потураю гріху. Я ніколи не зміг би цього зробити. Але Я люблю грішника.

Саме через гріх, Я був посланий у ваш світ, як Спаситель, щоб ви могли бути помилувані.

Щоб бути помилуваними, ви повинні просити вибачення. Коли ви просите вибачення, потрібно бути скромним в першу чергу. Бо без смирення немає правдивого каяття.

Я, ваш Спаситель, прошу вас зупинитися і подумати про те, як ви живете. Ви або любите Бога, вашими добрми вчинками і виявляєте любов до ближнього, або ви не робите цього.

Вам не потрібно знати Мене, щоб любити Мене діти.Вашою працею, вашою любов'ю один до одного, доброту і щедрість яку ви показуєте іншим, ви демонструєте свою любов до Мене, не усвідомлюючи цього.
    Це також буде через смирення серця, коли ви показуєте істинне розкаяння за всі неправильні вчинки у своєму житті,таким чином ви також свідчите свою любов до Мене.

Як ще ви думаєте, ви можете стати близько до Мого серця?

Ви ніколи не повинні боятися підійти до Мене. Я ніколи не є далеко.

Прийдіть до Мене тепер, щоб Я міг живити вашу душу і дати вам мир який ви жадаєте.

Ваш Улюблений Ісус

Дописів
    1 517

Типово

Шануйте важливість сім'ї

Неділя, 25 грудня 2011 , 6:00 вечора

Сьогодні моя дочко, є свято Мого народження. Крім того,це особливий день для родин.

Пам'ятайте Свята Сім'я теж народилася в цей день. Ця Свята Родина має відношення до людей у всьому світі.

Так само, як усі душі на землі, є частиною родини Мого Вічного Отця, точно так само, повинні люди в усьому світі шанувати важливість родини.

Тільки через сім'ю,справжнє кохання народжується. Хоча багато сімей в світі страждають від руйнування, гніву і поділу, важливо зрозуміти це.

Якщо б не було сімей на землі,то не могло би бути й життя. Сім'я представляє все, що Мій Вічний Отець бажає своїм дітям на землі.

Сім'ї, коли разом, створюють близьку любов яка відома тільки на Небесах. Зруйнувавши сім'ю і ви можете пошкодити чисту любов, яка існує в кожній душі,і яка є частиною цієї сім'ї.

Сатана любить ділити сім'ї. Чому? Тому що він знає, що суть любові,є важливим для духовного зростання людства,і помре, коли сім'я ділиться.

Будь ласка, моліться діти за сім'ї, щоб об'єдналися. Моліться за родини, щоб молилися разом. Моліться, щоб не впустити Сатану в ваш дім сім'ї.

Ніколи не забувайте, що ви всі є частиною сім'ї Отця Мого, і ви повинні наслідувати цю єдність на землі коли це можливо. Це не є завжди так, Я знаю, але прагніть завжди єдності сім'ї, щоб зберегти любов один до одного.

Якщо у вас немає сім'ї на землі, то пам'ятайте, ви є частиною сім'ї, що Мій Отець створив. Прагніть до об'єднання сім'ї Мого Отця в Новій Ері Миру.

Моліться за милості які необхідні, щоб дозволити вам знайти свій законний будинок у Новому Раю,у який вам буде запропоновано ввійти під час Мого Другого Пришестя.

Ваш Улюблений Ісус

Спаситель Людства

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія--родові перейми почалися

Вівторок, 27 грудня 2011 , 2:00 вечора

Моя дитино родові перейми почалися.

Настав час для народження нового світу, нового початку.

Багато змін тепер будуть проходити на землі, подібного якому ви не були свідками раніше.

Мій Небесний Отець посилає Мого Улюбленого Сина Ісуса Христа, щоб ще раз врятувати людство від зла.

Ви, дитино моя, станете свідками низки подій, які вже були виявлені вам.

Ви не повинні лякатися бо ця чистка є необхідна для того, щоб розбудити людей,щоб врятувалися душі.

Ознаки почнуться, як передбачено. Мої діти повинні прийняти ці зміни з смиренним і скорботним серцем.

Моліться, моліться щоб душі відмовилися від гріха гордині і просили вибачення за свої провини супроти Бога Отця.

Невиконання спокутування своїх провин призведе до тяжкого покарання.

Милосердя Мого Сина настільки велике, що він дасть час, щоб Мої діти покаялися.

Але ви повинні молитися тепер за всі душі, таким чином вони зможуть бути гідними увійти в Нову Еру Миру.

Ваша Улюблена Мама
    Марія Цариця Небес

Дописів
    1 517

Типово

Я був звинувачений у єресі і богохульстві, коли Я був на землі

Понеділок, 26 грудня 2011 , 3:50 вечора

Я ваш Ісус, який ніколи не залишає вас, не важливо скільки ви страждаєте. Я Альфа і Омега- Син Божий, Який став людиною і народжений Непорочною Дівою Марією.

Моя ніжно улюблена дочко підніміться над цим раптовим ростом страждань і ніколи не забувайте, що яку величезну кількість душ ви рятуєте в цьому процесі.

Мої діти повинні страждати через очищення для того, щоб їхні душі були очищені в цей час. Тому вони повинні звикнути до цього. Багатьом з Моїх дітей,ще лишається очиститися перед тим як Попередження трапиться. Вони зрозуміють, чому це відбувається з ними через деякий час, Моя дочко.

Ангели є з вами весь час, як ніколи раніше.Бо ви, дочко Моя тепер відчуєте найбільшу кількість атак, через ці повідомлення.

Кожне слово Я вимовляю тепер будуть відкидатися.

Кожен урок і правду яку Я намагаюся надати світу тепер буде під питанням і вважатиметься богохульством.

Моє Святе Слово, коли було надане Моїм послідовникам, коли Я ходив по землі також було піддано критиці.

Я був звинувачений у єресі, богохульстві і потурання грішників, коли Я ходив серед Мого народу. Моє Слово не було прийнято тоді в багатьох колах, і особливо серед священиків і фарисеїв.

Моя дочко ті люди, чиї хвалькуваті глузування через їх самопроголошені знання Писань, будуть найгіршими кривдниками. Вони будуть нахабно стверджувати, що їхня недосконала інтерпретація Святого Євангелія є важливіша, ніж істина.

Їх гордість не дає їм можливості визнати Мій голос, коли він в даний час говорить в сучасному світі.

Ніколи не співпрацюйте з цими нещасними душами Моя дочко, бо вони не від світла. На жаль, вони вважають себе такими. Пам'ятайте ті, хто дивиться вниз і глумиться над іншими в ім'я Моє, не представляють Мене.

Вони не показують любов, розуміння і смиренність.

Ці атаки організовуються, щоб зупинити вас в цій роботі і створити нові сумніви у вашому розумі. Моліться за цих людей. Ігноруйте їх. Фокусуйтесь тільки на Мій голос і не дозвольте щоб ця священна робота, була порушена таким чином.

Сатана активно працює в цих душах, і він буде використовувати будь-яку форму хитрого аргументу для підриву цих повідомлень від Моїх губ. Беручи участь або відповідаючи на ці напади ви даєте Сатані владу, яку він шукає.

Ідіть з миром. Продовжуйте дивитися вперед і залишайтеся слухняною Моїх побажань у всі часи. Пам'ятайте, що ви дали Мені дар вашої вільної волі. Дозвольте Мені щоб вести вас. Довіртеся Мені повністю.

Я люблю вас.

Ваш Ісус

Дописів
    1 517

Типово

Бог Отець--- Прийміть цей останній шанс або відбудеться страшне покарання

Середа, 28 грудня 2011 , 3:15 вечора

Моя дочко тепер у вас є обов'язок інформувати Моїх дітей в усьому світі про нагальну необхідність шукати спокутування.

Через Моє величезне милосердя Я тепер надсилаю Сина Мого щоб запропонувати людству останній шанс повернути назад до Мене свого Небесного Отця.

Я можу повідомити, що Велике Милосердя, буде показане всім Моїм дітям і трапиться тільки один раз.

Вони, Мої діти, повинні прийняти цей останній шанс спасіння, або визнати, що страшне покарання трапиться у світі.

Кожна душа на землі скоро свідчитиме ознаки освітлення совісті.

Кожен з них впаде на коліна від сорому, коли вони бачать, напевно вперше, як боляче їх гріхи виглядають в Моїх очах.

Для тих, хто з добрим і смиренним серцем, вони приймуть це Велике Милосердя з вдячністю та полегшенням.

Для інших вони знайдуть це дуже складне випробування, і багато відмовляться Моєї руки любові і дружби.

Моліться за ці душі терміново, Моя дочка, бо без молитви не може бути даний другий шанс.

Світ, нарешті, прийме владу свого Небесного Отця, коли чудо в Небі буде засвідчене всюди і всіма.

