нічого не зрозуміла.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я хренію з цієї купи рашистського лайна. Регулярно захищає тут руZZкій ізик та порушення законів мером Харкова, обсирає родичів загиблих військових, без доказів звинувачує в брехні людей, які пережили пекло, легко і БЕЗ приводу звинувачує жінку в тому, що вона начебто може вбити дитину, ставить форучанам неіснуючі діагнози, бреше про те, що знає про когось багато "такого" (але, звісно, нікому не скаже, ага), тощо. І їй ні хріна за це!Жодного бану чи бодай попередження.
![]()
«Якщо людина задоволена владою, вона або не в курсі, або в долі». (с)
а вы хоть пытались, или времени нет, и читать неохота..?
а то из-за такого "нічого не зрозуміла" прошлый раз меня забанили, на две недели,
вот так и живем..
одно придет, набрешит, нахамит,
подтянутся шакалы, набыдлячат, оболгут, а потом еще и настучат,
потом придет тот, кому читать неохота, и времени нет разбираться - и просто забанит,
если и в этот раз меня - та я уже и не удивлюсь..))
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Не начинайте, пожалуйста(. Или начинайте, но как-то потоньше.
Я не верю что вы не поняли что я о показухе.
Ну или предложите свой вариант выбора. К кому да, к кому нет и по какому критерию. В моей системе координат они все герои. Но не все известны широким массам населения, до войны не были публичными людьми.
судя по тренду "дискуссий" Меркурий входит в ретроградную фазу )
Я перечитала все очень внимательно, даже пошли читать биографию да Винчи и искать в фб у этой Ксения хурняк день смерти его....
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
Хто вона, не знаю. Знайшла, що у неї загинув син Дмитро та брат ... це не Да Вінчі... Але це нічого не змінює, горе матері, яка втратила на війні сина однакове ((
https://www.facebook.com/photo/?fbid...71062973173541
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Да давно было про эту хурняк. Ещё во время гибели да Винчи
Я тогда хотела полистать, любопытная особа, и внешне в том числе, но обломалась, а теперь вот и полистала, вчера перед сном ))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks