Час для Мого Другого Пришестя майже тут
Понеділок, 5 грудня 2011 , 3:15 РМ
Моя дорога дочко підготовки для Мого Попередження щоб підготувати людство є завершеним.
Я хочу подякувати Моїм дорогоцінним послідовникам, які, через їхню любов до Мене, допомогли врятувати багато мільйонів душ.
Час для Мого Другого Пришестя є майже над світом. Проте так багато людей, до цих пір не підготовлені, але Моє Милосердя захистить їх.
Мій приїзд буде славною подією, чоловіки, жінки і діти впадуть на коліна в радості, подиву і з любов'ю в серці для Мене свого Божественного Спасителя.
Багато хто буде відчувати явне полегшення,бо людина не могла б вижити муки які, заподіяні йому сатаною і його мільйони темних ангелів, які приховані в кожній частині світу, і які викликають страшний біль.
Вони,- демони Сатани які так ігноруються багато ким з Моїх дітей, бо вони просто не вірять, що вони існують і викликають відчайдушні нещастя у світі.
Вони створюють ненависть між людьми, заздрість, ревнощі і бажання вбивати. Вони мають не так багато часу діти, тому що Я, ваш Спаситель, повернуся незабаром, як Я обіцяв.
Моліться всі ви, щоб врятувати всі душі у світі, щоб вони теж були готові до Нового Раю на Землі.
Ваш Спаситель
Ісус Христос

Відповісти з цитуванням
Bookmarks