Зараз знову маємо ситуацію, коли ми стоїмо, а по нас стріляють.
Ми не робимо жодних кроків для вирішення проблем на сході. Всі надіються на Європу, яка має нас врятувати від імперського зла,
але наші сусіди вже не раз довели, що їм нема діла до наших проблем і нашої землі. Наші герої гинули на Майдані за європейські цінності,
вся Україна виконує зобов'язання перед світовою спільнотою, а нам у відповідь знову нечітка позиція стосовно ворога і тільки безсенсовні обурення.
Мені кожного дня телефонують побратими з Маріуполя і розповідають, що росіяни не припиняють вогонь і
постійно нарощують свій військовий потенціал. Пройде ще декілька днів і нашій владі прийде думка
"А давайте припинемо перемир'я" і що тоді? А тоді нашим хлопцям доведеться знову вибивати ворога
з добре укріплених за час перемир'я позицій.
Щоб ви усі розуміли, в Україні є достатньо сили і зброї, щоб вибити ворога раз і назавжди. Але найбільша наша
проблема в цій війні - це командування. Нашими військами керують або зрадники, або заробітчани. Перші мріють,
щоб Україна стала частиною Росії, а другі просто розпродують, розкрадають і заробляють на армії.
Нам обіцяють, що обов'язково знайдуть і покарають всіх винних в утворенні Іловайського котла, але не треба
довго шукати, вартує лише зайти в Міністерство оборони і взяти під варту Гелетея, Муженка, Литвина.
Не варто як завжди в гнилій копиці сіна шукати найгнилішу соломину, потрібно викинути усю гнилу копицю.
В нашій державі нема гідних генералів, але в нас є справжні бойові командири, які знають, що таке свист кулі над головою.
Ці люди мають очолювати ключові посади в силових відомствах країни.
Дорогий український народе, ми переможемо. Хоча нам нелегко, але ми сильні і з нами Бог, який нас любить і оберігає.
Наша земля просочена нашими молитвами і кров'ю героїв, які спостерігають за нами з небес.
Слава Україні!
P.S. Сьогодні в госпіталі зустрів побратима, з яким разом проривались з Іловайська. У нього подвійне кульове поранення. Ці гроші, які люди передали мені на лікування, я віддав Гаріку. Йому вони більше потрібні. Також частину грошей я передав сім'ї пораненого бійця Тимура з батальйону "Айдар".
Bookmarks