Почуваю себя непонятым...Допис від KBB
![]()
Gorod.dp.ua » Міські форуми / Городские форумы |
![]() |
|
Почуваю себя непонятым...Допис від KBB
![]()
Harald,Откуда такие данные??? Или Вы среди авторов сего "средства заговора"???Интернет придумали, чтобы было легче мировой заговор плести. Я знаю!
("И ты,Брут???")
Мардик Геворкян (Дюк ст.), я занят разоблачением!![]()
Dieu est toujours pour les bataillons ukrainiens
Не слід вважати дурницею те, що не в змозі зрозуміти...Допис від KBB
![]()
KBB, вот Вас с Мардиком сегодня разоблачил!Допис від KBB
![]()
Harald,Так то не разоблачение,то--флуд.. Ни фактов,ни информации релевантной,ничего..KBB, вот Вас с Мардиком сегодня разоблачил!
jurish, Чому ж це не в змозi? Це Ви самi таке вигадали, при чому ж тут я? Я ж не починав казати, що хтось нацiя, а хтось нi.
Друже мій, - вже достатньо пізня година, і я волів би, задля усунення всіх непорозумінь, аби Ви навели моє визначення терміну "нація"... Можливо, зніметься багато питань... Щодо моїх вигадок і Вашої до цього причетності...Допис від KBB
![]()
KBB,КВВ,не судите строго--не всем ведь дано признавать свою вину..jurish, Чому ж це не в змозi? Це Ви самi таке вигадали, при чому ж тут я? Я ж не починав казати, що хтось нацiя, а хтось нi.
Мардик Геворкян (Дюк ст.), лично Вы вообще косвенно признались!Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.)
![]()
jurish,Нация должна жить на определенной месности, а не по всему миру.
Уже чувствую свою вину... Но пока не знаю в чем...Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.)
![]()
jurish, может, в мировом заговоре?Допис від jurish
![]()
Harald,Ой,та шо вы такое говОрите??? Где???Мардик Геворкян (Дюк ст.), лично Вы вообще косвенно признались!
Мардик Геворкян (Дюк ст.), сколько население Израиля?
От судьбы не уйдешь, а если ушел значит не судьба.
Мардик Геворкян (Дюк ст.), в несознанку уходите?Допис від Мардик Геворкян (Дюк ст.)
![]()
univer,Чуть больше 7,0 млн.. А что???Мардик Геворкян (Дюк ст.), сколько население Израиля?
("Не дождётесь!!!")
univer, все до единого!Допис від univer
Головна | Афіша | Новини | Куди піти | Про місто | Фото | Довідник | Оголошення | |
Контакти : Угода з користивачем : Політика конфіденційності : Додати інформацію |
![]() |
copyright © gorod.dp.ua. Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника. Про проєкт :: Реклама на сайті |
![]() |
Bookmarks