Шуршунчик, нехай тобі доля посміхнеться щіро і відверто. Цікава ти жінка насправді
Я ушёл, бо вже слухаю *у мене немає дому*))
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Шуршунчик, нехай тобі доля посміхнеться щіро і відверто. Цікава ти жінка насправді
Я ушёл, бо вже слухаю *у мене немає дому*))
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
адресок не забудь - Aznauri умеет ждать
Ну шо, дожили?
Джони Мнемоник уже рядом
Сушите носки )))
Мой день
![]()
Когда Иисус изгнал из человека бесов, их нужно было куда-то деть. А тут свиньи паслись... (c) Ольчик DXC
Виявляється, спотикач - це солодке та не дуже й міцне)) ...а в нашому селі так грубу самогонку звалибо валила з ніг, як кувалда в лоба, причому самим тільки ароматом
Отакої, вік живи - вік вчись... і все одно дурнем помреш![]()
счастье - это когда над тобой не висят принципы и правила, которые придумал не ты (с)
Він того і спотикач, що дуже легко йде, а от доганяє вже тоді, коли людина підіймається з-за столу і тут починається саме цікаве)))
мы его называем бабоукладчик.
Моя країна Україна буде жити зараз і назавжди!
I have nothing, if I don't have you
Костя Братусь RIP (06.22) Андрій Ільченко RIP (10.23)
.. Яша подался в коллекторы ....
Bůh stvořil člověka, ale nedal si to patentovat, a tak to teď po něm může dělat kdejakej blbec
Як можна коньяк і віски з чимось мішати? Ізврашенци ви усі. У міцьних напоях свій шарм. Він спочатку міцний і пекучий як обійми мустангера, а потім післясмак солодкий і терпкий як поцілунок андалузки. Як же я полубляю ці відчуття. Але вже більше року не п'ю
А ты думал, ты один?, святая простота (c) Счастье Н.
В спотыкачках)))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Джек. Так выглядит барберошная. Если ты не знал
картинки с html кодом
так выглядят картинки с html кодом.
слушай, вот приеду в Днепр по делам - сводишь меня к своей барберошопной пассии. только ты, это, опасайся перебора.
ты становишься слащавый какой-то. румын-то я.
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks