Какой капец((
https://www.instagram.com/p/CgKzbagI...d=YmMyMTA2M2Y=
А сколько таких.
А сколько детей, которые не могут написать.
А сколько в лагерях держат.
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Какой капец((
https://www.instagram.com/p/CgKzbagI...d=YmMyMTA2M2Y=
А сколько таких.
А сколько детей, которые не могут написать.
А сколько в лагерях держат.
"Сегодня понимать этот факт, за что платят, могут не все. Вернее понимать то могут не только лишь все, мало кто может это делать..»..))
а по прогнозам уже вангуют, что к зиме, ну крайний срок к весне будет и под 50.. тем более, если конфликт затянется на долго
но многое будет зависеть от печатного станка, и от буржуйской помощи, которой уже требуется до 9 ярдов в месяц..
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
и это при том, что
Глава Мінфіну України очікує у липні понад $3 млрд зовнішнього фінансування
"На цей місяць отримаємо або очікуємо понад $3 млрд.
До кінця року йдеться про $16 - $17 млрд із урахуванням вже отриманого", - повідомив міністр фінансів Сергій Марченко
"Ці умови створені тим, що у нас війна.
Ми не можемо фінансувати нашу армію за рахунок зовнішніх джерел: грантів та кредитів.
Наші партнери не дають нам на військову кампанію коштів.
Тому військову кампанію ми можемо фінансувати або за рахунок податків, або за рахунок, зокрема, викупу облігацій Нацбанком.
Це тимчасово вимушений крок в умовах, коли ми воюємо", - пояснив глава Мінфіну.
--
вот странно как-то, как же так, не дають коштив..
а куда ж идет вся та помощь..
Востаннє редагував Alexs: 21.07.2022 о 19:04
"Ты сказал - и я поверил, ты повторил - я засомневался, ты стал настаивать, и я понял, что ты врешь".(км)
Читаю нескольких людей, которые смогли вырваться из оккупированного Херсона. Там реальная угроза жизни для проукраинских людей
А есть какаяразница, радостно снимают видео о рашистских концертах в Мариуполе, правда не гнушаются при этом приватовскую карточку прикрутить для сбора денег на ремонт дома...
все увидел)
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Востаннє редагував Alexs: 21.07.2022 о 19:28
сегодня нацбанк установил фиксированній курс 36 до этого был по 29
когда был по 29 у барыг был по 36
сейчас стал по 36 у барыг соответственно по 40 будет и выше
а что правду пишут что в город славы утопленых корыт не будет в этом году проводить парад? обосрались что может прилететь - простите за мой французский)
З огляду на об'єм вже накладених санкцій, дійсно, додавати складніше. Але можливо.
Крім того, надає підстави для вторинних санкцій до тих, хто намагатиметься співпрацювати з терористами.
Моральний ефект; можна іронізувати, але це має значення. Без нагальної потреби нікому не хочеться опинитись в друзях країни-ізгоя.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks