Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы
Сторінка 898 з 1230 ПершаПерша ... 398798848888889890891892893894895896897898899900901902903904905906907908948998 ... ОстанняОстання
Всього знайдено 24593, показано з 17 941 по 17 960.

Тема: Балаканина - 3

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від WTF the Elk (ex-Lumpy) Переглянути допис
    ...не сомневался что любая критика зельцев неизбежно приведет к зачислению до лав порохоботов.
    однако же попрошу каких-либо доказательств восхваления мною порошенки или кого-либо еще из корифеев украинского политикума.

П.С. за голословность полагается медаль, большая как сковородка, с надписью "трыздобол". За номером 2. Первую носит заурус, и рад бы сбросить, но не может.
    я так понял ко мне посыл, если нет, то звыняйте за ответ))) - а там где то написано за причесление или на воре и шапка горит..

... не ну а шо - отличная команда.... югик и мвд делал и прокуратуру делал, осталось сбу и армию сделать....
    Многие спекулируют на заблуждениях
    и ложных чудесах,обманывая глупое
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    зелебобики носители бинарной логики у них или Зе или Гетьман третьего не дано)
    как это не дано:

... и было у него два сына, один артиллерист, а второй русский.... для любого избирателя..... (из сказаний о великом гетьмане)
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 371

Типово

Цитата Допис від Ustas77 Переглянути допис
    я знаю такую команду - селфи батальон им гетьмана сивочелого)))) Югик пгидёт - порядок наведет!
    смешно, прям усцаться можно. я ж говорю юмор это не твоё

Forbes зʼясував, скільки найбагатші українці дали грошей на протидію російській агресії та підтримку співвітчизників. Це не рейтинг і не змагання, мета проєкту – надихнути всіх підприємців на допомогу країні
    https://forbes.ua/inside/pidstavili-...-03052022-5763

Петро Порошенко – $10 млнУсього з 24 лютого Фондом Порошенка та структурами, що належать до сфери його впливу, витрачено близько 300 млн грн. За ці кошти придбали: бронежилети, кевларові шоломи, зброю (зокрема, кулемети, снайперське обладнання та інше), автомобілі на потреби фронту, тепловізори, дрони, прилади нічного бачення, електрогенератори, цифрові радіостанції, старлінки, військовий одяг, турнікети, натовські аптечки, системи очистки води, засоби для будівництва фортифікаційних споруд, пальне, продукти харчування. В кінці квітня було придбано 18 нових пікапів для протитанкових підрозділів десантно-штурмових військ.
    Порошенко взяв шефство над створенням батальйонів тероборони Києва та Київської області. Ці підрозділи допомогли евакуювати близько 20 000 людей з Бучі та Ірпеня.
    Найди в рейтинге forbes сколько денег дал создатель боневтика и кабаре "Слуга народа" Игой Валерьевич.
    Востаннє редагував ohdesu: 01.08.2022 о 22:19

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

это задай вопрос не мне, а тем кто недавно совсем кричал беню на царствование))) олигарх у власти, любой олигарх- это приговор народу... в наших условиях развития это аксиома... имхо
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 636

Типово

это задай вопрос не мне, а тем кто недавно совсем кричал беню на царствование))) олигарх у власти, любой олигарх- это приговор народу... в наших условиях развития это аксиома... имхо
    Возару что вы пытаетесь объяснить))? Это производная от функции.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

скучно... ржу немного
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 636

Типово

скучно... ржу немного
    я уже не ржу.
    Что эти все делают на депровском форуме? Поехавшие, уехавшие, ни разу тут не жившие....Что их тут колбасит, хочу я понимать.
    Хули они все тут распинаются?
    Какого лешего такие страдания?

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

Цитата Допис від ~ Электра ~ Переглянути допис
    я уже не ржу.
    Что эти все делают на депровском форуме? Поехавшие, уехавшие, ни разу тут не жившие....Что их тут колбасит, хочу я понимать.
    Хули они все тут распинаются?
    Какого лешего такие страдания?
    с ними все понятно... а вот зачем некоторые местные им подпевают....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 978

Типово

Трампушка на подтанцовке у х**ла
    45-ий президент США Дональд Трамп, який оголошував про наміри взяти участь у виборах у 2024 році, вважає, що Україна уникнула б повномасштабного вторгнення Росії, якби визнала Крим російським і відмовилася від вступу до НАТО.

Як повідомляє "Європейська правда", таке Трамп заявив в етері подкасту The Clay Travis & Buck Sexton Show.

"Він (Путін) не зміг би цього зробити (напасти на Україну), якби був я. Він би цього не зробив. Щонайменше вони (Україна) мали б укласти угоду. Вони могли б відмовитися від Криму. Могли б щось зробити з НАТО: "Гаразд, ми не будемо приєднуватися до НАТО", і мали б країну, бо, я вважаю, Путін хотів укласти угоду", – сказав він.

"А тепер я не думаю, що він (Путін) хоче укладати угоду. Я думаю, що укласти угоду набагато важче. Він все там (в Україні) бомбить. Ну тобто, він захопить там усе. І вкрай, вкрай сумно дивитися, що відбувається з Україною. Дуже, дуже сумно", – вважає Трамп.

Республіканець повторив свою тезу про те, що накопичення Росією військ біля кордону з Україною було "відмінною переговорною" тактикою, а завдані російськими військам руйнування і тисячі смертей можна було б попередити.

"Ті будівлі, які повністю згоріли, усі ці мертві люди. Втратили багато людей. Можна було досягти угоди. Того всього не повинно було статися. Але якщо цьому судилося статися, це можна було вирішити. І він (Путін) перекинув 200 тисяч військових до кордону для переговорів, і він не зміг укласти угоду – і тепер я не впевнений, що ви вже можете легко укласти угоду", – додав він.

Нагадаємо, наприкінці лютого Дональд Трамп засудив вторгнення Росії в Україну і сказав, що молиться за українців, після того як на початку тижня вихваляв "геніальність" Путіна. Уже в травні він заявив, що Сполучені Штати мають надавати пріоритет фінансуванню безпеки шкіл перед допомогою Україні.
    https://www.pravda.com.ua/news/2022/08/1/7361436/

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

орбан, спартц, трампушка.... кто же следующий....
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Звідки Ви
    Україна. Харків-Дніпро
    Дописів
    53 636

Типово

с ними все понятно... а вот зачем некоторые местные им подпевают....
    Денюжка? Фу *** ть.

Звідки Ви
    из здравого смысла
    Дописів
    17 061

Типово

за такую хну, которую производят, не им, а они должны платить
    большинство.
    ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ

Moderator Аватар для Янь
    Дописів
    8 839

Типово

Бачили?
    Начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул закликав мешканців міста об’єднати зусилля у полюванні на місцевих колаборантів і агітаторів. Для цього навіть відкрили окрему гарячу лінію та зареєстрували e-mail. А особисто пан Вілкул зі своєї кишені обіцяє виплачували по 50 тисяч гривень тому, за даними якого буде затримано зрадника. Та по 10 тисяч за кожного агітатора за “руZzкий мир”.
    https://9-channel.com/2022/07/31/50-...pF3fR3RLywAWNM
    Пропоную перейти від балачок до справи
    Хто дивовижно розбагатіє, з того ще сушарка або сировина на корисне для ВСУ

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

добре, що зараз не трамп при владі.
    Трамп розповів, як Україна мала уникнути війни з РФ: Вони могли віддати Крим і відмовитись від НАТО

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 746

Типово

Цитата Допис від Манула Переглянути допис
    Трампушка на подтанцовке l]
    У, як незручно вийшло. А у нас же ряд знавців два роки (!) запевняли, що аби Трамп, то було б ого-го. Не те, що дідусь Байден. Згадували, як він потужно цілу партію Джавелінів прислав, після тяжких роздумів. А тут таке...

Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    13 978

Типово

Це ті знавці геополітики, які реготали "а то путін нападе"?

Пешеход года 2009 Аватар для after midnight
    Звідки Ви
    Дніпро
    Дописів
    15 550

Типово

із розслідування медіазони: позабюджетні виплати військовим оркам (у тому числі бойові, за поранення і гробові) виплачуються газпромбанком.
    це той, який не попав під санкції, бо через нього йдуть виплати Заходом за газ та нафту.
    тобто фраза "Захід платить за війну" треба сприймати вже не в переносному сенсі, а у прямому.
    бо вже з'ясований прямий ланцюжок: Захід сплачує газпромбанку, газпромбанк сплачує ці кошти оркам за вбивство українців.

ps не знаю як, але потрібне ембарго на газ та нафту.

Звідки Ви
    Киев
    Дописів
    5 188

Типово

Цитата Допис від ohdesu Переглянути допис
    зелебобики носители бинарной логики у них или Зе или геть-ман третьего не дано)
    До речі, а хто третій?
    "Ночь будет тяжелой, очень тяжелой. Но будет утро", - Президент Зеленский

Дописів
    9 020

Типово

Молодая совсем девчонка:
    https://www.instagram.com/p/CgtW4ooN...d=YmMyMTA2M2Y=
    Это чей-то брат:
    https://www.instagram.com/p/CgrpUvut...d=YmMyMTA2M2Y=

Звідки Ви
    укрстеп
    Дописів
    9 746

Типово

Цитата Допис від ashim1990 Переглянути допис
    До речі, а хто третій?
    Нікого не слухайте. Або Зеленський і Єрмак, пророк його, або Порошенко і вороги. Все інше - ілюзія, омана.
    Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
    Рене Декарт

Сторінка 898 з 1230 ПершаПерша ... 398798848888889890891892893894895896897898899900901902903904905906907908948998 ... ОстанняОстання

Bookmarks

Bookmarks

Ваші права у розділі

• Ви НЕ можете створювати нові теми
  • Ви НЕ можете відповідати у темах
  • Ви НЕ можете прикріплювати вкладення
  • Ви не можете редагувати свої повідомлення
  •  
  Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію
Главная страница сайта  
copyright © gorod.dp.ua.
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.
Про проєкт :: Реклама на сайті