Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
❗ У середу, 9 листопада закінчується термін подання:
������ Декларації єдиного податку фізособи-підприємця (3-тя група) за III квартал 2016 року.
������ Форми №1ДФ за III квартал 2016 року.
БУХсопровождение: юрлица, физлица, нотариусы. Регистрация/Ликвидация ВЫТЯГИ
Сдам отчеты за Вас!
000
Востаннє редагував vikafin: 07.11.2016 о 17:52
Здравствуйте, перерыла последние 40 страниц - не могу найти ответ(( Напомните, пожалуйста, деньги полученные от клиентов через банковский терминал (услуга эквайринг) на кассе (как в супермаркете) - заходят на р/с только на следующий день. А в какой день я их в книге доходов я их должна отобразить: в день, когда фактически рассчитались или в день, когда они зачислились на мой р/с? Спасибо! Извините, если сумбурно описалаФОП 2 гр ЕН.
Сдам отчеты за Вас!
До уваги експортерів товарів і послуг!
Отримувати валютну виручку на рахунок у ПриватБанку тепер ще простіше. Ми більше не вимагаємо надавати переклад контракту / договору / інвойсу з англійської.
Для документів, складених іншими іноземними мовами, вже скоро ми запропонуємо сервіс перекладів прямо у "Приват24 для бізнесу".
©
Сдам отчеты за Вас!
все кто на едином налоге представьте сколько платить в следующем году. если мин.ЗП будет 3200. платежи поднимутся в 2 раза
риторически
нас каждый год чем-то пугают)) но все может быть
Сдам отчеты за Вас!
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks