Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
смешно, прям усцаться можно. я ж говорю юмор это не твоё
https://forbes.ua/inside/pidstavili-...-03052022-5763Forbes зʼясував, скільки найбагатші українці дали грошей на протидію російській агресії та підтримку співвітчизників. Це не рейтинг і не змагання, мета проєкту – надихнути всіх підприємців на допомогу країні
Найди в рейтинге forbes сколько денег дал создатель боневтика и кабаре "Слуга народа" Игой Валерьевич.Петро Порошенко – $10 млнУсього з 24 лютого Фондом Порошенка та структурами, що належать до сфери його впливу, витрачено близько 300 млн грн. За ці кошти придбали: бронежилети, кевларові шоломи, зброю (зокрема, кулемети, снайперське обладнання та інше), автомобілі на потреби фронту, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натовські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва фортифікаційних споруд, пальне, продукти харчування. В кінці квітня було придбано 18 нових пікапів для протитанкових підрозділів десантно-штурмових військ.
Порошенко взяв шефство над створенням батальйонів тероборони Києва та Київської області. Ці підрозділи допомогли евакуювати близько 20 000 людей з Бучі та Ірпеня.
Востаннє редагував ohdesu: 01.08.2022 о 22:19
это задай вопрос не мне, а тем кто недавно совсем кричал беню на царствование))) олигарх у власти, любой олигарх- это приговор народу... в наших условиях развития это аксиома... имхо
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
скучно... ржу немного
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Трампушка на подтанцовке у х**ла
https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/1/7361436/45-ий президент США Дональд Трамп, який оголошував про наміри взяти участь у виборах у 2024 році, вважає, що Україна уникнула б повномасштабного вторгнення Росії, якби визнала Крим російським і відмовилася від вступу до НАТО.
Як повідомляє "Європейська правда", таке Трамп заявив в етері подкасту The Clay Travis & Buck Sexton Show.
"Він (Путін) не зміг би цього зробити (напасти на Україну), якби був я. Він би цього не зробив. Щонайменше вони (Україна) мали б укласти угоду. Вони могли б відмовитися від Криму. Могли б щось зробити з НАТО: "Гаразд, ми не будемо приєднуватися до НАТО", і мали б країну, бо, я вважаю, Путін хотів укласти угоду", – сказав він.
"А тепер я не думаю, що він (Путін) хоче укладати угоду. Я думаю, що укласти угоду набагато важче. Він все там (в Україні) бомбить. Ну тобто, він захопить там усе. І вкрай, вкрай сумно дивитися, що відбувається з Україною. Дуже, дуже сумно", – вважає Трамп.
Республіканець повторив свою тезу про те, що накопичення Росією військ біля кордону з Україною було "відмінною переговорною" тактикою, а завдані російськими військам руйнування і тисячі смертей можна було б попередити.
"Ті будівлі, які повністю згоріли, усі ці мертві люди. Втратили багато людей. Можна було досягти угоди. Того всього не повинно було статися. Але якщо цьому судилося статися, це можна було вирішити. І він (Путін) перекинув 200 тисяч військових до кордону для переговорів, і він не зміг укласти угоду – і тепер я не впевнений, що ви вже можете легко укласти угоду", – додав він.
Нагадаємо, наприкінці лютого Дональд Трамп засудив вторгнення Росії в Україну і сказав, що молиться за українців, після того як на початку тижня вихваляв "геніальність" Путіна. Уже в травні він заявив, що Сполучені Штати мають надавати пріоритет фінансуванню безпеки шкіл перед допомогою Україні.
орбан, спартц, трампушка.... кто же следующий....
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
за такую хну, которую производят, не им, а они должны платить![]()
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Бачили?
https://9-channel.com/2022/07/31/50-...pF3fR3RLywAWNMНачальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул закликав мешканців міста об’єднати зусилля у полюванні на місцевих колаборантів і агітаторів. Для цього навіть відкрили окрему гарячу лінію та зареєстрували e-mail. А особисто пан Вілкул зі своєї кишені обіцяє виплачували по 50 тисяч гривень тому, за даними якого буде затримано зрадника. Та по 10 тисяч за кожного агітатора за “руZzкий мир”.
Пропоную перейти від балачок до справи
Хто дивовижно розбагатіє, з того ще сушарка або сировина на корисне для ВСУ![]()
А нам з тобою своє робити (с)
Черговий збір для допомоги військовим.
Доєднуйтесь, за можливістю, будь ласка.
Деталі у приватні.
добре, що зараз не трамп при владі.
Трамп розповів, як Україна мала уникнути війни з РФ: Вони могли віддати Крим і відмовитись від НАТО
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
Це ті знавці геополітики, які реготали "а то путін нападе"?
із розслідування медіазони: позабюджетні виплати військовим оркам (у тому числі бойові, за поранення і гробові) виплачуються газпромбанком.
це той, який не попав під санкції, бо через нього йдуть виплати Заходом за газ та нафту.
тобто фраза "Захід платить за війну" треба сприймати вже не в переносному сенсі, а у прямому.
бо вже з'ясований прямий ланцюжок: Захід сплачує газпромбанку, газпромбанк сплачує ці кошти оркам за вбивство українців.
ps не знаю як, але потрібне ембарго на газ та нафту.
Ustas77 стосовно написання в/на Україні: сам предлог стал оружием мошенников из тупой толпы... мне допустим всеравно как говорят в или на...
Молодая совсем девчонка:
https://www.instagram.com/p/CgtW4ooN...d=YmMyMTA2M2Y=
Это чей-то брат:
https://www.instagram.com/p/CgrpUvut...d=YmMyMTA2M2Y=
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks