маргет, тут такая интересная весчь - клоун в памяти и в истории останется президентом, а тот кто опыт имел чтоб быть президентом уже в память и историю заходит клоуном)))
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
маргет, тут такая интересная весчь - клоун в памяти и в истории останется президентом, а тот кто опыт имел чтоб быть президентом уже в память и историю заходит клоуном)))
Многие спекулируют на заблуждениях
и ложных чудесах,обманывая глупое
большинство.
ЛЕОНАРДО ДА ВИНЧИ
Неминуче наближається час почути відповіді на неприємні запитання.
"Член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін вважає, що після звільнення Херсона настав час розслідувати, чому місто захопили так просто, без боїв."
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/cho...-50283716.html
Там же, політолог Молчанов: "Я не чекаю добровільних відповідей від нашої влади. Більше того, я вважаю, що якщо вони такі відповіді спробують надавати, то немає впевненості в правдивості цих відповідей."
З великою вірогідністю відповіді дійсно надаватиме влада майбутня.
Визначте значення слів, і ви позбавите людство половини його непорозумінь.
Рене Декарт
хейтите поляків за їх протест проти глорифікації УПА? а довічне державне утримання судді Плахтія в 200 тис + грн на рік вам не тисне?
Коли зададуться питанням " а чому так швидко здали Крим? І чому замість звільнити Донбас,підписували мінський?" Тоді зрозуміють,а чого так швидко зайшли в Маріуполь,Херсон і навіть Бучу.
І якщо таки питання про Україну,а не заради особистого піару,то може ще й спитають,а як же так сталося і яких зусиль коштувало окупанта зупинити и потім вигнати з нашої землі. З усієї.
А загалом.. Може й можна було тримати. І заходили б вони довше. Та як би воно було далі і чи лишилися б тоді в нас сили їх виганяти? Чи може поклали б всю нашу армію заради того щоб не так швидко зайшли. Ми можемо про це поговорити,але ...краще лишити аналізи військовим.
А отой член... Комітету ВР,нехай би краще розказав,а що зробив він,для того,що так швидко не зайшли. Бо сидів майже три роки в тому комітеті штани протирав і не відсвічував,а тепер розумний вирішив питання позадавати.
Востаннє редагував Антуриум: 15.11.2022 о 03:54
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
С моими 50 каналов тг я конечно слежу))))
когда умрёшь, людишки скажут, их притворяющимся ртом, каким в их жизни был ты важным никтом
помнишь, как ты рассказывал что обсцыкаешь авто ночью?Так вот откуда награда.
О тут наблюдается возвращение мумии. Ливерная команда запасного выпустила![]()
Я бачу що завгодно в цих срачах, окрім рашизму. В обох таборах. Одна дама виглядає перевзутою.
Може звісноі не ахті аналітик.
А взагалі для непричетних виглядає як просто обзивачка.
Дискусія про "тримати когось" чудова своєю... навіть не знаю як назвати.
КАнешна, є епічний план та кожного тут тривають виключно згідно нього.
Ні, ви не винні. Не ви розводите срачі одне на одного.
То все великий план із заговором
Божімабожи, треба були йти працювати у дитячій садочок: дітям простіше банальні речі пояснити.
Востаннє редагував Vozar: 15.11.2022 о 10:35
Як чоловік, між незламністю і потужністю, я обираю незламність. (C)
Тут главком как бы прямо говорит верховному ))
Украина продолжит бороться и не примет никаких переговоров с РФ, пока оккупационные войска все находятся на ее территории, заявил в своем канале в Telegram главнокомандующий Вооруженными силами Украины Валерий Залужный.
По словам Залужного, он провел телефонные переговоры с главой Объединенного комитета начальников штабов США Марком Милли и поблагодарил его за помощь, которую Соединенные Штаты предоставляют Украине.
"Заверил, что мы будем бороться, пока хватит сил. Наша цель – освободить всю украинскую землю от российской оккупации. Мы не остановимся на этом пути ни при каких условиях. Украинские военные не примут никаких переговоров, договоренностей или компромиссных решений. Условие для переговоров одно – Россия должна оставить все захваченные территории", написал Залужный по итогам переговоров.
США изучают модификации, которые возможно внести в беспилотники Gray Eagle, чтобы их можно было отправить Украине, сообщил телеканал CNN со ссылкой на чиновников, знакомых с ситуацией.
"Как сообщили два чиновника, США изучают, как модифицировать беспилотники, чтобы их возможная потеря – вместе с чувствительными технологиями – стала менее опасной, что потенциально увеличит вероятность получения их украинцами", сообщил телеканал.
Беспилотники Gray Eagle могут покрывать более 8000 километров, пребывая в воздухе непрерывно около 30 часов. Дроны могут нести четыре ракеты Hellfire.
(с)
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks