Люся Пряная, так они ж самые вкусные![]()
| Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Я - вегетарианец. Слежу за питанием (обязательно включаю в рацион определенные продукты)
Я-вегетарианец. За рационом не слежу, ем по случаю. (т.н. Стихийное вегетарианство)
Я ем все вподряд
Свой вариант
Люся Пряная, так они ж самые вкусные![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Harald, трудно возразить!![]()
Респектище.
Счастлива на малой Родине и в российском гражданстве!
Жду на грибы, рыбалку и уборку снега
Читаю название темы: "Любите ли Вы котов?"
Щелкаю, читаю последние сообщения:
Допис від Harald
Начинаю улыбаться. Потом замечаю, что промахнулся темойДопис від Люся Пряная
![]()
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Alx, а коты действительно очень вкусные!
Harald, собак ел, лягушек ел. Котов пока не успел попробовать. В какую национальную кухню входят коты?
Но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч; (Лк 22:36).
Alx, котов едят китайцы, в частности, знаменитое блюдо "Битва дракона с тигром" делается из кошки и змей.
Люся, знаю людей, яким страшенно хочеться горілки. Мабуть,н е хватає у них чогось. Думаю, що клепки.![]()
Все ж таки, панове, критикувати вегетариянство ви зможеет тіьлки тоді, коли самі спробуєте, впевнитеся, що воно "погане"*-) Тому що розповіді "а в менеє знайомий..., а у знайомого- знайомий..."- це несер'йозно. А ще більше несер'йозно - вірити в цьому випадку книжкам. Люся Пряна, на кожну Вашу книжку про неповноцінність рослинного білку я наведу три про його повноцінність*-))))
Ірчик, а насчет водки -- это Вы зря иронизируете. Организм человека производит эндогенный этиловый спирт, являющийся важной составной частью метаболизма. Если этот процесс нарушен, то возникает потребность во введении в организм этанола извне. Так что спирт в данном случае -- это лекарство.
Ірчик, та я ще жодної не написала.на кожну Вашу книжку![]()
Може, напишу колись... "When I`m sixty-four" (с)![]()
Про людей, яким СТРАШЕННО хочеться горілки - розмова окрема... Деякі фахівці вважають, що потрібність в алкоголі - це засіб людини втекти від певних проблем та досягнути найбільш комфортного НА ПОТОЧНИЙ МОМЕНТ стану. Тобто, вони бачать вживання алкоголю як найлегший шлях до "зняття стресу" да отримання психологічного комфорту. Ну, мабуть підсвідомість в них така. Або взаємодія з власною підсвідомістю... хм, десь є порушеною.
А взагалі, люди, які вживають невелику кількість якісних алкогольних напоїв регулярно, є більш здоровими, ніж ті, хто або зовсім не п`є, або випиває великі "дози" час від часу. Таку статистику чула й читала.
Harald, "Все есть лекарство и все есть яд. Разница только в дозе" (с) кажется, Парацельс![]()
Люся Пряная, согласен. Я против огульной критики пития. Эти оздоровители с вегетарианцами пытаются насильно насадить свои абстинентские взгляды.
Бачите, Люся Пряна, статистика.... це не зовсім те, чому я довіряю*-) Цю статистику могли замовити виробники якісних спиртних напоїв, які не мають права в відкриту рекламувати алкоголь, але в такий завуальований спосіб - мета досягнена*-)))
Ну, це перше, що спадає на думку. Я теж випиваю іноді потрошки. Але я не скажу, що це краще, ніж зовсім не пити. Я зараз палю _іноді_. Але твердо впевнена, що краще почувала себе, коли зовсім не палила.
Ви ще так чудово доповіли нам, чому людина випиває. Все вірно. Мені, як психологові - бальзам на душу*-)))) Але Ви таким чином самі визнаєте, що це - неноромально. таку людину треба лікувати. Щоб вона вчилась вирішувати свої проблеми більш безпечним і цивілізованим шляхом. Давайте тооді і вживання м'яса розглядати з того ж боку![]()
Harald, тобто горілка цей порушений процес відновить?*-))
Пийте кефір. Там теж алкоголь є*-)
Ірчик, та це ж скiльки кефiру треба випити!!! Крiм того, червоне вино лiкує сердечнi хвороби, а пиво мiстить весь комплекс вiтамiнiв групи В. Так що є краща альтернатива кефiру.
Harald, а Ви знаєте норму? Впевнені, що з кефіру людина не в змозі отримати належну кількість?
Сердечні хвороби можна і іншим шляхом лікувати. Гадаю, що червоне вино - не єдиний засіб*-) І потім, у кожної дії є протидія*-) У ліків є побічна дія. І ту же треба обирати: вмерти від хворого серця, чи від хворої печінкиЦе я , звісно, перебільшую. Але все одно, на мій погляд алкоголь як продукт лікувальний є дуже небезпечним. ТОму що до нього дуже часто і дуже легко звикають. Потім ті рекомендовані 100 г не приносять полегшення, випивається 200, потім 300...Або ще краще: людинна вважає, що 100 г - це добре, а ось вип'є 200 - і одужає скоріше, користі буде більше*-))
Та ж ситуація і з пивом. Людина дуже часто не знає міри*-( Я пиво взагалі не люблю. Не подобається. І отримую вітаміни рупи В в інший спосіб*-) дякувати Богові, пиво - не єдиний їх постачальник![]()
Ірчик, в норме уровень эндогенного этанола в сыворотке крови человека должен быть от 0,001г/л до 0,01 г/л. Конечно, при нарушении его производства восполнить содержание этанола можно и кефиром. Но есть более вкусные напитки. Впрочем, это дело вкуса. Собственно, как и в случае источников витаминов группы В и сердечных лекарств. Каждый человек сам выбирает для себя более приятный и удобный ему способ лечения.
Ірчик, але перш за все пропоную зайнятися курцями... принаймні, НЕВИХОВАНИМИ курцями, які дозволяють собі палити там, де це може нашкодити іншим - тим, хто не палить (чим суттєво відрізняються від більшості тих, хто вживає алкоголь - ті ВЖИВАННЯМ шкодять лише собі, а наслідки вживання залежать від ступеню володіння собою, почуття міри та знов-таки ступеню вихованості).
Що ж до розглядання "з цього боку" - можливо будь-що розглянути так. Я, наприклад, читала й про те, що регулярні зайняття спортом (не професіональним - для "високих досягнень", а звичайними вправами"для здоров`я") теж у деяких осіб набувають характеру "манії", і такі особи опиняються в залежності від цих зайнять. Знов-таки, психологічно, а не з фізичних чинників.
Або ще: все дитинство я чула, що "багато солодкого шкідливо їсти" (буцімто й зуби хворі будуть, й діабета можна "заробити") - а зараз виявляється, що солодощі ані в проблемах із зубами, ані в випадку з діабетом - не винні зовсім. Але мають деякі корисні властивості, про які раніше не згадували. Психологічна залежність чи фізична? Або суто пристрасть до певного продукту? Теж, між іншим, допомагає зняти стрес та поліпшити настрій! Перевірено...(мням!)
Про кефір (а також кумис) - теж вірно (до речі, вже не вегетаріанські харчові продукти... ось, наприклад, зараз би, в піст, їх по-доброму не можна було вживати. Якщо користуватися старовинними нормами). Я б до цієї групи ще віднесла сухі вина з натуральної сировини (хоча сама їх не полюбляю), бо в усіх цих випадках майже цілком використовуються природні процеси, і алкоголь має "натуральну" концентрацію.
Наскільки я знаю, вживання великої кількості "штучного" алкоголю у вигляді міцних напоїв "виключає" механізм утворення аналогічних речовин у власному організмі. Якщо обмін речовин дуже сильно розбалансовано, то, мабуть, така людина матиме проблеми.
Я доповіла про тих, кому СТРАШЕННО хочеться. Відчуйте різницю. Маю на увазі не гурманів та тих, хто цінує якість і смак, а тих, хто обирає відомий їм найлегший шлях (не завжди конструктивний) вирішення проблеми. Вони вважають такий шлях найліпшим для себе. Інші вважають найліпшим шляхом піти та споганити комусь настрій. Або помалювати на стінах, побити шибки в сусідів, вийти на вулицю та помітингувати, позвинувачувати когось іншого в своїх проблемах. Все це різновиди реакції на несприятливі умови. Обираються згідно з інтелектом, ступенем вихованості та мірою агресії кожної конкретної людини.
То про що далі розмовляти, про виховання чи про харчування?
"Я говорю не о питании, а о воспитании" (с) м/ф "Бабушка удава"![]()
Що занадто, те не здраво, таки так!
Моє конкретне питання (з чисто жіночого любознавства): який термін потрібний для того, щоб, як Ви кажете, "спробувати" та зрозуміти всі плюси та мінуси вегетаріанства? І через які критичні точки при цьому доводилося пройти особисто Вам, і як Ви на це реагували? І головне, в яких умовах?
Можете наводити не особисто Ваш приклад. Але такий, в якому самі впевнені, тобто знаєте, що та людина Вам не бреше й не приховує свого реального стану самопочуття.![]()
Ще виношу одне питання до всіх: що ви гадаєте про кордон проміж звичайною смаковою "пристрастю" та реальною залежністю від певного продукту?
Ой, сколько написали, пока я копошилась!![]()
Вопросы не снимаю. Интересно.
Акцент делаю на вопросе о привыкании и чувстве разницы между зависимостью и просто "любовью" к определенному продукту/напитку.
Насчет витаминов группы В - сама за это люблю пиво, Harald, но была несколько разочарована, когда один спец сказал: мол, в современном пиве местного производства нифига витаминов не хватает... нужно употреблять не пиво этих известных общенародно марок, а то, что поэксклюзивнее и, соответсвтенно, подороже... где технологии солюдаются![]()
Впрочем, допускаю, что у Вас с этим "там" полегче. С этим даже в Юго-Восточной Азии и то полегче. Совершенно другой вкус (но я на вкус витамины не определяю... тока общее впечатление!).
Ірчик, на печінку пагубно впливає не лише алкоголь, і якщо вона не отримує достатньо речовин для відновлення своїх клітин - буде біда. Наявність певної концентрації алкоголю в крові сприяє доброму стану ссудин, по яких переміщуються до будь-якого органу необхідні речовини. Це, звісно, лише один фактор здоров`я ссудин, не найважливіший та не єдиний. Але - є такий фактор.
Якщо ссудини будуть забитими, печінка своє не встигне отримати. Їй вже буде все рівно![]()
Че-та вспомнился мне анекдот почти не в тему... или почти в тему...
"Знаете ли вы, что в одном гвозде содержится столько же железа, сколько в 4352,5 яблоках?" (цифра взята с потолка, ибо значения не имеет) :P
Люся Пряная, нужно пить нефильтованное пиво, в нем все витамины сохраняются. Мне нравятся пшенично-дрожжевые сорта баварского производства.
Harald, пробовала пшеничное китайское - класс! Думаю, что пивА баварского производства ЫШО лучше. При случае обязательно найду возможность в этом убедиться.
Люся Пряная, вроде как в Западной Украине уже начали выпуск сортов пива, подобных баварским.
Минуй нас пуще всех печалей и русский мир и братская любовь.
| Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
| Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
|
Bookmarks