Народження нового світу майже біля вас. Візьміть Моє Милосердя зараз, поки можна. Не залишайте це до останньої хвилини.

Приєднайтеся як єдине ціле в союзі зі Мною, щоб охопити нову еру миру, яка чекає на всіх тих, милостивих душ, які люблять Мене.

Моя милість так велика, однак,ось молитва, що Мій Син дав світові через тебе Моя дочка для захисту цих душ (див. нижче уривок з Хрестового походу молитви число 13)Вона буде настільки потужною, що душі, які все ще знаходяться в темряві можуть бути і будуть врятовані.

"О, Отче Небесний через любов Твого улюбленого Сина Ісуса Христа, чиє страждання на Хресті врятувало нас від гріха
    Будь ласка,врятуй всіх тих, хто відкидає до цих пір Його руку Милосердя.
    Заповни їхні душі, дорогий Отче,Твоїм знаком любові.
    Я благаю Тебе Небесний Отче, почуй молитву мою і збережи ці душі від вічного прокляття. Завдяки Твоєму Милосердю дозволь їм бути першими, щоб увійти в Нову Еру Миру на Землі. Амінь ".

Пам'ятайте діти про силу молитви і як вона може пом'якшити покарання.

Моліться, моліться, моліться, що світ може і буде врятований і що Велика Скорбота може бути відвернена.

Ваш Небесний Отець
    Бог Всевишній

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія--- Мій Розарій-(вервиця) може врятувати країни

Четвер, 29 грудня 2011 , 2:15 РМ

Моя дитино молитва мого Святого Розарію(вервиці) може врятувати народи.

Мої діти ніколи не повинні забувати силу Мого Святого Розарію.

Вона настільки сильна, що вона робить обманщика безсилим. Він нічого не може зробити вам або вашій сім'ї, коли ви молитеся її щодня.

Будь ласка, попросіть, щоб Мої діти почали молитися Мій Святий Розарій з цього дня заздалегідь, щоб захистити не тільки їхні сім'ї, але і їх спільноти також.

Розарій є найпотужнішою зброєю в боротьбі проти планів лукавого, щоб він не знищив те, що він може в свої останні дні, на землі.

Ніколи не варто недооцінювати, брехню яку він встановлює в умах людей, щоб віддалити Моїх дітей далеко від істини.

Так багато,які є під його впливом, будуть боротися проти істини Великого Милосердя Мого Сина.

Молячись Мій Святий Розарій ви можете захистити ці душі від брехні

Їх серця можуть бути і будуть відкриті, якщо Ви відкладаєте час, щоб помолитися Розарій- вервицю.

Моліться тепер за Моїх дітей, щоб відкрити їхні серця до істини. Моліться також, щоб всі Мої діти знайшли в собі сили, щоб прийняти Милосердя Мого Сина.

Ваша улюблена Мама
    Цариця Ангелів
    Востаннє редагував volodymyr: 29.08.2012 о 13:40

Дописів
    1 517

Типово

Кожен вид Милосердя буде показаний тим, хто не любить Мого Отця

Четвер, 29 грудня 2011 , 3:00 РМ

Моя дорога улюблена дочко, Мої діти у всьому світі прокинуться від глибокого сну найближчим часом.

Коли вони прокинуться для Попередження багато хто з них будуть нажахані. Для тих, хто буде боятися Я маю це сказати.

Будьте вдячні бо ви в даний час прокинулися від темряви.

Будьте радісні, що вам було показано Моє світло Милосердя. Якщо ви знайдете це болючим то Я благаю вас терпіти цю чистку зі смиренням. Бо без цієї чистки ви не будете мати життя вічне,на що ви маєте право.

Моліться, щоб Я допоміг вам в ці важкі моменти, і Я піднесу вас і дам вам сили які вам потрібно.

Якщо ви відхилете Мою руку Милосердя, вам буде дано тільки дуже короткий період часу, до покаяння.

Там буде показане різного роду Милосердя до тих з вас, хто не любить Мого Отця. Але знайте, що Його терпіння закінчується.

Там буде один великий Акт Мого Милосердя показано. Це буде залежати від вас, щоб стати смиренними і благати про пощаду. Ви не можете бути змушені це зробити.

Моліться, якщо ви не зможете впоратися з цим чищенням, щоб інші потім молилися за вашу душу.

Ніколи не бійтеся Мене. Ніколи не відкидайте Мою руку порятунку. Бо без Мене ви ніщо. Не чекайте довго щоб звернутися до Моєї любові,бо це може бути вже занадто пізно, щоб допомогти вам.

Ваш Спаситель
    Ісус Христос
    Востаннє редагував volodymyr: 29.08.2012 о 13:40

Дописів
    1 517

Типово

Без Мого Акту Милосердя країни знищили б одна одну

Субота, 31 Грудня 2011 , 12:00 РМ

Уривок з ПП наданого Марії (Божественне Милосердя), який включає 16-ту хрестового походу молитву для людей, щоб прийняти милості,які будуть дані їм Ісусом під час Попередження та порука проголосити Його Святе Слово до світу.

Моя дочко, Попередження доведе всім справжність цих Моїх Святих послань у всьому світі. Ви ніколи не повинні сумніватися в них.Жодне з них не буде зіпсоване в будь-якому випадку.

Підготуйтеся до Попередження і розповіжте своїй родині і дітям, щоб молилися невеличку молитву шукаючи прощення за свої гріхи.

Я дам вам спеціальні молитви зараз для світу, щоб допомогти душам залишатися сильними в час Великого Акту Милосердя який Я зараз об'явлю світові.

"O Мій Ісусе допоможи мені бути сильним під час цього випробовування Твого Великого Милосердя
    Дай мені милості які потрібно, щоб стати маленьким в Твоїх очах
    Відкрий мені очі на істину Твоєї обіцянки Вічного Спасіння
    Прости мені мої гріхи і покажи мені свою любов і руку дружби
    Прийми мене в обійми Святої Сім'ї, таким чином ми всі можемо стати єдиним цілим знову
    Я тебе люблю Ісусе і обіцяю від цього дня, що Я буду проголошувати Твоє Святе Слово
    без страху в серці і з чистотою душею на віки віків. Амінь."

Ніколи не бійтеся цього Великого Акту Мого Милосердя, яке повинне відбутися,в іншому випадку нації б знищили одна одну.

Більшість людства буде навертатися, але битва за душі тепер буде посилюватися.

Ваш Улюблений Ісус
    Відкупитель всього Людства
    Востаннє редагував volodymyr: 29.08.2012 о 13:41

Дописів
    1 517

Типово

Діва Марія--- Тимчасовий мир буде у світі, якщо темні душі навернуться

Неділя, 1 січня 2012 , 3:00 вечора

Моя дитина час близько, але мої діти повинні проявити терпіння. Все буде по Святій Волі Отця Мого.

Діти ви повинні розуміти, що сили зла у світі загрожують вашій вірі в Бога Отця. Ці злі сили не переможуть, бо вони не мають влади над Моїм Небесним Отцем. Тим не менше вони будуть мучити своїх братів і сестер через вбивства, війну і контроль.

Моліться, щоб ці темні душі побачили незабаром світло Мого Сина. Якщо вони побачать і навернуться під час Попередження, тоді буде тимчасовий мир на землі.

Моєму Сину, Ісусу Христу,на кого всі душі повинні покладатися щоб спастися, не терпиться принести людству Велике Своє Милосердя.

Моліться старанно мої діти для порятунку цих темних душ, які не витримають Попередження.

Ці бідні душі будуть шоковані не тільки, коли вони побачать свої гріхи, але коли вони побачать темряву, в якій вони всередині. Ця темрява заволокла їхні душі настільки, що світло Милосердя Мого Сина змусить їх відчувати себе слабкими і немічними.

Багато хто з них будуть занадто слабкі, щоб зрозуміти Милосердя Мого Сина яке Він буде їм пропонувати.

Моліться за ці душі я закликаю вас. Мій Син, сповнений рішучості врятувати ці душі в першу чергу. Йому потрібно більше молитов діти. Ви повинні молитися про пощаду цих затемнених душ.

Моя дитино попросіть, щоб мої діти присвятили цей хрестовий похід Молитви до мене, Матері Порятунку

"О Непорочне Серце Марії
    Мати Спасіння та Mediatrix всіх ласк
    Ти, хто буде брати участь в порятунку людства
    Від злості сатани
    Молися за нас
    Мати Порятунку молися, щоб всі душі врятувалися
    і прийняли любов і Милосердя показані Сином Твоїм
    Господом нашим Ісусом Христом,який приходить в черговий раз,щоб врятувати Людство
    і дати нам можливість вічного спасіння. Амінь."

Ваша улюблена Мама
    Мати Спасіння
    Востаннє редагував volodymyr: 17.09.2013 о 21:18

Сторінка 9 з 64 ПершаПерша 1234567891011121314151617181959 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті